Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Ovisokat szerepeltettek a szennyvíztisztítótelep korszerűsítésének projektmegnyitóján Kazincbarcikán

Nem csak fideszes és jobbikos, hanem szocialista politikusok is szeretnek kisgyerekeket szerepeltetni pár fénykép kedvéért.

Kormányablak-átadás, a képviselő születésnapja, vagy az államtitkár köszöntése a Költészet Napja alkalmából? Mindenhol kell pár kisgyereket produkáltatni, és sok pr-fotót csinálni róluk, egyértelmű. Mármint a politikusok számára.

Kazincbarcikán egy kicsit tovább mentek az eddig megszokottnál: az ottani ovisokat egy szennyvíztelep modernizációjának projektmegnyitójára vezényelték ki valami fura jelmezben műsort adni.

Az Opont beszámolója:
Uniós támogatás segítségével megkezdődött Kazincbarcikán a szennyvíztisztító telep modernizációja, a kivitelezési munkák 2015. szeptember végére fejeződik be, a hat hónapos próbaüzem után pedig üzembe áll a létesítmény.

(…)

Az Európai Unió támogatásával és a Kohéziós Alap társfinanszírozásával 2014. szeptember 8-án kezdődött el Kazincbarcika város szennyvíztisztító telepének korszerűsítése. A létesítmény modernizációjára és a hozzá kapcsolódó fejlesztésekre több mint kétmilliárd forintot fordíthat a város önkormányzata.

A KEOP-1.2.0/09-11-2012-0030 „Kazincbarcika Város szennyvíztisztító telepének korszerűsítése és kapcsolódó fejlesztések” projekt nyitórendezvényét 2015. április 23-án tartották a szennyvíztisztító telep irodaházának szomszédságában, ahol Szitka Péter, Kazincbarcika polgármestere; az üzemeltető Északmagyarországi Regionális Vízművek ZRt. részéről Bárány István műszaki igazgatóhelyettes; a kivitelezést végző INDI 2014 Konzorcium tagjai, azaz a Diamit Zrt. és az Inwatech Kft. részéről Tamók István, a Diamit Zrt. vezérigazgatója beszélt a beruházás fontosságáról.

(…)

A projektnyitó a Kazincbarcikai Összevont Óvodák Kertvárosi Tagóvodája 4. számú csoportjának „Védjük a Földünket!” című műsorával zárult, majd Demes László projektvezető (Diamit Zrt.) vezetésével megtekintették a jelenlévők a beruházás helyszínét.”

A fantasztikus eseményről 71 csodálatos fénykép is készült, amin szegény gyerekek a város színeibe és valami furcsa jelmezbe öltözve, nem éppen örömtől sugárzó arccal mutatják be az előadásukat a tekintetes urak és hölgyek előtt. Úgy tűnik, kaptak, de legalábbis megnézhettek cserébe egy delfines tortát az MSZP-s polgármestertől, hálásak lehetnek.

szitka2

 

 

torta

 

Szitka Péter polgármester a 444-en már kommentelt, miszerint badarságot írtak le, úgyhogy nagyon várjuk, hogy itt is megjelenjen és magyarázkodni kezdjen.

Megosztás