Tökéletes plakátelhelyezés: kettő sorosos a Sorsok Háza mellett, ami 2 éve zárva van

fotó: olvasónk
fotó: olvasónk

 

A holokausztmúzeum 7,5 milliárd forintba került, de két éve nem nyitják meg. Most kikerült mellé két plakát “Ne hagyjuk, hogy Soros nevessen a végén!” felirattal.

 

 

A kormány 2013-ban döntött arról, hogy holokausztmúzeumot épít a józsefvárosi pályaudvaron, ahonnan vagonokban deportálták a zsidókat a náci haláltáborokba 1944-45-ben.

2015-ben Kocsis Máté, Józsefváros polgármestere az alábbiakat mondta a beruházásról:

“Józsefváros hagyományosan nagyszámú zsidó közösségnek ad otthont, így bízom abban, hogy a kerületi iskolások, gimnazisták megismerhetik majd az ő történetük egy tragikus részét is a Sorsok Házában”

A Sorsok Háza nevet viselő épület 2015 tavaszára elkészült, 7,5 milliárd forintba került, de a mai napig nem nyitották meg.

Most viszont, a legújabb kormányzati propagandakampány elindulásával kikerült elé két plakát “Ne hagyjuk, hogy Soros nevessen a végén!” felirattal.

Soros György ugye a Fidesz főellensége nagyjából két éve. Egy magyar származású amerikai üzletember, akiről köztudott, hogy zsidó. Ritka morbid és ízléstelen, hogy a két éve ki nem nyitott holokausztmúzeum mellé is került két ilyen plakát. De nem volt senki, aki azt mondta volna, hogy “ezt már azért ne, ide ne”.

fotó: olvasónk
fotó: olvasónk

 

Persze futja rá: miközben Rogán Antal propagandaminiszter és kedves felesége egy római ötcsillagos szállodában pihen, a kormány újabb 5,4 milliárd forintunkat költi propagandára. Természetesen csakis a mi érdekünkben.

 

tetszett_a_cikk3

 

 

 • manci

  alpári, de nem csak itt, ott is-ahol egy 50 m-es kerítésre sorban felkenik

 • Kovács Gábor Géb

  Nem tök mindegy hogy hova ragasztgatják ennek a gazembernek a képét? Bárcsak ez lenne a legnagyobb problémánk.

  • timbuk3

   Önnek speciel mit ártott, vagy ismer-e olyasvalakit, aki rosszul sikerült életét Soros-nak tudja be, s ezt konkrétumokkal alá is tudja támasztani ??

   • Róbert Varga

    Igen Európa fogadjon be évi 1millió menekültet!Ha nincs pénz rá nem baj majd ő ad kölcsön!Vissza kell fizetni természetesen Kamatostul neki!Bele szól más ország belügyeibe! Hangulatot kelt! neki Mindegy csak jó szaftos legyen az üzlet!
    Uram ha ön úgy gondolja bontsuk el az ön kerítését

    • Oszkar Kovacs

     Ne terjeszd a hülyeségedet, tudom, megkaptad az orbánragályt. Európát nem Soros irányítja, és ha akarnak, befogadnak 1 millió menekültet, bár már sok ország telítődik.
     Tessék mutatni valami bizonyítékot, hogy Soros beleszól a belügyeinkbe. Bár joga van hozzá, mert magyarabb állampolgár, mint a kettős állampolgárságot kapott külföldiek.

     • Róbert Varga

      A stílus maga az ember! Elfelejtett valamire válaszolni!
      Mikor mehetünk bontani a kerítését? Fel kell venni Sorossal a kapcsolatot !Ha rá ér ő is jöjjön kerítést bontanI

     • Jozsef Janos Hoffmann

      Valamiről lemaradtam?? Ki kinek a kicsodája ? Ti tudjátok hogy miről beszéltek??? Mihez van joga egy embernek? Talán ahhoz, amihez megengedik néki hogy joga legyen valamihez!! Ezt a sok hülyeséget, hogy bírjátok??? Na szevasztok megyek másik posztra!!!

