Salgótarjánban megállhat az idő!

forrás: Facebook
forrás: Facebook

Fantasztikus anyagokkal kampányolnak a szoci jelölt ellen.

banner2_mozgo_2

Salgótarján ma polgármestert választ. Négy jelölt van:

– Fekete Zsolt (MSZP-DK, jelenlegi alpolgármester)

– Simon Tibor (FIDESZ-KDNP)

– Thürmer Gyula (Munkáspárt)

– Hulitka István (Jobbik)

Valakik rettentő erőkkel kampányolnak Fekete ellen.

Először egy migránsos szórólap a Fidelitastól:

0001

 

0002

 

0003

 

Aztán egy másik rettegtető, amire épp csak a gyíkembereket meg a chemtrailt nem írták rá.

Gyalog kell járni busz helyett!

Visszaépül a város! Ledőlnek az épületek, és felszedik az utakat? A szocik bármire képesek!

De a legborzasztóbb, hogy MEGÁLLHAT AZ IDŐ!

sgt1

 

sgt2

 

Végül egy állevél és álcsekk a szoci jelölt nevében:

csekk1

csekk2

 

Good luck, Salgótarján.

Támogasd az Átlátszó munkáját havi 1000 forinttal!
Nem hülye szórólapokra költik, hanem fontos cikkekre.

 • Zoltán Németh

  A salgótajáni fidesz még a fideszen belül is a legalja. Az ilyen Becsó féle aljadékok miatt alakul újra a feudalizmus Magyarországon.

 • szvoboda

  A szocialista jelölt múltját nem ismerem, de ha a brókernetes-KLIK-es Simon (aki a legvonalasabb volt az egész ottani főosztályvezetői karból teljesen hoffmanrózsás gondolkodással) valódi és versenyképes alternatívája lehet, akkor meg is érdemli a város, hogy megálljon az idő.

  • Benu28

   http://magyarhirlap.hu/cikk/33733/Polgarmesteri_tanacsado_lett_Boldvai_Laszlo Akkor ajanlom figyelmedbe a következö cikket csak hogy lasd, milyen emberek osztogatják itt a tanácsokat az mszp-s vezetésnek…..de erröl mindenki megfeledkezett és ezzel érvelnek hogy ez már nem aktuális téma..hagyjuk már kutyából nem lesz szalonna

   • Tállai Gábor

    http://magyarnarancs.hu/belpol/finkelstein-fidesz-tanacsado-a-var-esze-83588
    Akkor ajánlom figyelmedbe a következő cikket csak hogy lásd, milyen emberek osztogatják itt a tanácsokat a fide$$-es vezetésnek…

   • szvoboda

    Erkölcsi értelemben egyik oldalnak sincs jogalapja kioktatni a másikat. Habony, Rogán és Mészáros Lőrinc pártjának sem. Az MSZP nem a tisztesség mintapéldánya, nem a lehető legjobb alternatíva, csupán a jelenlegi helyzetben talán a legkisebb rossz. Talán…

    • Benu28

     Hát…a jelenlegi helyzetben nem bal oldali varosvezetest kene valasztani jobb oldali kormany mellé..amivel egyebkent nem is lenne baj de ezek az emberek nem kepesek egyuttmüködni a kormannyal

     • szvoboda

      A jelenlegi helyzetben lehet úgy dönteni, hogy azt a kevés hatalmat is ennek a garnitúrának a kezébe adjuk, ami még nem az övé és reménykedünk, hogy annyira nagyon talán nem él vele vissza. Meg lehet úgy dönteni, hogy mégse.
      És eközben persze félig vagy teljesen bűnöző alakok vagy Simon-féle gombnyomásra működő mamelukok között lehet választani mindkét oldalról, ami nem könnyíti meg a döntést.
      Az elhunyt polgármester megválasztását 2014-ben a Fidesz azzal jutalmazta, hogy el akarta venni a megyeszékhelyi címet Salgótarjántól. Nyilván, ha nem nyernek, most is bosszút állnak. Kérdés, hogy a helyiek ezt vállalják vagy inkább behódolnak. Átvitt értelemben: bebizonyítja-e az ország sokadszorra, hogy Kertész Ákosnak biza igaza volt az alattvalós kijelentésével…

     • Benu28

      Itt nem a fidesz fog jutalmazni hanem az mszp..megpedig ovoda/iskola bezárásokkal megszoritasokkal mert nincs pénze a varosnak..az épitmény adót mar megemelték 50%-ra ehhez kepest az a 200ft-os parkolasi dij semmi sem volt..de persze az volt az elso amit eltoroltek hisz kampany fogás volt nem tehettek mast..emlegetig a 9,2 milliardot es elhitetik az emberekkel hohy majd ebböl a penzböl csodat tesznek..hat lattam a 2014-2020as ITS-t es csak a barnamezos beruhazasokra kene 15 milliard..

