Németh Szilárd páros lábbal szállt bele a CÖF-be

vgjkh4

 

Németh Szilárd minősíthetetlen, országgyűlési képviselőhöz, Fidesz-alelnökhöz és demokratához méltatlan stílusban ment neki a CÖF-nek.

Több tiszteletet a CÖF-nek!
Számíthattunk rá, hogy a Fidesz rátámad a civil szervezetekre, de hogy éppen a CÖF csípi a szemüket, azt nem gondoltam volna… Szegény Csizmadia Lacinak  még a végén vagyonnyilatkozat kell készítenie!

Németh Szilárd azt nyilatkozta az ATV-nek:

„…nem civil szervezetet hoznak létre, hanem olyan civil szervezetet, amik be akarnak szólni a politikába. Azért hozzák létre ezeket a szervezeteket, hogy befolyásolják az adott ország politikáját, úgy, hogy nem kell részt venniük a választásokon. Ezek a szervezetek létrehoztak egy párhuzamos világot, ahol ott vannak a tudósaik, jelentéseik, ezt egy milliárdos finanszírozza, és politikai kérdésekben nyilvánulnak meg.”

“Be akarnak szólni a politikába”

“Plakátkiállítást nyitott meg a Civil Összefogás Fórum (CÖF), hogy felhívja a figyelmet az ellenzék felelőtlen politizálására.”

cof_coka_lomnici_zoltan_bencsik_andras_csizmadia_laszlo_plakat_kiallitas_1
cof_coka_plakat_kiallitas_7
“Ha az Európai Parlament nem száll le Magyarországról, a CÖF kénytelen lesz nyomást gyakorolni az uniós intézményrendszerre”

“Reklámfilmben védi meg a kormány gyűlöletkeltő plakátkampányát a CÖF”

“CÖF-CÖKA: meg kell szüntetni az Európai Bizottságot”

Békemenet 1.

20120123-budapest-bekemenet-magyarorszagert-demonstracio-resztvevoi7
Békemenet 2.

207

“befolyásolják az adott ország politikáját, úgy, hogy nem kell részt venniük a választásokon”

 

e1

55888_bekemenet_gyurcsany_bajnai_busz
D_MAR20161207001-1024x681
CÖF beszámoló:

CÖF


“ezt egy milliárdos finanszírozza”

Közzétette gazdálkodási adatainak egy részét a békemeneteket is szervező Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA), amely e szerint (2012-ben) 46,5 milliós évi bevételéből 40 milliót a Fidesz pártalapítványtól kapott adományként.”

(2013-ban) mindössze 20 millióval szállt be a Fidesz pártalapítványa a Civil összefogás Fórum kampányába. Ami csak fele a tavalyelőtti negyvennek. Azon felül pedig kaptak 290 millió adományt. Nem, nem a NAV-on keresztül, egy százalékból. Hanem csak úgy, közvetlenül, mintegy kézből kézbe.”

 

“a szervezetek létrehoztak egy párhuzamos világot, ahol ott vannak a tudósaik, jelentéseik”

Screenshot_02914 Screenshot_02915 Screenshot_02916

Előfizetőket keresünk
Támogasd a független tényfeltáró újságírást havi 1000 forinttal!

 • Peter Varga

  10/10

 • Zorkó

  Végre egy olyan vastagbőrös cikk, mint a régi szép időkben :)

 • Virág et.

  Csizmadia vagyonnyilatkozatát akkor sem fogják megvizsgálni, ha 3 forintot ír bele és közben milliókat költ. A TASZ vezér nyilatkozatában a lyukas zoknit is háromszáz revizor fogja ellenőrizgetni.

  Orosz-török mintára megy a hiszti. Nagyon félhet a kormány valamitől.

 • Souky Sanjay

  Tulajdonképpen tök mindegy,hogy az ember mit ír a hozzászólásban,mert ezeket a faszokat,meg a főnökségi faszokat sem nagyon érdekli.Az ember csak kiadja az érzéseit,de sajnos nem sokat segít. A lényeg az,hogy ócska,szar banda egytől-egyig.

 • http://www.htmp.hu Három Tarka Macska Párt

  https://uploads.disquscdn.com/images/076bc3a5579ed6000f3a2ba77eca0434343fdef84722189f7b565bd6f9492dd6.jpg Nem lehet a kormánynak jót tenni, mindig az a baj amit éppen csinálunk.

  • Vidéki

   HOFIGÉZA vicce megvilágítja a közvélemény deformáló értelmiségiek motivációját:

   “Nyuszika megy az erdőben, a farkas és a róka elhatározzák, hogy megverik.

