Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Mondd, mennyit ér az ember?

Köszönjük Lézer Janinak, hogy még egy nyugodt szombat délutánt is be tud aranyozni a szavaival.

Bár talán nem az országos nyilvánosságnak szánta……. de kiszivárgott, hogy mit mondott a hódmezővásárhelyi Közgyűlésben.

 

 

"Én soha nem szégyelltem, hogy mim van, én dolgozok keményen… én abba a miliőben nőttem föl, hogy a munka nem szégyen, a munka eredményét se kell szégyellni, az ember kaparjon, gyűjtsön, építkezzen kockáról kockára. Aki erre nem képes, akinek nincs semmije, az annyit is ér. Azt gondolom. Aki nem vitte semmire az életbe, az annyit is ér, ezt tudom mondani. Aaz… annak annyi az élete. Ez az én véleményem egyébként.

(vágás) Átváltották az euróbetétet, átváltották a svájci betétet, mije van a gyereknek. Azt remélem, hogy a hódmezővásárhelyi lányos anyukák legalább ebből a közérdekű tájékoztatásból érzékelték, hogy 20 év múlva jó parti lehet Lázár János Boldizsárból, hogyha a kamat és a forint-euró árfolyam az jól alakul a következő években, lesz valami alapbázis megtakarítá (itt megszakad)"

 

Ha valami, akkor ez a beszéd védhetetlen, kimagyarázhatatlan, de biztos meg fogják próbálni, elvégre Lézer Dolgozokkeményen Janiról van szó.

Várjuk!

 

zero:
Nézzük, hol dolgozott Lázár János, "kockáról-kockára":

"Egyetemi tanulmányai mellett 1995-től a hódmezővásárhelyi polgármesteri hivatal jegyzői irodájának volt gyakornoka. 1997 és 1999 között Rapcsák András polgármester személyi titkáraként tevékenykedett. 1998-ban az országgyűlési képviselői és a polgármesteri kampányok egyik szervezője volt. Ugyanebben az évben a Páneurópai Unió hódmezővásárhelyi szervezetének ügyvezető titkára lett. 1999–2000-ben az Országgyűlés Hivatalának alkalmazásában a képviselő-polgármester parlamenti titkára volt.

2000-ben belépett a Fidesz – Magyar Polgári Pártba. 2002-től a Magyar Kereszténydemokrata Szövetségben is tag lett.

A 2000. december 3-ai időközi önkormányzati és polgármester-választáson újra kampányfőnök volt, majd az ismét megválasztott polgármester politikai tanácsadója lett. Közvetlen irányítása alá tartoztak a titkársági, a kulturális és művészeti, a városmarketinggel kapcsolatos média- és oktatási ügyek, valamint a stratégiai várostervezési csoport.

Rapcsák András 2002. február 3-ai halála után lett a polgári összefogás hódmezővásárhelyi (Csongrád 6. vk.) országgyűlési képviselőjelöltje; 2002. április 7-én, az első fordulóban bejutott az Országgyűlésbe. Az Országgyűlés alakuló ülésén jegyzővé választották. 2002. október 20-án Hódmezővásárhely polgármestere lett."

Amúgy Lázár lezárta az Audi S8 ügyet, vett magának egy autót. Egy Audi A6 Allroad Quattro-t. Azt mondta, hogy Németországban vette használtan 7 millió forintért. Igaz, hogy egyesek szerint regadóval együtt min. 14 millióba került, de hát lehet, hogy ők tévednek … hiszen Lázár gyűjtött, építkezett, kockáról-kockára!

Rajcsányi Gellért véleményével a Mandineren pedig nem igazán értek egyet … nemhogy egy politikus, de még egy átlagember sem beszélhet így.

Tyler Durden szavait szeretném tolmácsolni Lázár úrnak:

 

 

Megosztás