     • szvoboda

      Az, hogy a városnak nincs pénze, az egy állapot. Egyik jelölt sem fog csodát tenni. Ha nyer az MSZP – márpedig most már úgy nézi ki, nyer – akkor kívülről is érheti pár kellemetlen meglepetés a helyieket. A baranyai Harkány például egy több száz milliós uniós turisztikai fejlesztést bukott, amikor merészeltek nem fideszes vezetőt választani. Amikor ezt a hibát korrigálták, egyből lett pénz…

     • Rufus78

      “Együttműködni”?! Nehogy már az ellenzéki önkormányzati vezetők hibája legyen “együttműködés hiánya” címszó alatt, hogy a kormány első körben fogja a kukába hajítani mondjuk a salgótarjáni pályázatokat, csak mert ellenzékiek adják be azokat!
      Másrészt szerinted mit mond el a kormányról, ha már a fenti para-kampány és a pénzcsapelzárással fenyegetés ellenére is annyira hánynak tőlük a salgótarjániak, hogy nagy esély van rá, hogy ellenzéki legyen a polgármester?

     • Benu28

      Hat pedig sanszos hogy az ö hibajuk is mikor folyton a kormányt bíralják. Parakampány? Semmi fenyegetes nem volt csupán a tényeket kozoltek csak a salgotarjani emberek azt hiszik majd ök itt megváltják a világot ha a kormány ellen mennek…de a legnagyobb probléma hogy ez a varos egyszeruen nem tud tovabb lepni a rendszervaltas ota ez a varos a legnagyobb vesztese az egesznek es az is marad sajnos. El kene fogadni hogy eltelt 25 év es kesz nem lesz olyan semmi sem mint annó volt

     • Knapp

      Egyrészt a polgármestereket már 5 évre választjuk, így időben egyre jobban elcsúszik majd a kormányzati 4 éves ciklusoktól a működésük, másrészt Budapest sem sokat profitál abból, hogy Tarlós a Fidesz jelöltje volt…

      Ha meg mindenhol fideszes vezetést választanak, akkor sem fog hirtelen minden településnek mindenre pénz jutni, mivel nincs miből!
      (ráadásul néhány indokolatlanul kiemelt településen előbb épül stadion a sleppnek, mint máshol járda vagy aszfaltozott út…)

 • myname

  -Salgótarjánban fiatalok már kb csak a középiskola végéig élnek, utána aki csak tud elmenekül onnan, akár tanulni, akár dolgozni. Mert a városban nincsenek munkalehetőségek az ott élő emberek számára. Csak nagyon szűken, és olyan fizetésekért, amiért egy pesti ember fel sem kelne.
  -Az ingatlanok értéke már nagyon régóta csak zuhan, rengeteg az eladhatatlan ingatlan a városban.
  -A helyijáratot az előző fideszes vezetés tette tönkre, ritkán járnak a buszok, és drágán.
  Összehasonlításnak: Salgótarjánban a havi bérlet ára kb 6500 forint, ezért jár nem túl sok busz, szar menetrenddel, ritkán.
  Budapesten a 30 napos bérlet ára 9500 forint, ezért jár rengeteg buszjárat, troli, villamos, metró, hév.
  -stb.

  Ez a város a rendszerváltás óta folyamatosan pusztul, és épül le. Remény nincs, normális életlehetőség nincs, a város legnagyobb munkáltatója a megyei kórház, bár már ott egyre több a közmunkás, mint mindenhol máshol a közszférában.

  Egyetlen igazi értéke van, a gyönyörű környezete, de arra pedig nem épül értékelhető turizmus.

  És még lenne mit sorolni, bőven. :(

 • Ironfist

  Újabb fideszes vagdalkozás, és hányingerkeltő gyűlöletkampány, csak kicsit amatőrebb formába csomagolva, mint ahogy a nagy testvérék tették.
  Undorító. És még csodálkoznak, hogy a “Gyere haza fiatal!” programjuk eddig vagy hatvan embert csábított haza, miközben újabb ezrek, ha nem tízezrek menekültek ki ebből az épülő, nemzeti mázzal leöntött, együttműködésnek hazudott szocializmusból.

