Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Lázár János szuperminiszter VS csanádpalotai asszonyság

 

A tavalyi coollista-győztes Lázár János tegnap kiugrott Csanádpalotára, hogy a mai polgármester választás előtt kicsit wingmankedjen a fideszes jelölt, Nyergesné Kovács Erzsébet mellett… Az élet azonban közbeszólt. 

[sharedcontent slug=”cikk-kozepi-hirdetes”]

Pedig az elején minden rendben ment, Lázár megérkezett és – miközben Nyergesné Erzsébet a dögunalmas beszédét olvasta fel –  lepacsizott néhány helyivel. A baj azután következett be, hogy Lázár megkérte a várost, hogy széthúzás helyett inkább tartsanak össze, és segítsék egymást. Gondolom megvannak itt is a Fidesztől hupililát hányó és a probagandanyelő klikkek is.

A balhé abból alakult ki, hogy egy csanádpalotai hölgy számon kérte Lázáron azt a pár éves nyilatkozatát, miszerint “akinek nincs semmije, az annyit is ér”, miközben ők ott a kisvárosban ötvenezer forintból próbálnak életben maradni. A hölgy nem idézett ugyan pontosan, de mindannyian tudjuk, hogy mire gondolt.

 “Én soha nem szégyelltem, hogy mim van, dolgozom keményen. Abban a miliőben nőttem fel, hogy a munka nem szégyen, a munka eredményét sem kell szégyellni. Az ember gyűjtsön, építkezzen kockáról kockára. Aki erre nem képes, akinek nincs semmije, az annyit is ér, én azt gondolom. Aki nem vitte semmire az életben, az annyit is ér, ezt tudom mondani. Annak annyi az élete. Ez az én véleményem” – Lázár János, 2011.03.18., Hódmezővásárhely közgyűlése

A miniszter végighallgatta a nőt – nem is tehetett mást -, ezután roppant elegánsan lehazugozta, letagadott mindent, majd elkezdte ekézni Nyergesné független ellenfelét. Felemlegette, hogy pár éve Debreczeni István festékszóróval rongálta meg Lázár plakátjait, de a bíróságon bezzeg “összeszarta magát”. Legjobb védekezés a támadás, tartja a mondás ugye.

A videót a Csípős hozta le. Amúgy az egész egy tanulmány, Nyergesné Tuja Erzsébet ábrázata pedig epic, miután Lázár felspanolta magát és beindult. Látszik, hogy másik liga, na.

UPDATE: Szoros volt, de behúzta Nyergesné…

  • Nyergesné Kovács Erzsébetet 609-en támogatták,
  • Debreczeni István 532 voksot kapott.

#Pajkaszeg

 

[sharedcontent slug=”cikk-vegi-hirdetes”]

Megosztás