Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Vasárnapig még adakozhatsz a gyűlöletkampány ellen

A kormány bevándorlóellenes plakátjaira válaszul indított Vastagbőr-MKKP ellenkampányra eddig 32.801.913 forint gyűlt össze. Vasárnapig még gyűjtjük az adományokat, hogy megmutassuk, mennyire nem értünk egyet az állami gyűlöletkeltéssel.

Nem vagyunk bevándorlásügyi szakértők, és nincs nálunk a bölcsek köve sem, nem tudjuk, hogy mi lenne a megoldás a menekültkérdésben, de abban teljesen biztosak vagyunk, hogy a társadalom különböző csoportjainak egymás ellen fordítása a lehető legrosszabb irány: többször előfordult már a történelem során a világ különböző részein, és soha, sehol nem lett jó vége.

Ezért indítottuk el múlt hétfőn adománygyűjtésünket is: a kormány „Ha Magyarországra jössz” kezdetű szövegeket tartalmazó plakátjaira válaszul saját tájékoztató kampányba kezdünk, és szintén óriásplakátokon tesszük közzé a mi üzeneteinket, amelyek részben ironikusan, részben teljesen komoly stílusban, de kivétel nélkül arról szólnak, hogy a gyűlölködés nem vezet sehova, és vannak Magyarországon sokkal nagyobb problémák is, mint az évi 40-120ezer menekült, akiknek ellátását ráadásul javarészt nem is a magyar állam, hanem az EU finanszírozza.

Tegnap sikerült eljutnia a kormánypártnak addig, hogy a manipulatív konzultáció eredményeit meg sem várva bejelentették, hogy egy 175 km hosszú és 4 m magas kerítéssel zárják le a déli határt. Ez amellett, hogy iszonyú embertelen, szintén nem valódi megoldás a menekültkérdésre, csak a tünetek kezelésének egy viszonylag gyors, és a szavazók felé látványosan eladható módja.

A Vastagbőr és az MKKP alternatívát kínál a gyűlöletkeltés ellen. Vasárnapig még támogathatod az ellenkampányunkat te is. Adakozz, hogy Magyarország egy emberibb, normálisabb ország legyen.

Fontos, hogy csak magánszemélyek utaljanak, cégek ne küldjenek pénzt (az eddig beérkezett és esetleg ezután érkező céges utalásokat a kampány végén visszaküldjük), és magánszemélyek is csak maximum 150ezer forintot adakozhatnak nekünk egy évben (tehát aki már utalt, és szeretne megint, az figyeljen arra, hogy a két utalás együtt se legyen több 150 ezer forintnál). Minden támogatást nagyon köszönünk!

A kormány bevándorlóellenes plakátjaira válaszul indított Vastagbőr-MKKP ellenkampányra eddig 32.801.913 forint gyűlt össze.

Bankszámla adatok: 

Bankszámlaszám: 16200106-11565857

IBAN: HU56 1620 0106 1156 5857 0000 0000

SWIFT: HBWEHUHB

Számlavezető bank: Magnet

Számlatulajdonos: Erdélyi Katalin

Paypal-támogatás:

Megosztás