 • MMKaresz

  A legszánalmasabb, hogy erre a “kampányra” is az adófizetők pénzét költik. A saját pénzükért nézik őket hülyének…

 • Abádi Szabó Imre

  Remélem, mindenki tisztában van vele, hogy a hamisított levél már bűncselekmény. Ennél talán már nincs is lejjebb.

  • http://birdsofprey.blog.hu/ MolnarErik

   Ja, csak az “ismeretlen” tettest valahogy sosem fogják megtalálni.

 • Enikő Nahaj

  A fidesz érti a módját, hogy lehetetlenítse el egy nem fideszes által vezetett önkormányzat létét. Hozzá még gusztustalan , aljas , módszeres lejárató kampányt folytat minden ellen ami veszélyezteti hazugságokkal, tolvajlásokkal teli működésüket.

 • Sebaj, Tóbiás!

  Sok pénzt ölt a kormány ebbe a kampányba, ami furcsa a sokat hangoztatott közvélemény kutatások fényében, ahol a Fidesz utcahosszal vezet.

  Vagy a valódi közvélemény kutatásokban mások az eredmények, mint amit elénk tol a sajtó?

 • plonty

  igazi tetű fideszkampány!
  és ami a leggázabb, hogy most mindent meg is tesznek majd, hogy a szoci polgármester mindenféle akadályoztatásával be is bizonyítsák, hogy nehézségekkel jár, ha nem fideszesre szavaznak a népek
  … mennyivel szebb lenne az élet orbán meg fidesz nélkül, Istenem!

 • Ironfist

  “Simon szerint a mostani választásnak nincs országos politikai üzenete,
  az oktatás és az egészségügy nem volt témája a kampánynak, így nem
  gondolja, hogy az ő klikes pozíciója (a Klik főosztályvezetője)
  befolyásolta volna az ő megítélését.”
  Az lehet, mert a kampánynak csak az volt a témája, hogy hogyan tudjátok lejáratni a másik felet, moslék, féreg, fideszkomcsi banda!

 • István Horváth

  Úgy látszik, hogy a tarjániak most büntettek. Leesett, hogy mennyire mocsok a fideSS és büntetően szavaztak.

 • Virág et.

  Mondanám, hogy Salgótarjánban valami elkezdődött, de ez a dolog már 2014-ben elkezdődött egyes vidéki városokban és budapesti kerületekben. Lassan, de kezd az ország felébredni, talán már 2018-ra magához tér, 2022-re viszont egészen biztosan.

  Ez a baj egy szervilis rendszerrel. A sok mameluk elhiteti a vezetéssel, hogy tényleg bármit megtehetnek, akkor is mindent visznek. A sok győzelmi jelentés, termelési riport, GFG és törökgábor kategóriás politológiai elemzés és Századvég-szintű közvélemény-kutatás mind-mind csak arra jók, hogy a tábor megnyugodjon. A sok migránsozás, a legocsmányabb levélhamisítás, karaktergyilkosság -sőt, a választók nyílt fenyegetése sem volt elég. Egy nagyon sima és fölényes győzelmet húzott be a baloldal.

  A salgótarjániak meg ne féljenek, a fidesz eddig is lesz.rta őket, csak kampányban voltak fontosak nekik.

 • SirTocy

  Ez nem kampány, ez simán csak maffia módszerek összessége. Csodálkozom, hogy nem kopogtattak be minden szavazóhoz nagy darab, hurkás tarkójú, kopasz aktivisták, hogy megkérdezzék, mindenki tudja-e, kire kell rakni az X-et, ha nem akarnak másnap törött végtagokkal ébredni.

 • Alcsuti

  Egy kulturált országban ilyekor gratulálni szoktak a győztesnek.
  Magyarországon Orbán által vezetett pártnak mi a reakciója?

  “Elvárjuk tőle, hogy hivatalba lépését követően haladéktalanul tárja fel, mennyit romlott Salgótarján pénzügyi helyzete a szocialista városvezetés eredményeként, vizsgálja ki, mennyi pénz tűnt el az elmúlt másfél évben, mennyi a város valós hiánya, kik és milyen módon vettek részt a források eltüntetésében. Az új költségvetésben tisztázza, hogy miként tudja idén biztosítani a város működését és fejlesztését.”

  Bravó fidesz, csak így tovább.

 • Angelsoul

  Ha nemzeti hőssé akarsz válni, mára egyszerű dolgot lett – lőj agyon egy fideszest, lehetőleg a parlamentben.
  Neved örökké fennmarad és dicsőségben tündököl majd!

  • Benu28

   Milyen jo lesz majd ha ilyen gondolkodasu emberek kerulnek hatalomra…na akkor fog mindenki menekulni