    • timbuk3

     Nekem nincs kerítésem, nekem nem tudtak a szüleim 170 millát összegyűjteni, hogy luxus ingatlanban pihenhessem ki miniszteri fáradalmaimat…. Arról meg nem beszélve, hogy ez az egész kerítés ügy belpolitikai hiszti, elég sokban mernék fogadni, hogy az az 1248 ember, akit ide tennének, az maga nem jönne ide, vagy visszapattana valamelyik gazdagabb EU-s országba . Hogy melyikbe ?? Amelyik nálunk gazdagabb, normálisabb anyagi és emberi körülményeket biztosít, tehát olyan huszonvalahány országról beszélünk….

     • MCMCMCMCMCMC

      Ásotthalom tanyatulajdonosai nem tûntek hisztisnek,annak ellenére,h fürtökben lógtak a barnalábúak a kertjeikben. Inkább riadtnak…

     • Tóth Árpád

      Akkor te miért nem mégy valamelyikbe? Mert ide ugyan nekünk ne küldjenek egyetlen darab “menekültet” se! Ha akarunk olyat, akkor majd befogadunk máshonnan saját magunktól. Alapfeltétel: NEM MUSZLIM!

    • Szilárd Ecsenyi

     Nem értem Önt: tényleg úgy gondolja, hogy nem az a legnagyobb probléma, hogy egy szűk, főként elhízott, középszerű jogászokból álló haveri kör gazdagodik az adófizetők pénzén. Nem telik el olyan nap, hogy ne valamelyik rokonnak vagy ismerősnek a cége nyerne többnyire értelmetlen közbeszerzéseken (pl: MTVA közbeszerzései). Már számolni se tudom, hogy hány nagy értékű ingatlan került offshore cégeken keresztül hozzájuk, mi ez, ha nem hazaárulás, persze, hogy jól jött ehhez a bűnbak kreálásnak a migráns probléma, de higgye el, Habony, Kálomista, Vajna, Mészáros sokkal több kárt okoznak nekünk.
     Dolgozó, értelmes családosokat látok bezsúfolva 30-40 nm-es panellakásokban, miközben a Rogán-félék rongyrázó luxusban élnek. Én elvárom a politikusainktól, hogy minimálisan szolidárisak legyenek.

   • Oszkar Kovacs

    Azt se tudják, ki az a Soros. 3 éve még orbán is hajbókolt előtte.

    Akkor még az ellenséget külföldnek és szocialistáknak hívták.
    Idén év elején meg Heinekennek.

    • Tóth Árpád

     Buta vagy mint a segg! Nézz utána ott, az internet. Nem csak hülye kommentek írására való, hanem némi ismeretszerzésre is .

     • http://alfa-kontakt.info Jani haverja

      Ezt inkább Neked javasolnám orbánhívő barátom.
      Az interneten ugyanis szépen nyomon lehet követni, hogy a Csúti Tahóhoz (Orbánhoz) képest mondjuk a szélkakas az egy nagyon stabil pont a komplett Világegyetemben…

   • Tóth Árpád

    Hát mondjuk Thaiföld teljes lakossága. Oda pl. halálbüntetés terhe miatt nem fogja betenni soha a lábát!!!!!!!!!

  • Hektor Honig

   Igazi alanya vagy az agymosásnak!

 • roccobaba

  Nincs ezzel semmi gond. Egyszer majd megnyílik, s akkor majd csak be kell vinni a plakátot a múzeumba, mint az izraeli-magyar kapcsolatok megrontására tett Soros tevékenységének egyik történeti, történelmi rosszemlêkű emléktárgyát.

 • Oszkar Kovacs

  Nem tudom, kinek üzenik és miért. Soros nem indul a választásokon. A milliárdjait továbbra is megkeresi a saját munkájával, és nem vesz el tőlünk semmit, sőt ad.
  Az új orbáni milliárdosok meg a mi pénzükből lopják.
  Amennyit összeloptak, abból már csak évi 20% nyereséggel (Pl. Csányinak voltak 40%-os évei is) jól lehet gyarapodni.

