Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Ennyi jó hírt nem könnyű elhallgatni!

Németh Balázs tegnap az északoreai közszolgálati híradóban kapcsolata a gazdasági elemzőt, akivel végigvették a csupajó gazdasági híreket, majd a kamera felé fordult és ez fakadt ki belőle:

 

Talán az mutatja a legjobban, hogy megint kifejezetten jó hír érkezett a magyar gazdaságról,hogy több internetes oldal elhallgatta vagy megpróbálja elhallgatni a Moody’s döntését. Ezek azok a kritikus hírportálok, amelyek máskor mindenről hosszan beszámolnak, ami szerintük Magyarországnak vagy a magyar embereknek rossz. De most nem volt könnyű hetük, sok mindent kellett elhallgatniuk.”

Kedd: el kellett hallgatni, hogy az Európai Bizottság javította a magyar kilátásokat
Szerda: el kellett hallgatni, hogy tovább nőtt a boltok forgalma
Csütörtök: el kellett hallgatni, hogy az ipart teljesítmény emelkedett
Péntek: el kellett hallgatni, hogy visszafizettük a Gyurcsány-kormány által felvett uniós hitel újabb részletet
Szombaton: csattanóként jött a Moody’s kedvező jelentése

Hétfőn gondolom adásszünet volt.

Nem könnyű ma internetes portált szerkeszteni ma Magyarországon, a csapból is özönlenek a jó hírek, szerkesztő legyen a talpán aki ki tudja mindet szerkeszteni a főoldalra!

L. Simon már megmondta: „a sajtó szabadságát leginkább mi magunk, újságírók veszélyeztetjük, leginkább azzal, hogy olyan módon írunk a kormányról, ami nem segíti a munkáját.”

L. Simon nagyon elégedetlen a sajtóval, a kormánynak kellene kézbe vennie ezt a területet is, szerintem ez egy remek irány, az egészet rá kellene bízni az MTI-MTVA párosra, ő nekik kellene szerkeszteni a cikkeket a HVG-től a 444-ig minden portálra, hogy mindenkinek eljussanak ezek a fantasztikusan jó hírek.
Friss:
Válaszolt az MTVA, mivel a Hír24 megkérdezte, hogy ez mégis mi volt:

„Németh Balázs, a Híradó című műsor 2014. november 8-i adásában, nem véleményt vagy magyarázatot fűzött az Ön által megjelölt hírhez, hanem összegezte a napokban történt eseményeket”.

 

Megosztás