Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Hálaadás a választási győzelemért

Csöbör Katalin, a gyerekekkel farsangoló fideszes országgyűlési képviselőnő annyira örül a választási eredménynek, hogy hálát adott érte Istennek. A miskolci jezsuita templomban, egy jezsuita szerzetes, és egy református lelkész közreműködésével, utóbbi egyébként a képviselőasszony fia.

Küldtek szét előtte meghívókat email-ben („Az alkalmon P. Holczinger Ferenc SJ jezsuita szerzetes és Mike Martin református lelkipásztor szolgálnak”), és készültek ilyen kártyák is:

halaadas

Csöbör Katalin elmondta, a 2014-es országgyűlési választásokra készülve rengeteg munkát végeztek el.
– Nagyon sok gratulációt kaptam, én pedig sok köszönetet igyekeztem mondani azoknak, akik segítettek, és akik megtiszteltek a bizalmukkal, hogy képviseljem a területet. A hitet és a bizalmat viszont egyedül a Jóistentől kapjuk, a dicsőség egyedül az övé, általa sikerül mindezt végigvinni. A gyermekeim a Jezsuita gimnáziumba jártak, az iskola adott egy református lelkészt, aki a fiam, ezért is hálát adunk – hangsúlyozta az országgyűlési képviselő.

A politikus hozzátette: az est üzenete az, hogy mivel egy képviselői mandátum négy évre szól, „ne bízzuk el magunkat, csak az Isten segítségével lehet elvégezni a munkát és eredményt elérni”.

Csöbör fia a meghívóban említett Mike Martin, aki tényleg ott volt, és hálát adott Istennek édesanyja és a párt győzelméért.

halaadas2

Sajnos annak nincs nyoma, hogy a képviselőnő fia mit mondott, csak azt tudjuk, hogy P. Holczinger Ferenc jezsuita szerzetes kiemelte, a hálaadással továbbra is kérik Isten áldását.
– A közösségekről szól, a munkáról, amellyel a hálaadás létrejöhetett. Szimbolikusan és lelkileg is az Isten segítségére számítunk a közösségi hálaadással – mondta a jezsuita szerzetes.

Ennyit a szekularizációról.

(forrás: minap.hu)

 

Megosztás