Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Pofám leszakad: a közmédia az Ausztriába érkezett menekültekért aggódik (!)

Az osztrák belügyminiszter nem nyaralt, hanem a bécsi pályaudvaron ellenőrizte a menekültek fogadását.
A bécsi városvezetés arabul és angolul üdvözölte a menekülteket.
Míg Magyarország 30-40 éves BKV buszokat küldött a menekültekért, az osztrákok a Railjet-et.
Míg nálunk az 500 férőhelyes menekülttáborba 2800 embert zsúfoltak el, Budapesten a városvezetés pedig megnyitott egy tűzcsapatot és kihelyezett 8 db toi-toi wécét, addig az osztrákok felkészülten így várták a menekülteket.

Ezt az egészet pedig fogták a „közmédia” (még az időzőjel is túlzó, ezek se nem „köz” se nem „média”) szerkesztői és az alábbi riportot rakták össze, ami a vezető hír volt a tegnap esti híradóban.

Készítette: Mészáros László és Ancsics Csaba.

Találtak két fotót (!) és hogy 200 menekült nem fért be ezekbe a pár nap alatt felállított óriási sátrakba Nickelsdorf mellett, miközben várták az osztrák buszokat vagy vonatot. (Magyar sátrakról nem tudok fotót mutatni, mert a magyar táborokba se a sajtót, se az emberjogi szervezet képviselőit nem engedték be. Röszkén amúgy az új tábor is megtelt, így több százan sátraznak.)

És ezek után a közmédia levelet ír (!) az osztrák belügyminisztériumnak, hogy az osztrák belügyminiszter mit értett az alatt, hogy „a migránsok ott már biztonságban vannak?
Mégis, ez vajon mit jelenthet?!

A magyar belügyminiszternek is írtak hasonló levelet, aggódva a menekültek Magyarországi biztonságáért?

Ashampoo_Snap_00279

Már szerintem mindenki megedződött a közmédia aljas húzásain az elmúlt félévben, de ez a féregség egy abszolút új szintje.
Mi jöhet még? Oknyomozóriport a bécsi menekülteket ellátó rendszerről? Döbbent helyszíni tudósítás a bécsi pályaudvarról? Bécsben verik a menekülteket?
Ezek a nyomorultak azt hiszik, hogy csak a totál agyhalottak nézik a műsorukat?

Megosztás