Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Balog Zoltán gyerekkorában is a szülők vitték a WC-papírt az iskolába

Vagyis most is ott tart a közoktatás, ahol a 60-as években, hurrá!

Nem elég a zseniális NAV-elnökünk, az emberminiszterünk is egy kiváló ember.

Megírtuk, amikor elvitt pár nehéz anyagi körülmények között élő kisgyereket a Hiltonba biodíszletnek.

Megírtuk, amikor szakadó esőben adtak elő neki műsort a putnoki gyerekek az uszoda alapkőletételénél, majd azt is, mikor ezt azzal magyarázta, hogy a gyerekek akarták.

Megírtuk, amikor a roma holokauszt emléknapján kijelentette, hogy Magyarországról nem történt roma deportálás, a magyar cigányokat Ausztriából vitték el. Aztán azt is, amikor próbált ebből kimosakodni.

Balog tegnap közoktatási témában brillírozott a Mokkában.

A legerősebb mondatokat kiszedtük, de akinek van kedve, alul megnézheti a teljes videót is.

„A túlterheltség az egy probléma. Az nem kétéves probléma, nem ötéves probléma, az egy 25 éves vagy nem tudom hány éves probléma. Az én gyermekkoromban is már arról folyt a vita, hogy a lexikális tudást vissza kéne venni, és a képességeket kéne inkább fejleszteni, vagy túl sok az óraszám, vagy túl kevés.” (2:16-tól)

„Én összevont osztályba jártam, tehát az elsősök a harmadikosokkal, mert egy olyan kicsi iskola volt.Én nagy örömmel, és szép emlékeim vannak a saját rendszeremről. De azért azt el kell mondani, hogy változik a világ. Tehát ha versenyképesek akarunk maradni, akkor nemcsak többet kell dolgozni, mint eddig dolgoztunk, mindenkinek, nem csak a tanároknak, hanem a diákoknak is bizony többet kell tanulni, és itt meg kell találni a megfelelő arányt.” (3:30-tól)

Ha már a gyerekkorunkról van szó… a WC-papírt ott is nekünk kellett bevinni, tehát édesanyánk azt mondta, hogy vidd be a WC-papírt. Lehet, hogy mások meg hazavitték onnan…De egyébként ez egy önkormányzati feladat, tehát a fenntartásról is kell beszélnünk. A szülők, az hogy pozitívan állnak hozzá az iskolához, és segítőkészek, azt én természetesnek tartom.”  (7:00-tól)

” Az, hogy a szülők mivel járulnak hozzá….a gyümölcsöt a mi időnkben is mi vittük, pedig az most már akkor így lebuktam, hát azért az olyan 40 évvel ezelőtt volt inkább, mint 30 évvel ezelőtt…. tehát az, hogy a szülők ebbe beletesznek valamit, az szerintem egy helyes dolog. Tisztességesen kell ezt az egészet szabályozni, és úgy kell bánni a rendelkezésre álló forrásokkal, hogy azok a legfontosabb dolgokra jussanak.” (8:15-től)

Balog Zoltán 1958-ban született, tehát a 60-as években járt általános iskolába. Most 2016 van.

Megosztás