Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Újabb állami sikerkampány indul – 600 millió forintból

A 300 milliós menekültellenes kampány után a Habony-Finki duó tovább üti a vasat, most már ennek a duplájából fogják felnyitni a szemünket:

„Tájékoztató kampányt indít a kormány, hogy nyilvánvalóvá tegye, a magyar reformok működnek, Magyarország jól döntött, amikor 2010-ben saját utat választott.
A következő napokban kezdődő és szeptember végéig tartó kampányban egyebek mellett család- és adópolitikai intézkedéseket, életpályamodelleket akarnak bemutatni például plakátokon, a sajtóban és internetes felületeken.
Az elmúlt időszak alapján látszik, hogy a Magyarország által választott út kifizetődő. A magyar gazdaság 2010 óta több mint 10 százalékkal nőtt, ami önmagában is optimizmusra okot adó teljesítmény.” – Kovács Zoltán kormányszóvivő

Mivel egy jó blogger ahol tud segít, gyorsan elkészítettem pár plakáttervet, remélem fel tudja valamelyiket használni a kedves állam … állampárt … a kormány.

(Mindegyik valós tényeken alapul, amit kb.12 perc guglizás után szedtem össze.
Nyilván az ellenzéktől nem várható el ilyen nagy munka és ötletparádé, hogy esetleg ők is indítanának egy tájékoztató kampányt …)

plakát1

plakát2

plakát3

plakát4

plakát5

plakát6

plakát7

plakát8

Megosztás