Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Fidesz Cool lista 2016 – 4. hely, Semjén Zsolt

Egy kormányzó párt működését sokféleképpen lehet mérni. Valaki a GDP növekedést tartja mérvadónak, valaki azt, hogy mennyit költ oktatásra és egészségügyre az állam, másnak pedig az a legfontosabb, hogy a forint épp mennyit zuhant – már megint. A mi listánk aszerint állítja rangsorba a kormánypárti politikusokat, hogy 2016-ban mennyire volt kúl a politikai és közéleti jelenlétük, mit tettek az országért (muhaha), és hogyan sáfárkodtak a hatalmukkal.

4 – Semjén Zsolt

Ha a hipokratizmusnak szobrot kellene emelnünk az országban, azt tuti, hogy Semjén Zsoltról mintázva húzatnám fel, és természetesen lovas szobor lenne.

 

Hirdetés

800x600_Januar2

 

Az 53 éves Zsolt a teológia doktora, és már 13 éve a Kereszténydemokrata „törpe” Néppárt elnöke. Emellett a második Orbán-kormányban általános miniszterelnök-helyettesi és nemzetpolitikáért felelős tárca nélküli miniszteri posztokat is bezsákolt….Sőt, ő az Országos Magyar Vadászati Védegylet elnöke is, melynek okán tavaly Las Vegasban megnyerte az „év törvényhozója” díjat, a „vadvilág megőrzésének előmozdításáért”.

Programja szerint a KDNP olyan önálló párt marad a Fidesz vezette szövetségben, amely tételesen vállalja a keresztény egyházak társadalmi tanait.

foto: hir24

I. Parancsolat – Uradat, Istenedet imádd, és csak neki szolgálj! Istent felismerve első kötelességünk a benne való hit, a neki kijáró imádás; hódolat és dicsőítés, uralma kizárólagosságának elismerése. (foto: hir24)

 

Miután azt hittük, hogy a KDNP a vasárnapi zárvatartásnál nagyobb baromsággal nem tud előrukkolni, tavaly év elején kiszivárgott az ifjúsági tagozatuknak néhány korszakalkotó ötlete a népességfogyás megállítására. Véletlenül sem olyan jóléti, gazdasági intézkedésekről volt szó, amelyeknek következtében a magyar ember kevésbé reményvesztetten tekint a saját nyomorult jövőjére idehaza, és esetleg be mer vállalni egy, ne adj’Isten kettő gyermeket is. Dehogyis. Hát a magyar ember az erőből ért, a keresztény meg főleg. Szingliadó megvitatását kezdeményezték a fiatal kereszténydemokraták (IKSZ), amit akkor kellett volna fizetni, ha elmúltál 30 éves, de még nem vagy házas. Meglátásuk szerint ugyanis megdöbbentő állapot, hogy a 20-39 éves fiatalok 52 százalékának nincs gyermeke, ráadásul a korosztályba tartozó nők 88 százaléka nem is él házasságban.

A kedvezőtlen társadalmi és sajtóvisszhangot követően elálltak ettől az ordas baromságtól. A KDNP felelős szülőként elhatárolódott saját ifjúsági tagozatától, majd csinált egy saját Cselekvési tervet, hogy megakadályozza a népességfogyást.  A teljesség igénye nélkül szemezgessünk a remekműből:

– A 30 évesnél idősebb, gyermektelen nőknek úgy kellene hozzájárulniuk egy-egy gyerek felneveléséhez, hogy anyagilag támogatnak egy sokgyerekes családot.

– A 35-45 éves korosztály gyermektelen tagjainál korlátozni lehetne az abortuszt. Ezzel együtt lehetővé tennék, hogy az így megszületett „kényszergyermeket” születése után örökbe adják.

– Főiskolásoknak és egyetemistáknak házasságkötési és gyereknevelési ösztöndíjakat is kellene adni.

– 10 fősnél nagyobb munkahelyeken népesedési megbízottat kellene foglalkoztatni. A megbízott dolga lenne, hogy megakadályozza a 35-42 éves kor közötti nők túlfoglalkoztatását.  (HAGYJAD A MARIKÁT, MERT NEM LESZ EREJE ESTE SZAPORODNI / MESÉLNI!!!)

Szerencsére az egészből nem lett semmi.

