Vona Gábor mecsetet készül építeni Miskolcon?

fotó:HírTV
fotó:HírTV

 

Vona Gábort ábrázoló szórólapok leptek el a miskolci Avas lakótelepet, a kiadvány szerint a Jobbik elnöke mecsetet készül építeni a környéken. 

 

 

Naivan mondhatnánk, hogy nem tudjuk, ki készítette és dobálta bele mind a 10.500 avasi postaládába a szórólapokat, de szerintem mindenki elsőre ráhibázna, ha tippelnie kellene. A Jobbik miskolci frakcióvezetője szerint fideszes lejáratókampány áll a háttérben. A HírTv szerint az avasiak egy része nevetségesnek, mások felháborítónak tartják a kiadványt. A párt pedig feljelentést tesz az ügyben.

A Jobbik helyi frakcióvezetője szerint a szórólap válasz a párt által korábban kiadott tájékoztatóra, amelyben arra hívták fel a helyi lakosok figyelmét, hogy a Fidesz 2.300 migránst telepített be az országba.

– A Fidesz beengedett 2300 migránst, a Fidesz lebukott, és a Fidesz most hazugságokba menekül, a legképtelenebb álhíreket terjesztve a Jobbikról, hol plakátokon, hol telefonon keresztül, és hát bizony nem lennénk meglepve, ha kiderülne, hogy a mostani hazug, hamis szórólap mögött is tulajdonképpen a kormánypárt áll. Természetesen feljelentést teszünk a szórólap miatt, és ugyanakkor én arra kérem a településrész fideszes országgyűlési képviselőjét, Csöbör Katalint, hogy ne bújjon mindenféle szórólap mögé, ne meneküljön, hanem álljon ki a nyilvánosság elé, és nézzen az avasiak szemébe, hogy a Fidesz miért telepített be titokban 2300 migránst – jelentette ki Jakab Péter.

A Fidesz önkormányzati képviselője természetesen bölcsen hallgat. Amúgy Csöbör Katalin az a Kőkeményen Kampányoló Fideszes (KKF) képviselőnő, aki még az iskolai méhnyakrákellenes előadásába is a kampánybeszédét rejtette el (5 : 40 perc arányban a kampány javára), de farsangon is kampányolt már, és 2014-ben a miskolci jezsuita templomban adott hálát a választási győzelemért.

Őszinte leszek, mikor annak idején Simicska oldalt váltott, dörzsöltem a tenyerem, és vártam, hogy majd gátlástalanul előrukkol néhány aduval a kormány ellen. De eddig néma csend, és az is marad, ahogy maga Simimcska is elmondta korábban, ez öngyilkosság lenne.

Sajnos jelenleg ott tartunk, hogy az ellenzék sem tudja felvenni a kesztyűt a Fidesszel pofátlanságban, gátlástalanságban és kreativitásban sem… kampány ide vagy oda. Pedig puskapor az lenne, csak tehetség nincs meg pénz, ez a kettő pedig elengedhetetlen a háborúhoz, és pláne a győzelemhez.

Kormányoldalon minden van, durrognak is az ütegek, ha kell, ha nem. Csak Vonáról a következők jelentek már meg – a teljesség igénye nélkül – szigorúan karaktergyilkoló célzattal:

– Haynau-imádó  és Kossuth gyalázó (Vona pert nyert, a Ripost szánalmasan helyreigazított),
– Homoszexuális orgiákra járt 2001 és 2003 között,
– Török terrorista (Vona itt is pert nyert a kormánylapok ellen, elmarasztalták a Ripost, 888, Origo és Lokál négyest),
– Soros-ügynök,
– Simicska-csicska,
Vadássza a nyugdíjasokat,
– Lebontaná a kerítést,
Allahot dicsőíti,
– Mecsetet építene Miskolcon

A karaktergyilkolási hadjárat nagy öngólja volt a közmédia tegnapi húzása: megírták, hogy Vonát a PALESZTIN esküvői tanúja ismertette meg az iszlám vallással, csak épp annak nem jártak utána, hogy ez a bizonyos tanú Amin Zoltán volt, aki  2010-ben a Duna Televízió vezérigazgató-helyettese volt, majd 2014 októberétől az MTVA programigazgatói posztját töltötte be 2015-ig.

De a kormányzati lejáratókampányban nincs megállás: ma a Ripost címlapon hozza, hogy a Jobbik logójában muszlim jelkép van.

Kommentekben lehet tippelgetni, mi lesz a következő “leleplezés”!

ripostjobbikfelhold

 

tetszett_a_cikk3

 

 • beebeer

  “Sajnos jelenleg ott tartunk, hogy az ellenzék sem tudja felvenni a kesztyűt a Fidesszel pofátlanságban, gátlástalanságban és kreativitásban sem…” – ez most komoly? Egyrészt a pofátlan hazugságokat én nem nevezném kreativitásnak, másrészt én személy szerint örülök, hogy az ellenzék nem olyan gátlástalan, arcátlan és hazug, mint a fidesz.

