Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Ovisok verseltek Tasó Lászlónak

A mórahalmi kormányablak-megnyitón produkáltatott gyerekek miatti botrány és miniszterelnökségi elhatárolódás után azt hittük, de legalábbis reméltük – ohh, mi naiv hülyék -, hogy pártunk és kormányunk tagjai leállnak az ilyesmivel, de persze nem.

Tasó „Te mit pofázol bele, kisanyám?!” László, az NFM közlekedéspolitikáért felelős fideszes államtitkára a Facebook-oldalán tette közzé még pénteken, hogy a szombati Költészet Napja alkalmából a nyíradonyi Szivárvány Óvoda „verskommandósai” jártak nála a Képviselői Irodaházban.

Erről először az országgyűlési képviselőké ugrott be a Parlament mellett, de szerencsére talán nem ennyire rossz a helyzet, vagyis nem az történt, hogy egy csapat gyerek felutazott az óvónénivel Nyíradonyból Budapestre (oda-vissza 5-6 óra kocsival), hogy verset mondhassanak Tasónak, aki 1994 és 2014 között a nyírségi város polgármestere volt – hanem Nyíradony Facebook-oldaláról úgy tűnik, hogy vélhetően és remélhetően „csak” a helyi polgármesteri hivatalban és „képviselői irodaházban” produkáltatták őket az óvónénik a politikusok előtt. Biztos azt gondolták, hogy ez mennyire jó ötlet, milyen cuki, hogy ott szavalnak a gyerekek, aztán kapnak egy kis csokit, és mehetnek vissza az udvarra ugrálni.

Gyomorforgató képek.

taso-nyiradony

 

nyiradony1

 

nyiradony2

 

tasó3

 

tasó6

 

tasó2

 

tasó1
tasó5

 

Azt tudni kell, hogy akár politikus, akár óvónéni/óvodavezető talál ki egy ilyen „aranyos” műsort, ahhoz mindenképp kell a szülők beleegyezése.

Megosztás