 „A szabad vasárnap a KDNP egyik nagy sikere”nyilatkozta  még 2015-ben a Mandinernek Semjén. Hogy a vasárnapi boltzárnak örült-e bárki a CBA-n, a sarki kisboltokon, és a párszázezer kereskedelmi dolgozón kívül, azon lehetne vitatkozni. De nem érdemes már, mert a törvényt eltörölte a Fidesz, miután még a fradis kopaszokkal is csak ideig-óráig tudták megakadályozni, hogy a kérdésről népszavazás döntsön, így inkább megelőzték a „bajt”, a vereséget. Orbán akkor nagyon nem akarta, hogy az ötlet kudarca számokban is mérhető, látható legyen, mert óriási arculcsapás lett volna a Fidesznek, ahogy a népakarat lavinaként elsöpri Zsoltiék agymenését. Inkább megszüntették önként, köszönjük. A boltzár eltörlése tavaly júniusban majdnem 6%-os forgalomnövekedést hozott a kiskereskedelemben az előző év ugyanazon időszakához képest.

De Semjén nem túl éles eszű csávó, vagy csak makacs, mint a nehezen megszerzett gumicsonthoz ragaszkodó kutya: nyáron ugyanis előállt az ötlettel, hogy vissza kéne hozni, sőt KITERJESZTENI a vasárnapi boltzárat, amivel egyszer már olyan csúnyán megégette magát a KDNP.

Ez aztán csendben elsikkadt, mert hatalmas balhé lett abból, hogy ebben az országban egy olyan szervilis, tetűféreg ember is lovagkeresztet kapott, mint Bayer Zsolt, akinek innen is üdvözlöm az ötös számú párttagkönyvét. Pontosan 111 ember adta vissza a lovagkeresztjét és egyéb állami kitüntetését tiltakozásul, ez abszolút rekord. Év végén derült ki, hogy ezt a Bayert Semjén terjesztette fel a díjra „A GULAG rabtelepein fogvatartottakkal való érzelmi azonosulásért, az erdélyi magyarság életének hiteles bemutatásáért”.  Nem akarok mélyen belemenni abba, hogy egy, a Médiatanács által gyűlöletkeltésért és kirekesztésért elítélt, menekült gyerekek ellen uszító, Trump beiktatását ünneplő, kurvaanyázó fonalféreg mennyi keresztény értékeket képvisel, de maradjunk annyiban, hogy csak egy kicsivel kevesebbet, mint Semjén Zsolt maga.

A díjat átvevő szuperféreg és az átadó szuperminiszter (foto: MTI)

A díjat átvevő szuperféreg és az átadó szuperminiszter (fotó: MTI)

2016. szeptember 13-án végre megtarthatta első ülését a Semjén vezetésével felállított Nemzeti Címer Bizottság  (szabályos magyar helyesírással: Nemzeti Címerbizottság). Az öt tagú bizottság évente legalább négyszer összeül, és célja  „a helyi önkormányzati és a nemzetiségi önkormányzati címerek szakszerű és a címertani hagyományoknak megfelelő megalkotásának elősegítése”. Hogy miért pont a miniszterelnök-helyettesnek kell egy ilyen roppant fontos bizottságban ücsörögnie, arra nem találtunk választ, de gondolom valami furcsa fétis, akarom mondani hobbi.

Korábbi helyezettek:

Fidesz Cool lista 2016 – 5. hely, Kövér László

Fidesz Cool lista 2016 – 6. hely, Matolcsy György

Fidesz Cool lista 2016 – 7. hely, Németh Szilárd

Fidesz Cool lista 2016 – 8. hely, Kósa Lajos

Fidesz Cool lista 2016 – 9. hely, Szijjártó Péter

Fidesz Cool lista 2016 – 10. hely, Tállai András

Semjénből a kvótanépszavazás kapcsán is áradt a keresztényi szeretet: a HVG-nek kifejtette, hogy szerinte megérte a menekültek elleni gyűlöletkeltésre költeni 15 milliárd forint közpénzt, mert muszlimok és robbantások.

Ehhez kapcsolódva szeretnék megemlékezni arról – bár 2015 év végén történt -, hogy a KDNP nem szavazta meg a gyermekéhezés felszámolását célzó nemzeti minimum program tárgysorozatba vételét, mert szerintük az egész csak egy „baloldali kampány”. Szerencsére Semjén és pártja nem dőlt be a trükknek!

A folyamatosan hülyébbnél-gyűlölködőbb dumákkal előálló, álszent kirakatkeresztény Semjén tavalyi teljesítménye – párttársaira is tekintettel –  a negyedik helyre repítette a szalonkavadászt.

 

Januári előfizetési akció!

Januárban minden huszadik régi és új előfizetőnket megajándékozzuk egy Átlátszós pólóval. Részletek itt.

Megosztás