Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Már nagyon kellett: újabb állami gyűlöletkampány

Elindult az újabb állami gyűlöletkampány, amit már az új Állami Propagandaminisztériumban állított össze a mindig kreatív és megfontolt Habony Árpád – Rogán Antal páros.
A párizsi terrortámadás és a Hajdú-TEK terrorriogató haknikörút után egy felelős kormány nem tud mást csinálni, mint az adóforintokból Rogán Antal Pasa Parki szomszédjának cégén keresztül elkölt újabb százmilliókat azzal, hogy a menekültek már nem a munkádat akarják elvenni, hanem az ÉLETEDET!

A megvalósítás a szokásos kezdő photoshop színvonalon mozog, a szöveget bármelyik sarki kiskocsmában vagy aláírásgyűjtő pultnál össze lehetett volna írni, a logikája pedig a lehető legprimitívebb: „nem tudunk valamit = rettegünk tőle„.

Találós kérdés: Ha 12 másodpercenként érkezik egy illegális bevándorló Európába, akkor hány négyzetmétert nő egy nap alatt Rogán Antal lakása?

Papíros Magyar Hírlap, Magyar Idők, Blikk, de gondolom jönnek az óriásplakátok, tévéspotok, rádióreklámok, megmondóemberek, publicisztikák, a jól bejáratott módon.

hirdetés

Az új kampányhoz természetesen új oldal is jár: http://kvota.kormany.hu/.
Amin remek mozgó infografikák is vannak, reméljük többet számláztak ki, hiszen mozognak!

Screenshot_01664

 

A Magyar Helsinki Bizottság pontról-pontra cáfolta a kormány állításait.

Megosztás