Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Megvédték az országot

Szeptember elején hallottuk, hogy új időszámítás fog kezdődni, mert felépül a „hármas védelem”, és ide többet migráns / menekült / bevándorló nem fogja betenni a lábát, sem illegálisa és még legálisan sem.

„A kormány hármas védelmet épít ki. Az első, a fizikai védelem, a kerítés, a második a határőrizet megerősítése a rendőrséggel, katonasággal, a harmadik pedig a jogi védelem. Az első kettő részben már teljesült. A jogiról azt mondta, hogy szeptember 15-ig tart még egy türelmi időszak, utána – azaz amikor a parlament elfogadja a törvényi szigorításokat – tételesen be fogják tartani az új szabályozást.”  – Lázár János, augusztus 31.

„A magyar kormány szeptember 15-től új jogi helyzetet hoz létre, és a bevándorlók nem fognak tudni illegálisan belépni Magyarországra. Szeptember 15-e után készüljön fel mindenki, a bevándorlók, az embercsempészek, Szerbia, Macedónia, mindenki. Az európai politika az emberek véleményén nyugszik, Magyarországon mindenki szigorúbb szabályozást akar, a magyar kormánynak pedig az embereket kell szolgálnia. ” – Orbán Viktor, szeptember 4.

„Szeptember 15-én 0 órakor új időszámítás kezdődik, akik továbbra is a magyarországi útirányt választják, azoknak tiszteletben kell tartaniuk a törvényeket és a hivatalos belépési pontoknál kell jelentkezniük. A határátkelőn lesz lehetőség a menekültügyi kérelem benyújtására, a jogerős elbírálásig – ami legfeljebb 12-14 nap – jogi védelmet és ellátást biztosítanak az érintetteknek. – Lázár János, szeptember 10.

Hoztak egy sor új törvényt, bevetetették a hadsereget, a bírókat, mindenkit.
Még egy plakátkampányra is futotta, hogy meg kell védeni a határt, a törvénytelenül átlépőket vissza kell fordítani.

Nézzük meg, hogyan sikerült:

Powered by emaze

Megosztás