Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Zseniális NAV-elnökünk

A klasszikus TSZ-elnök kinézetű Tállai András keményen tolja.

Megírtuk, hogy 2013-ban az általa vezetett Mezőkövesd Zsóry FC 400 állami támogatást kapott, és emiatt könnyezett örömében, de nem értette, hogy miért foglalkoznak ezzel az emberek.

Megírtuk, hogy tavaly februárban Orbán Viktornak ajándékozott egy festményt, amin Orbán Viktor Puskás Öcsivel szerepel.

Megírtuk, hogy tavaly ősszel ő lett a NAV vezetője.

Aztán a többit megírta az élet.

Csak az utóbbi egy hét eseményeit nézve olyan, mintha egy Monty Python – Kusturica koprodukcióban megfilmesített Rejtő-regényben lennénk.

Tállai Sherlock András és az Uber:

Azt se tudják, hogy hány Uber-sofőr lehet Magyarországon. Tállai annyit mondott erről, hogy a NAV-ban az egyik munkatársuk belépett az alkalmazásba, és csak a NAV körül három uberes autó is volt.
Szóval többen lehetnek – értékelte a helyzetet Tállai.

Tállai táncrendje:

Egyik hétvégén a „Matyó Rózsa Ünnepe„, következő szombaton három farsangi buli.tallaibulik

Tállai nem tud arról, hogy vizsgálódik a NAV

Jávor Benedek könnyed eleganciával szivatja a nemzet derék vezetőit: Jávor decemberben nyilvánosságra hozta, hogy az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) szerint fennáll a gyanú, hogy a magyar ellenőrök a korrupcióellenes küzdelemre kapott pénzből is loptak. Ezután Jávor megkérdezte Polt Péter legfőbb ügyészt, és Tállai András NAV-elnököt, hogy folyik-e itthon vizsgálat emiatt. Polt szerint igen, Tállai szerint azonban nem. De a kabaré ezzel nem ért véget: Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter vizsgálatot rendelt el annak kiderítésére, hogy a NAV miért nem tájékoztatta a NAV-ot vezető Tállai András államtitkárt arról, hogy nyomozás indult az OLAF vizsgálata nyomán, aztán Tállainak eszébe jutott, hogy mégiscsak indult vizsgálat.

Tállai és az Airbnb

A TV2 Tényeknek beszélt az Uberről és az Airbnb lakáskiadási szolgáltatásról.

tállai2

Tállai és a remigránsok

Tállai András nem NAV-elnökként, hanem a Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkáraként büszkén közölte, hogy a nemzeti Gyere haza fiatal! – program roppant sikeres: már 57 embert hazahoztak. Ismétlem: ÖTVENHÉT embert. A külföldre lelépett 500 ezerből.
Gratulálunk, bravúros győzelem!

 

Ahogy egy kommentelő írta nemrég:

Nem Tállai a legélesebb kés az imperialisták hátában.

Megosztás