Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

A tíz legolvasottabb posztunk 2016-ban

 

Még egy kis visszatekintés az elmúlt évre. 
Ezt a tíz posztot olvastátok leginkább 2016-ban.

10. Hét kérdés Orbán Viktorhoz


Érvénytelen a népszavazás!

98% NEM!
De hát érvénytelen a népszavazás!
3,8 millió ember véleménye!
Október 2-án indult a Nagy Élő Emberkísérlet, vajon meg lehet-e hajlítani a tér-idő szövetét, hogy a sikertelen népszavazás sikernek, mit sikernek, óriási győzelemnek tűnjön?
Meg lehetett.
Belebukott a miniszterelnök, aki erre a népszavazásra feltolt egy rakás pénzt?
Dehogy bukott.

9. Kovács Zoltán kormányszóvivő vagy hazudik, vagy nem tud rendesen magyarul
Kovács Zoltán kormányszóvivő (!) nem volt hajlandó elárulni, mennyi pénzt kapott Soros-ösztöndíjasként, és még neki állt feljebb. Nem volt itt semmi látnivaló.

8Így elemzi a Heti Válasz Sándor Máriát

Ashampoo_Snap_0001

Egy elég gusztustalan cikkben szállt bele a Heti Válasz Sándor Mária nővérbe. Összefoglalva a Heti Válasz szerint „a deklasszálódott budai ápolónő frusztrált mert nem kapta meg a béremelést a kormánytól, ezért találta ki a médiabrandjét, ami csak álca és megjátssza magát, maradt volna apáca, és amúgy is magas, nem való még nővérnek sem.”

7. Elsőbbségi levelet hozott a postás Orbán Viktortól. Új-Zélandon.
A külföldön élő magyarok külön levelet kaptak Orbán Viktortól a népszavazás előtt. A legszebb, hogy olyan emberek kaptak, akiknek a címeit elvileg nem tudhatná az állam. „Természetesen” a Nemzeti Választási Iroda szerint nem történt semmi szabálytalanság, jogosulatlan adatkezelés.

6. Macskafogó 2016

 

Mit lehet csinálni egy Budapest-Prága-Budapest kétszer 7 órás vonatút alatt? Például gifeket készíteni a 30 éves Macskafogóból. Sok meló volt vele, de az egyik kedvenc posztom tavalyról, azt mondják, hogy elég jó lett.

5. “Nagy mesterterv volt” – így nyírták ki a Népszabadságot
Nem volt egy jó év a 2016-os, de a sok szomorú és aljas történetből messze az egyik legdurvább volt a legnagyobb hazai újság puccsszerű bezárása. „Piaci viszonyok”… na persze.

4. Csodás a budapesti olimpia logója
Olimpiai logó, vizes vébés kabala, volt minden tavaly. Isten óvja meg az országot az olimpiától!

3. A kormány az Uber után a Pokémon Go-t is betiltaná

Volt egyszer Uber Budapesten … 2016-ben ezt is kicsinálták. Szemetek!
Szerencsére a Pokemon Go-t békén hagyták. Innovatív, XXI. századi Magyarország …

2. Az öt legjobb mondat a Kétfarkú Kutya Párt plakátjairól a Nemzeti Választási Bizottságban
A Nemzeti Választási Bizottságnak kijárna valami Seggnyaló Különdíj, mert amit 2016-ban lenyomtak, azt nehéz lesz elfelejteni. Nem zavarta őket semmi, ha a kormányt és/vagy a Fideszt kellett megvédeni, még az sem, hogy a Kúria többször helyrerakta az agymenésüket. Fapofával ültek, szavaztak és jegyzőkönyvbe mondták ami a kicsi, üres fejecskéjükben keringett. Dr. Tóta Áronné szerint például “az, hogy a Párt viccpártnak nevezi magát, a demokráciában több mint furcsa. A plakátok szövege nem kapcsolódik az október 2-i népszavazáshoz.

1. Remek választ kapott Brüsszelből Orbán Viktor a levelére

„Csodálatos” bloggerteljesítmény, a legolvasottabb poszthoz (216 ezer találat) egy mondatot írtam hozzá, a többi egy nyílt levél, melyben szépen, elegánsan és okosan tették helyre Orbán Viktort. A nyílt levél nem könnyű műfaj, de ezt jó volt végigolvasni. Több ilyen okos levelet 2017-ben is!

Előfizetőket keresünk
Támogasd a független tényfeltáró újságírást havi 1000 forinttal!

Megosztás