  • http://alfa-kontakt.info Jani haverja

   Pénztáros Lőrinc meg a tavalyi évi vagyongyarapodásával világrekorder!
   Nincs időm most %-okat kibányászni a netről, de mindenesetre tavaly jobban gyarapodott a vagyona, mint Zuckerberg-é (Facebook tulaj) bármikor!
   Ez ám a “magyar tehetség”…

 • Béla Toller

  Nevetségesek, provokatívak, sötétek és vesztesek ! Ez az orbánrezsim meg a VII. kerület fideszes naplopói ! Reménytelenül primitív ez a mostani rezsim. Nem értem, hogyan vállalhatja őket valaki is. Egyszerűen nem értem. És ez az, ami miatt néha elfog a félelem ! Ha rájönnek, hogy végük, mit fognak csinálni ? Egy sötét, kisebbségi tömegnek lennénk kiszolgáltatva ? Mi folyik itt ?

  • MCMCMCMCMCMC

   A magyar már rég nem úr a hazájában…

 • Tóth Árpád

  Tájékoztatául közlöm a tisztelt cikkíróval: Sorost bírálni Izrael szerint nem antiszemitizmus! SŐT!
  Szóval nem értem az egész írásodat, miről is van szó.
  Melléfogtál, de csúnyán!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Klára Kabai-tóth

   Szövegértés kérdése. Ez a cikk például nem Soros bírálatáról szól.

   • Tóth Árpád

    Ja kisokos! Csak a plakát. A cikk meg antiszemitázik. A plakát miatt. Ok nélkül. Ilyen hosszú mondatokat még megértesz?

    • Laszlovszky András

     Ok nélkül? A nap vicce. Ezért már érdemes volt ezt a sok ostoba kommentet elolvasni. Csak így tovább!

  • Forrest Gump

   És a fidesz nevű maffiát szabad bírálni???

   • Tóth Árpád

    SORONKÍVÜL!

    • Erdei Ferenc

     Sorosonkívül 😀 (Bocsánat!)

     • AFulgens

      Ez nagyon adta magát, de jár az upvote :)

   • Gerusz

    Mégis mit képzelsz, mit hasonlítgatod a fideszt a maffiához???

    A maffiában még van valami belső becsületkódex, ha valaki elbasz valamit, akkor azért felelősségre lesz vonva, csak védelmi pénzt szednek, nem pedig komplett iparágakat nyúlnak le, és ha valakiről a nagy nyilvánosság előtt kiderül, hogy bűnöző, az a halakkal fog aludni.

    Ha jövőre a két legesélyesebb párt a fidesz és a Cosa Nostra lenne, simán az utóbbira menne az X-em.

  • Ezvannemmás

   Akármennyi felkiáltójelet irkalsz, attól még ez rohadtul ízléstelen a zsidókkal szemben is. Lehet csűrni csavarni, de kurva rossz helyre tették. Igaz a többit is! Mindegyiket felgyújtanám legszívesebben! De ha már…akkor legalább ide ne! De mivel maffidesz ről van szó, ezért ilyesfajta korlát elképzelhetetlen.. Szépen megvéded őket! Gratula!

 • Margit Kocsis

  Ez már gyomorforgató és nagyon aljas …

 • Flórián György

  “Az egy főre eső bunkók száma két fő”…

  Amugy a sok gyalázkodó mondjon már még egy magyar embert, aki annyi pénzt adott az országnak, mint Soros!

 • MCMCMCMCMCMC

  Azért kerülhetett oda a vén “filantróp”,mert õ is nagyon igyekezett kisemmizni a zsidó családokat anno szép számmal. Tökéletesen odaillik.

  • Ezvannemmás

   Téged is rádobnálak a tábortűzre, amit ezekből a plakátokból raknék… Odavaló vagy.

   • MCMCMCMCMCMC

    Látom fáj az igazság,lesz ez még így se! XD

    • Ezvannemmás

     Milyen igazság te szerencsétlen hülye? Latom végleg lekapcsolták a villanyt nálatok..

     • MCMCMCMCMCMC

      Akkor mit szólsz ahhoz,h Izrael is mellénk állt. Õk is antiszemita nácik lettek,lekapcsolt villanyú kommenttársam? Csak röhögök rajtatok,elvakultak. XD Két szék közül a pad alá fogtok jutni.

