Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Németh Szilárd páros lábbal szállt bele a CÖF-be

 

Németh Szilárd minősíthetetlen, országgyűlési képviselőhöz, Fidesz-alelnökhöz és demokratához méltatlan stílusban ment neki a CÖF-nek.

Több tiszteletet a CÖF-nek!
Számíthattunk rá, hogy a Fidesz rátámad a civil szervezetekre, de hogy éppen a CÖF csípi a szemüket, azt nem gondoltam volna… Szegény Csizmadia Lacinak  még a végén vagyonnyilatkozat kell készítenie!

Németh Szilárd azt nyilatkozta az ATV-nek:

„…nem civil szervezetet hoznak létre, hanem olyan civil szervezetet, amik be akarnak szólni a politikába. Azért hozzák létre ezeket a szervezeteket, hogy befolyásolják az adott ország politikáját, úgy, hogy nem kell részt venniük a választásokon. Ezek a szervezetek létrehoztak egy párhuzamos világot, ahol ott vannak a tudósaik, jelentéseik, ezt egy milliárdos finanszírozza, és politikai kérdésekben nyilvánulnak meg.”

„Be akarnak szólni a politikába”

„Plakátkiállítást nyitott meg a Civil Összefogás Fórum (CÖF), hogy felhívja a figyelmet az ellenzék felelőtlen politizálására.”

cof_coka_lomnici_zoltan_bencsik_andras_csizmadia_laszlo_plakat_kiallitas_1
cof_coka_plakat_kiallitas_7
„Ha az Európai Parlament nem száll le Magyarországról, a CÖF kénytelen lesz nyomást gyakorolni az uniós intézményrendszerre”

„Reklámfilmben védi meg a kormány gyűlöletkeltő plakátkampányát a CÖF”

„CÖF-CÖKA: meg kell szüntetni az Európai Bizottságot”

Békemenet 1.

20120123-budapest-bekemenet-magyarorszagert-demonstracio-resztvevoi7
Békemenet 2.

207

„befolyásolják az adott ország politikáját, úgy, hogy nem kell részt venniük a választásokon”

 

e1

55888_bekemenet_gyurcsany_bajnai_busz
D_MAR20161207001-1024x681
CÖF beszámoló:

CÖF


„ezt egy milliárdos finanszírozza”

Közzétette gazdálkodási adatainak egy részét a békemeneteket is szervező Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA), amely e szerint (2012-ben) 46,5 milliós évi bevételéből 40 milliót a Fidesz pártalapítványtól kapott adományként.”

(2013-ban) mindössze 20 millióval szállt be a Fidesz pártalapítványa a Civil összefogás Fórum kampányába. Ami csak fele a tavalyelőtti negyvennek. Azon felül pedig kaptak 290 millió adományt. Nem, nem a NAV-on keresztül, egy százalékból. Hanem csak úgy, közvetlenül, mintegy kézből kézbe.”

 

„a szervezetek létrehoztak egy párhuzamos világot, ahol ott vannak a tudósaik, jelentéseik”

Screenshot_02914 Screenshot_02915 Screenshot_02916

Előfizetőket keresünk
Támogasd a független tényfeltáró újságírást havi 1000 forinttal!

Megosztás