Bezárás

Szavazzatok érvénytelenül!

Menjetek el az október 2-i népszavazásra, és szavazzatok érvénytelenül.

Nem szabad tétlenül végignézni, amit a kormány az országgal művel. Erkölcsi kötelességünk felemelni a szavunkat az agymosó propaganda, a hazugságok, és a társadalmi szolidaritás rombolása ellen. Ezért csináltuk a tavalyi ellenkampányt, és ezért támogatjuk a mostanit is.

Erre buzdítunk titeket is.

Nem elég otthon maradni, el kell menni a kvótanépszavazásra, és ott érvénytelen szavazattal ki kell fejeznünk a véleményünket. Behúzni mindkét X-et, hogy érzékeltessük, mennyire értelmetlen a kérdés, és mennyivel fontosabb témákban kellene inkább népszavazást tartani.

Szóval menjetek el, és szavazzatok érvénytelenül, mi is ezt fogjuk tenni. Mert nem tehetünk másképp, ha emberek akarunk maradni. Mert “vétkesek közt cinkos, aki néma” – idézi Babits Mihályt a szintén érvénytelen szavazatra buzdító Magyar Helsinki Bizottság, az emberi jogokat védő magyar civil szervezetek egyik legnagyobbika. Szintén az érvénytelen szavazatot tartja a legjobb megoldásnak egy másik közismert magyarországi jogvédő szervezet, a TASZ.

Múltkor a tavalyi plakátadományaitokból megmaradt 670 ezer forintot átutaltuk a Kutyapártnak.

Azóta küldtetek még 560 ezer forintot, ezt tegnap utaltuk át nekik.

kutyapartutalas

Megyünk majd plakátot ragasztani is, jöhettek ti is, ha van kedvetek.

De a legfontosabb, hogy üzenjetek a kormánynak október 2-án. Szavazzatok érvénytelenül.

Előfizetőket keresünk – támogasd a független tényfeltáró újságírást havi 1000 forinttal!

Előfizetőket keresünk – támogasd az Átlátszót

Az Átlátszó nonprofit szervezet, nem fogadunk el pénzt politikai pártoktól vagy az államtól. Rád viszont nagyon számítunk!

Támogatom