  • Laszlovszky András

   Hogy te mekkora ostoba vagy. 😀 Hallottad valamelyik okostojástól, Rezsiszilitől vagy Kósalalitól, mi? Akkor hadd világosítsalak fel arról, ami egyébként csak egy-két kattintásba kerülne az internet világában, már ha érdekelne egyáltalán az igazság, ahelyett, hogy szajkózod a bayerféle baromságot: Soros 1930-ban született. Na leesett? Vagy esetleg még külön hozzá kell tenni, hogy a második világháborúnak 1945 elején vége volt? Akkor a mi Sorosunk nem volt még 15 éves. Szóval mit csinált ez a kamasz a háborúban? Leszámítva azt, hogy a német megszállástól (segítek, 1944) ő is bujkált, hogy elkerülje a deportálást. Na szóval szórjad még az eszed itt az interneten egy kicsit, hogy a végén egy csepp se maradjon.

   • MCMCMCMCMCMC

    Eichmannal gyûjtötte a lét az õseidtõl.

 • Imre Sas

  Miattatok kellenek a plakátok, nem gyanús? Ti akarjátok az országra ráerőltetni a bevándorlókat. Húzzatok bőrt a fogatokra. Ruhe.

  • szmoker (Homo Trollicus)

   Kik azok az ők / mi / ti te nagyonbuta? :)
   Ti meg az orbán seggéből lógtok, mint a pállott szarcsimbók.

   A Vastagbőr már akkor is korrupció/butaság ellenes volt amikor még Feri volt a főnök.
   Tudom, te túl hülye vagy hogy ezt felfogd, inkább menj vissza a 888-ra aztán szopkodjátok egymás faszát, talán akkor lesz egy kis sikerélményed.

 • Béla Porcsin

  Választani kell rövidesen, Orbán vagy Európa!!!

 • gmihaly

  Be van zárva? Köszönjétek meg annak a barom Heislernek!

 • Ezvannemmás

  Tipikus tapló paraszt fidesz. Mit vártok tőlük? Amilyen az atyaúristen (ormányviktor), olyanok a beosztottak. Lelkiismeretfurdalás nélkül verném szét a fejüket egy lapáttal.

 • Vidéki

  laspalmas szereti nem kibontani az igazság minden szeletét!

  A helyettes államtitkár többször is hangsúlyozta: elképzelhetetlen, hogy a Sorsok Háza a magyarországi zsidó közösség és a szakma egyetértése nélkül nyisson meg.

  “Mindenféleképpen úgy kell ennek az intézménynek létrejönnie, hogy ezt a konszenzust bírja, ellenkező esetben nem lesz Sorsok Háza” – jelentette ki Latorcai Csaba.

  „A zsidó szervezetek vezetői saját politikai hazárdjátszmáikban kezdték felhasználni a Sorsok Házát. Miközben megelégedéssel álltak fel a tárgyalóasztaltól, és elismerően nyilatkoztak a projektről, másnap nem átallották ennek az ellenkezőjét hangoztatni” .

  • http://alfa-kontakt.info Jani haverja

   Ja, a Fidesz kreált magának egy álzsidó szervezetet, ugyanúgy, mint a CÖF nevű álcivil szervezetet, és mindjárt meglett a vita ugye???
   Ezek a zsidók ugyanúgy nem értenek egyet egymással, mint a magyar civilek (lásd a CÖF, amelyik mindig a kormányt támogatja, csak ez eléggé sok pénzébe kerül a vele egyet nem értő adófizetőknek…).

  • Ism.

   Semmilyen tárgyalás nem volt, a kormány hazudik

   “Lázár János, Miniszterelnökséget vezető miniszter korábban egy
   Kormányinfóján bejelentette: ameddig az emlékhely szakmai munkájának
   irányítására felkért Schmidt Mária, a Terror háza főigazgatója nem jut
   konszenzusra a zsidó szervezetekkel a Sorsok Háza projekt pontos
   koncepcióját illetően, addig az emlékközpontot nem adják át. A zsidó
   szervezetek akkor rögtön jelezték, hogy nem állnak kapcsolatban a
   főigazgatóval, azaz nem folynak a háttérben semmilyen tárgyalások.”

   Az elkészült, de talán örökre zárva maradó csodamúzeum pedig most került vissza az MNV-hez,

   • Vidéki

    Ön hazudik!

 • Pingback: Orban’s Massive Orwellian Propaganda Campaign - Drugreporter