  • Hanga Hudák

   Bárki, bármit ,bárkiről kitalálhat, és tényként közölheti. Nektek is eszetekbe juthatnak marhaságok. Legalább vidám kampány lesz!

   • beebeer

    Nektek???? Csak nem egy eredeti habony-trollhoz van szerencsém? Pénzért, vagy szerelemből?
    😀 😀

    • Hanga Hudák

     Hát azt éppen nem mondhatnám magamról.

 • http://anothernonight.blog.hu no-night

  A szórólapon látható mecsetről először a kazanyi – tehát Oroszország területén, ráadásul a város Kreml-jében lévő – Kul-Sarif mecset jutott eszembe, de csak hasonlít rá…

  Aztán meg arról, hogy az Avasra tennék, az a sztori ugrott be, mikor egy magyar faluban a megélhetési polgármester áttérítette az iszlám hitre a cigányokat, hogy így jusson támogatáshoz… (Trutykó írta meg az egyik pokoli könyvében, a bogármestert meg Bolek Zoltánnak hívták…)

  • Hangulatjelentő Mszmp

   Az alpolgármestert meg Loleknek! Ebből lett a remek rajzfilm sorozat.

 • Péter István

  Hát bizony, egy népi fasisztától minden kitelik.

 • János Virág

  Orbán és egész bandája a gazemberek szövetsége!

  • Hangulatjelentő Mszmp

   Kedves Virág! Orbán és bandája rászokta tenni a logóját, a felelős személy nevét stb… Pont úgy ahogy a törvény előírja! Ezen ilyen nincs, de mi az ami miatt fel sem tételezi más pártok is haragudhatnak erre a szerencsétlen gyülekezetre, vagy már megszületett az egyezség? Akkor persze más a helyzet kedves Virág elvtárs, tessenek már kérni!!!

 • Hangulatjelentő Mszmp

  Meg nem erősített forrásaim ugyan ezt mondták!!!

 • Hangulatjelentő Mszmp

  Mindent visszaszívok, minarettet akar!!!

 • Vidéki

  Simicska-csicska.

  Ennek lehet valóságalapja!
  Elfogadja Vona Simicska Ádám segítségét – YouTube

  Simicska fia szerint a Jobbik legyőzi a Fideszt 2018-ban | 24.hu
  https://24.hu/belfold/2017/03/…/simicska-adam-jobbik-gyozelemre-szamit-2018-ban/
  2017. márc. 9. – Simicska Ádám szerint csak az a kérdés, lesz-e kétharmada a Jobbiknak. … A Fidesz és Orbán után a következő parlamenti választás tétje Simicska szerint csak az lehet, hogy Vona Gábornak, a Jobbik elnökének meglesz-e a kétharmada.

  hvg.hu/itthon/20170309_Simicska_interju_jobbik_fidesz
  2017. márc. 9. – Simicska Ádám a kevéssé ismert Zsúrpubi.hu-nak adott interjúban beszélt Vona Gábor lehetséges 2018-as kétharmadáról.

  Index – Belföld – Simicska Ádám: Hajrá, Apa!
  index.hu/belfold/2017/10/04/simicska_adam_hajra_apa/
  2017. okt. 4. –
  Miután Simicska Lajos nekivágott a veszprémi éjszakának, hogy a saját hirdetőoszlopaira felfesse, Orbán egy geci, mások is kedvet kaptak a plakátfestéshez. Például a Momentum, amelynek aktivistái kedd éjszaka írták ki néhány oszlopra, hogy Orbán ülni fog.

  De itt még nincs vége, a dologból családi ügy lett: Simicska Lajos fia, Simicska Ádám is kiment festeni. Az eredményt pedig azzal osztotta meg a Facebookon:

  Hajrá Apa! :)

  A Facebookra reggel tíz körül posztolta éjszakai akciójának eredményét.

 • Menroting

  Mi előtt is hajol meg a kereszt ?

 • NERKeseru

  … eszerint a Voroskereszt zsoldjaban is all? Ez a voros felhold sajnos nem az arab vilag jelkepe 😉

 • sz_cs_gy_rgy

  Hát igen. Én is kaptam ebből a szórólapból és próbáltam következtetni, hogy hol, kik nyomták, mert azt láttam, hogy nyomdában készült kb. B3-as műnyomó kartonra. Mivel az impresszumot nem ismerik már a nyomdák, csak találgatni lehet, és már nem is foglalkoztam vele. Viszont az is lehet, hogy bosszúhadjáratról van szó. Nem vagyok Jobbikos párti, de nagyon fejbevágott ez az egész. Minek is kellene ide minaret? Az Avason, de talán az egész városban nincs annyi iszlamista, hogy nekik minaretet kellene építeni.