Bezárás

Tökéletes plakátelhelyezés: kettő sorosos a Sorsok Háza mellett, ami 2 éve zárva van

A holokausztmúzeum 7,5 milliárd forintba került, de két éve nem nyitják meg. Most kikerült mellé két plakát “Ne hagyjuk, hogy Soros nevessen a végén!” felirattal.

A kormány 2013-ban döntött arról, hogy holokausztmúzeumot épít a józsefvárosi pályaudvaron, ahonnan vagonokban deportálták a zsidókat a náci haláltáborokba 1944-45-ben.

2015-ben Kocsis Máté, Józsefváros polgármestere az alábbiakat mondta a beruházásról:

“Józsefváros hagyományosan nagyszámú zsidó közösségnek ad otthont, így bízom abban, hogy a kerületi iskolások, gimnazisták megismerhetik majd az ő történetük egy tragikus részét is a Sorsok Házában”

A Sorsok Háza nevet viselő épület 2015 tavaszára elkészült, 7,5 milliárd forintba került, de a mai napig nem nyitották meg.

Most viszont, a legújabb kormányzati propagandakampány elindulásával kikerült elé két plakát “Ne hagyjuk, hogy Soros nevessen a végén!” felirattal.

Soros György ugye a Fidesz főellensége nagyjából két éve. Egy magyar származású amerikai üzletember, akiről köztudott, hogy zsidó. Ritka morbid és ízléstelen, hogy a két éve ki nem nyitott holokausztmúzeum mellé is került két ilyen plakát. De nem volt senki, aki azt mondta volna, hogy “ezt már azért ne, ide ne”.

fotó: olvasónk

fotó: olvasónk

Persze futja rá: miközben Rogán Antal propagandaminiszter és kedves felesége egy római ötcsillagos szállodában pihen, a kormány újabb 5,4 milliárd forintunkat költi propagandára. Természetesen csakis a mi érdekünkben.

Előfizetőket keresünk – támogasd az Átlátszót

Az Átlátszó nonprofit szervezet, nem fogadunk el pénzt politikai pártoktól vagy az államtól. Rád viszont nagyon számítunk!

Támogatom