Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

A Jobbik már 2015-ben a Helsinki és a TASZ eltakarításáról ábrándozott

 

Nagyjából ugyanazzal vádolták őket, amivel most a Fidesz.
„Menekülteket segítő szélsőséges csoportok, akiket Soros György pénzügyi terrorista pénzel.”

 

 

Hirdetés

800x600_Januar2

 

2010 óta a Jobbik rengeteg ötletét valósította meg a Fidesz, például a kötelező napközit  és a csilliárdos kerítést, hogy elszipkázzanak pár radikális szavazót Vonáéktól.

Gyakorlatilag állandóan háborús hangulat van az országban, mindig harcolnak valakik vagy valami ellen. Bankok, multik, ballibsik, GYURCSÁNY, melegek, norvégok, BRÜSSZEL, civilek, tanárok, SOROS, hajléktalanok, REZSI…..a sor gyakorlatilag végtelen, és most épp a soros-támogatott civileket dobta fel a kampánygépezet.

Az MKKP ellenséggenerátora szép mementója az elmúlt éveknek, ahogy ez a két gif is. 2015 őszén, az akkori kormányplakátok által ihletve készült az első, és mivel azóta semmi sem változott pozitív irányban, néhány napja, a Rezsitábornok emlékezetes alakítását követően a másik.

 

emberekdontottek

 

eltakaritani

 

2014-ben a Fidesz a norvég-támogatott civilek ellen folytatott nagy hadjáratot, aminek néhány pár zoknin kívül nem sok eredménye lett.

2015-ben aztán jött a menekültválság, ami azóta is kiapadhatatlan kampánytéma a kormánynak. Viszont azzal van egy olyan „aprócska” probléma, hogy már nemigen jönnek a migránsok, néhány napja konkrétan több határvadászt avattak, mint amennyi menekültet az elmúlt 2,5 hónapban elfogtak a magyar határon. A témát viszont életben kell tartani, a nemzetet meg kell védeni!

Kik sipákolnak folyton – pláne a KÜLFÖLDI sajtóban – az emberi jogok, a menekültek botrányos ellátása, pl a körmendi sátortáborban fagyoskodók miatt? Kik nem hiszik el a kormánynak, hogy a tranzitzóna előtt hónapokig várakoztatni embereket étlen-szomjan-hóban-fagyban teljesen rendben van? Hát a civilek! Mármint persze nem a CÖF, hanem amazok, a libsik….a jogvédők…Akik ráadásul Soros György alapítványaitól is kapnak pénzt! Botrány!!

Persze 2010-ben, mikor a Gyurcsányék által elkövetett jogsértéseket tették szóvá, akkor még hasznos volt a Helsinki meg a TASZ, majdnem állami kitüntetést is kaptak, de hát az már régen volt. Bár Lázár burkoltan lehülyézte a civilek eltakarítását emlegető Rezsitábornokot, de a gőzhenger elindult: Orbán nagy átláthatóságot akar, Kovács Zoltán meg arról beszél – persze bizonyítékok és nevek nélkül -, hogy „a civil szervezetek terrorszervezetekkel működnek együtt”.

Állítólag ez az egész izraeli példa alapján, Finkelstein kottájából megy, mások a putyini modellt látják benne. Az viszont biztos, hogy a Jobbik már 2015 novemberében előhúzta ezt a kártyát a pakliból.

Hegedűs Lórántné 2015. november 19-én nyújtotta be az alábbi írásbeli kérdést:

 

hegedusnekerdes1

hegedusnekerdes2

 

Orbán Viktor helyett Rogán Antal válaszolt, kedvesen leképviselőurazva Hegedűs Lórántnét:

 

roganvalasz

 

Januári előfizetési akció!

Januárban minden huszadik régi és új előfizetőnket megajándékozzuk egy Átlátszós pólóval. Részletek itt.

Megosztás