Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Jobbik-iroda Európai Uniós pénzből

2012.02.29-én megszületett az akkor még létező NFÜ-ben a döntés, miszerint a balatonalmádi Hétvezér utcába, a két tulajdonos lakcímére bejegyzett Sári-Soft Irányítástechnika Kft. 4 millió forint (a teljes projekt 40%-át kitevő) vissza nem térítendő Európai Uniós támogatást kap ingatlanvásárlásra, amely nem sokkal később meg is valósult.

jobbikeu2

 

Az NFÜ honlapján képek is vannak a Baross úti ingatlanról.

bejárat:

Ingatlan - Bejárat

 

„belső munkahely”:

Ingatlan - Belső munkahely

 

tárgyaló:

Ingatlan - Tárgyaló

 

Botos Tamás a 444.hu-nak viszont lefotózta, hogy most már egy csöppet másképp néz ki kívülről ez a balatonalmádi iroda.

jobbikeu

 

Klasszik Jobbik-mutatvány, gratulálunk.
Az EU ne szóljon bele semmibe.
Az EU szemét.
„Tagok legyünk vagy szabadok?”
Na de az EU-s pénz! Az nagyon jó!!

Külön vicces, hogy 2012 januárjában, mikor a balatonalmádi cég már benyújtotta pályázatát az ingatlanvásárlásra, Vona Gábor azzal a szlogennel szervezte az EU-ellenes tüntetést, hogy „El innen rablók, ez a mi hazánk!”

Frissítés: levelet kaptunk a Jobbiktól

„A Balatonalmádiban használt irodával kapcsolatban megjelent, a valóságot erősen elferdítő cikkre az alábbi nyilatkozattal reagálok:

Egy száz százalékban magyar tulajdonú kisvállalkozás kapta a cikkben kifogásolt támogatást régóta bérelt irodahelyiségének megvásárlására. A támogatás részben a magyar államtól, részben pedig az Európai Uniótól érkezett. Ezek közös jellemzője, hogy bevételeik nagy részét a területükön működő vállalkozások által befizetett adóból szerzik. Az ipari automatizálással foglalkozó vállalkozó az általa tulajdonolt és használt balatonalmádi irodahelyiség egy részét a választási kampány idejére térítésmentesen bocsátotta a Jobbik helyi szervezetének rendelkezésére, közös használattal.

Tehát a cikkben szereplő helyiség nem tulajdona, nem bérleménye a pártnak, nem a párt vette fel rá a támogatást, csak élt egy nagylelkű felajánlással, ami a szívességi használatra vonatkozott. Ezt pillanatnyilag Magyarországon semmilyen jogszabály, de megítélésünk szerint a jó erkölcs sem tiltja.
A Jobbik Magyarországért Mozgalom az egyetlen hazai párt, amely a jogszabályok betartásával vált egymillió ember által támogatott parlamenti erővé. Ehhez pedig semmilyen külföldi vagy bújtatott támogatást nem vett igénybe. A párt folyamatos erősödése bizonyára sokak szemét szúrja, akik az elmúlt huszonnégy év átláthatatlan politikai mutyijainak haszonélvezői voltak, és érdekeltek benne ma is. Félnek attól, hogy kormányerővé válva egyszer s mindenkorra véget vetünk a korrupciónak és a politikusbűnözésnek. Félelmük e tekintetben jogos.
Kepli Lajos, a Jobbik országgyűlési képviselője”

 

Megosztás