   De miért verjék meg?

   Azt mondja a róka: ha van rajta sapka, akkor azért, ha nincs, akkor meg azért.

   • http://alfa-kontakt.info Jani haverja

    Látod, pont ezt akarja csinálni a Fidesz a civilekkel…

   • Ironfist

    Kurvára nem így szól a vicc, te gyökér fideszkutya. 😀

 • Lajos villányi

  aA

 • Vidéki

  Zero esze kereke keskeny vágányon jár az izraeli knesszet többségi véleményéhez képest, már ami a külföldről pénzelt álcivil szervezetek ügyét érinti.

  Izrael: Be kell jelenteni a civil szervezetek külföldi finanszírozását

  A kneszet plenáris ülésén 57-en támogatták 48 képviselő ellenében a sokat vitatott törvényjavaslatot, amely szerint a költségvetésük több mint felét külföldi kormányzati intézmények által biztosított pénzforrásokból fedező civilszervezeteknek minden hivatalos okmányukban és hirdetésükben nyomtatott formában és az interneten is jelezniük kell, hogy külföldről kapnak pénzügyi támogatást.

  A törvény megszegőit súlyos, 29 200 sékeles (mintegy 2,25 millió forintos) bírsággal sújtják.

  Munkatársaiknak a lobbistákhoz hasonlóan azonosító jelvényt kell hordaniuk,

  ha a törvényhozás ülésein részt vesznek, ellenkező esetben huszonkilenc ezer sékeles (majdnem kétmillió forintos) bírságot róhatnak ki rájuk – írta a Ynet, a Jediót Ahronót című újság honlapja.

  “A külföldi kormányok pénzzel történő felháborító beavatkozása Izrael belügyeibe egy széles körben elterjedt példátlan jelenség, amely sérti a demokratikus országok közti normákat és szabályokat”- állította a törvényt beterjesztő Saked.
  “A civil szervezeteknek nyújtott külföldi pénzügyi támogatás destabilizálja Izrael állam szuverenitását és megkérdőjelezi a köz által megválasztott kormány hatalmát”- fejtegette az igazságügy-miniszter.

  A javaslat előterjesztői szerint (Izraelben) a civil szervezeteket azért finanszírozzák a külföldi, főleg európai kormányzatok, hogy ezáltal beleszóljanak Izrael belügyeibe és az emberi jogok hangoztatása ürügyén idegen érdekeket képviselnek.”

  • http://alfa-kontakt.info Jani haverja

   Az, hogy Izraelben csináltak egy idióta baromságot, az még nem jelenti azt, hogy a Fidesznek mindezt le is kellene másolnia.
   Az, hogy Magyarország mégis lemásolja, az csak azt bizonyítja, hogy a jelenlegi izraeli kormánynak és a jelenlegi magyar kormánynak ugyanaz a boldog melegházasságban élő izraeli állampolgár a kormánytanácsadója (Arthur J. Finkelstein).

   • Vidéki

    Ne bántsd Finkelsteint! Ne keverd össze Finkelsteint Frankensteinnnel.

    Ha azt állítod, hogy “Izraelben csináltak egy idióta baromságot”, abból kiderülhet az is, hogy antiszemita vagy.

    Az “antiszemita” nem egy diszítő jelző!

    Tudtad?

    Amerikában szigorú törvények szabályozzák, hogy külföldi kormányok milyen módon lobbizhatnak a döntéshozóknál.

    Regisztrálniuk kell azoknak a szervezeteknek, akik külföldi pénzből, egy idegen kormány érdekében próbálják befolyásolni a törvényhozást.

    Pedig Amerikában okos emberek élnek. Már csaknem fél évszázada képesek voltak űrhajósokat küldeni a Holdra és vissza is hozták őket!

    • http://alfa-kontakt.info Jani haverja

     Nekem se a zsidókkal, sem a melegekkel nincsen semmi problémám.

     Nekem csak azokkal a zsidó melegekkel van problémám, akik annyira tisztességtelenek, hogy kormánytanácsadóként zsidók és melegek ellen uszítanak, mindezt jó pénzért.

     Az USA-ban pedig teljesen más szabályozás van, semmi köze sem az izraeli baromsághoz, se a magyar baromsághoz.

    • Ironfist

     Mekkora hazug kutya vagy te. XD

  • Rufus78

   Vagyis az efféle javaslatokat a puszta irigység motiválja a Fidesz részéről.