Bezárás

Itt az új propagandakampány reklámja

99% az új 98%: indul a legeslegújabb propagandakampány. Dömötör Csaba, a propagandaminisztérium parlamenti államtitkára ma reggel a Magyar Időkben üzente meg, hogy indul az új kormányzati kampány.

“A nemzeti konzultációban felmerült témák mentén új kampányt indít a kormány. bár a konzultáció lezárult, az abban foglalt kérdésekről továbbra is intenzív vitákra számít a kabinet. Mindenekelőtt az illegális bevándorlás, ezzel együtt a betelepítési programok kérdésében várhatók komoly viták. a 99 százalékos egyetértés mindenesetre erős politikai támaszt jelent majd a tárgyalásokon.”

Említette Dömötör a óriásplakátokat is:

“A plakáttörvény vitájában volt olyan javaslat, amely a kormánynak is megtiltotta volna a plakátok közzétételét kampányidőszakon kívül. Ebbe a kormány bele is ment volna, és hajlandó lett volna önmérsékletet tanúsítani, ha ez az ára a burkolt pártfinanszírozás elleni fellépésnek. Az ellenzéki pártok azonban egységesen elvetették ezt az előterjesztést, így a kormány a jövőben is él majd a közterületi plakátolás lehetőségével. Annyiban új helyzet a mostani, hogy most már minden szereplőre egyenlő feltételek vonatkoznak ezen a téren.”

Ezek az “egyenlő feltételek” azt jelentik, hogy a kormány annyi közpénz éget el kampányra, amennyit szeretne. Hogy milyen összegekről van szó? Csak áprilisban 4,2 milliárd forintot költöttek el az “Állítsuk meg Brüsszelt!” c. kampányra. Csak áprilisban. 4,2 milliárd forintot.

De a gonosz Soros most is nevet valahol, ezért a kampányban és a háborúban nincs nyár, nincs pihenés! Szóval itt az új reklám. Gyorsak voltak, nagyon gyorsak. Természetesen ez is “társadalmi célú” hirdetés.

A kvótanépszavazás tavaly októberi köszönőkampánya óta ugrottunk egyet a matekban, a “98% többsége” immár 99%.
99% az új 98!
Viszont innentől már csak a 100% marad, mint lehetőség, aztán Észak-Koreább leszünk Észak-Koreánál is!

Tavaly október:

image

Most:

Ashampoo_Snap_0003

Előfizetőket keresünk – támogasd az Átlátszót

Az Átlátszó nonprofit szervezet, nem fogadunk el pénzt politikai pártoktól vagy az államtól. Rád viszont nagyon számítunk!

Támogatom