Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

„El innen rablók, ez a mi hazánk!”

A Jobbik elkezdené megkeresni a tökeit radikalizmus jobboldali heregolyóját, de mivel mostanában nem nagyon zavarognak a cigányok, így már csak Gonosz Unió maradt.

Vona Gábor és a Jobbik szombatra szervez egy tüntetést az Unió ellen:

"Szerdán Brüsszelből megjött az ukáz. Ebben három törvény visszavonására adnak ultimátumot, valamint a költségvetéstől azt várják, hogy abba további megszorítások kerüljenek. A Fidesz bejelentette, hogy kész a tárgyalásra, az MSZP-LMP koalíció pedig egyértelműen a behódolást szorgalmazza. Itt és most nem az a fontos, hogy az Orbán-kormány törvényeit megvédjük, ugyanis ez az ukáz nem erről szól, hanem Magyarország szuverenitásáról és a magyar emberek megélhetéséről. Ezeket kell megvédenünk. Én azt mondom: elég legyen! Elég legyen abból, hogy Brüsszel újabb áldozatokra kér bennünket, amikor az elmúlt húsz év nem szólt másról csak megszorításokról! Elég volt, hogy egy utolsó gyarmatnak tekintenek bennünket, amely jó piac a termékeiknek, olcsó munkaerő a gyáraiknak és szemétlerakó a hulladékuknak! Elég volt abból, hogy egy brüsszeli irodaházból mondják meg nekünk a tutit! Ma ezt kérik, holnap már majd azt is, hogy levegőt se vegyünk! Elég legyen! Mi megvagyunk nélkülük is. Nem nekünk van szükségünk az Unióra, hanem az Uniónak van szüksége Magyarországra!

Tagok legyünk vagy szabadok, ez a kérdés, válasszatok! Aki úgy érzi, hogy legyünk szabadok, azt szombaton délután kettő órára várjuk Budapestre a II. kerületi Lövőház utcába, a Millenáris Park mellé, az Európai Unió Háza elé.

Mondjuk együtt a képükbe: El innen rablók, ez a mi hazánk!" 

Szar érzés a két tűz között állni, mert hogyan legyünk ellenzék, ha egyik oldalon a kormány van, a másik oldalon az EU, IMF,+ MSZP, LMP?

Vona Gábortól azért megkérdezném, hogy mi a baj, azzal, hogy az EU azt szeretné, hogy hosszú távon, kiszámítható módon 3% alatt legyen a hiány? Hogy ne trükközzünk a költségvetéssel? Vagy hogy egyáltalán legyen egy normális költségvetésünk? Hogy tartsuk be az Európai Uniós jogokat?

Nem a Jobbiknak van három képviselője a "rablók" parlamentjében? Le tetszettek már mondani a 3 mandátumról?

Vona Gábortól megkérdezném, hogy legyen olyan kedves, és soroljon már fel 5 olyan magyarországi beruházást, ami 100%-ból hazai forrásból zajlik, és egy eurócent sincs benne?

Vona Gábortól megkérdezném, hogy fáj-e neki az az évi 1500 milliárd forint, ami Brüsszelből érkezik? Szeretne-e erről az összegről lemondani, esetlen visszafizetni?

Vona Gábortól megkérdezném, hogy tudja-e mely országokkal kereskedik hazánk?

Vona Gábortól megkérdezném, hogy mely országok fektetnek be hazánkban, építenek gyárakat, alapítanak cégeket, adnak munkát az embereknek?
 
Vona Gábortól megkérdezném, hogy van az, hogy rajtunk kívül minden ország együtt tud működni Brüsszellel? Vajon a lengyel barátainkat nem zavarja, hogy "diktálnak" Varsónak Brüsszelből?

Vona Gábortól megkérdezném, hogyan képzelné el az EU-mentes életet? Erős szövetség Ukrajnával, Oroszországgal, Irakkal? Irány az Arab Liga?

Ahogy Vágó Gábor remekül megfogalmazta tegnap: "Míg mi kint tiltakozunk az utcán, addig ők bent bazsalyognak Orbánékkal a Parlamentben. A Jobbikban már semmi radikalizmus nem maradt. Bepuhultak, mint tavaszra a fagyott kutyaürülék. Csak a nettó gyűlölködés, bűnbakkeresés, meg zsíros pozíciókhoz való ragaszkodás jellemzi a Jobbikot mára."
 
Szívesen leközlöm a válaszodat Vona Gábor, tudod az emailcímem.

Megosztás