Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

A józsefvárosi fideszes képviselők elkísérték a Mikulást az óvodákba

A képviselők természetesen segédkeztek a mikuláscsomagok kiosztásában is, jóságosságukat pedig fotókon és videón örökítette meg az önkormányzat.

Sajnos a blog egyik visszatérő témája a politikai pedofília, a gyerekek kampánycélokra biodíszletként való használása. Ilyen esetekről írtunk itt, itt, itt, itt, itt, itt, és itt is.

Most a Kocsis Máté által vezetett VIII. kerület a téma, mert belefutottunk az önkormányzat honlapján egy hírbe, amit először nem akartunk elhinni. Aztán másodszorra sem. Pedig igaz, fotógaléria és videó bizonyítja, hogy ez tényleg megtörtént.

A józsefvárosi fideszes önkormányzati képviselők 2014-ben, 2015-ben, és idén is elkísérték a Mikulást a kerületi óvodákba az önkormányzat által vásárolt mikuláscsomagokkal. Sőt, néhányan annyira túltolták, hogy ők osztották ki A MIKULÁS HELYETT (!!) a csomagokat a kicsiknek.

„Józsefvárosban is járt a Mikulás, a kerületi bölcsődékben és óvodákban kitörő örömmel fogadták a meglepetéseket. Sára Botond alpolgármester és a kerület önkormányzati képviselői az ajándékok kiosztásában is segédkeztek. A vidám hangulatú látogatásokon a kicsik az önkormányzat által felajánlott csomagokat nagy örömmel vették át.”

Ezután fotó minden helyszínről és képviselőről a gyerekekkel, és csodálatos kísérőszövegek. Például:

„A Százados úti Pitypang Tagóvodában a kisgyermekek dalokkal és versekkel hálálták meg a Mikulás ajándékait. Az ünnepségre összegyűltek az intézmény öt csoportjának ovisai, akiknek Sára Botond alpolgármester nyújtotta át a csomagokat. Az alpolgármester azt is elmesélte a gyerekeknek, hogy hamarosan átköltözhetnek az új óvodába, jövőre már oda megy a Mikulás. A Százados úton ugyanis zajlik az építkezés, a korábbi játszóudvar helyén egy új, 6 csoportos, modern óvodaépület létesül.”

Sára Botond alpolgármester mikuláscsomagokat oszt a józsefvárosi Pitypang Tagóvodában. (fotó:jozsefvaros.hu)

Sára Botond alpolgármester mikuláscsomagokat oszt a józsefvárosi Pitypang Tagóvodában. (fotó:jozsefvaros.hu)

 

„A Várunk Rád Tagóvodába érkező Kaiser Józsefet az ovisok dalokkal és versekkel köszöntötték, majd zajongva álltak sorba a Mikulás piros puttonyából előkerülő csomagokért.  A képviselő arra kérte a kicsiket, hogy a következő évben is jól viselkedjenek.”

„Nagy örömmel fogadták az ovisok a nagyszakállút és Szilágyi Demetert a Tá-ti-ka Tagóvodában. Az intézmény zsúfolásig megtelt izgatott gyerekekkel, akik énekkel készültek a nagy napra.”

„Guzs Gyula önkormányzati képviselő a Mini-Manó Bölcsődében osztotta ki az ajándékokat. A gyerekek nagy örömmel vették át a csomagokat.”

„A Napraforgó Tagóvoda apróságairól sem feledkezett meg a Télapó. Az ajándékcsomagokat Dudás Istvánné önkormányzati képviselővel küldte el a gyerekeknek.”

És mindez megtekinthető egy 2 perces propagandavideón is:

 

Már megint itt van az év vége. Most itt a lehetőség, hogy úgy támogasd a munkánkat, hogy ezzel egy karácsonyi ajándékra is szert teszel. Ha előfizetsz egy évre, akkor névre szóló 2017-es Átlátszó Támogatói Kártyát küldünk. Újfajta átlátszós póló is van. Részletek itt.

Megosztás