Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Deutsch Tamás, ehhez mit szólsz? Polt Péter hitelt adott egy “paranoiás futóbolondnak”, nem őrület?!

Deutsch Tamás Brüsszelbe ejtőernyőzött eltávolított képviselő megmondóember decemberben a következőket írta Horváth Andrásról.

Ez a Horváth nem–NAV–revizor András egy szegény, szerencsétlen futóbolond. (…)
Először is, ezek az egyébként jobb sorsa érdemes alakok időt és energiát nem kímélve leveleket irogatnak. Hosszú, terjengős, sokszor a mai napig kézzel irt leveleket, beadványokat, anyagokat gyártanak garmadával, amikben – szerintük – minden részletre kiterjedően leírják az Ügyet. 

Az Ügyet, ami nem más, mint a mániájuk, a fixa ideájuk. Az Ügyet, ami a beadványaikban az esetek 99,9 %-ábán valamilyen világ– vagy országos méretű összeesküvés, visszaélés, gigantikus titkosszolgálati manipuláció. A közéleti paranoiás erről, a Nagy Disznóságról lebbenti le a fátylat kérlelhetetlen logikával, a Nagy Disznóságot leplezi le ellentmondást nem tűrő határozottsággal. 

A közéleti paranoiás mindenkinek elküldi a leveleket, de a legfontosabb, hogy a Nagy Emberekhez akarja eljuttatni a beadványt. A köztársasági elnöknek, a miniszterelnöknek, minisztereknek, államtitkároknak, a polgármesternek, az alpolgármestereknek, a főbírónak, a főügyésznek. Egyszóval a Hatalmasoknak.

Általában roppant egyszerű dolgokat szoktak kérni, követelni, javasolni a Hatalmas Nagy Emberektől: ne késlekedjenek, ne szarakodjanak tovább, ne piszmogjanak azzal, hogy mekkora orbitális marhaság, amit a közéleti paranoiás ír, azonnal számolják fel a leleplezett disznóságokat, szüntessék meg a cudar viszonyokat. 

És természetesen mindig, minden Nagy Disznóságra van Bizonyítéka a közéleti paranoiásoknak. Van a csodaszer, a szent ereklyetartó, az aduász, a minden kétséget eloszlató mirákulum. A Zöld Dosszié. A közéleti paranoiás Bizonyítékai vagy olyanok, mint a Loch Nessi-i szörny, mindig beszél róla, de soha, senki nem látta, vagy olyan bombasztikus anyagok, mint évekkel korábbi újságok kivágott cikkei, a közéleti paranoiás korábbi levelei. (…)
A közéleti paranoiás szegény, szerencsétlen futóbolond.

Schiffer András ás Vágó Gábor LMP-s képviselők írásbeli kérdést intézett Polt Péter legfőbb ügyésznek, hogy az ügyészség hogyan reagálta le ennek a futóbolond, paranoid embernek a feljelentését?

lmp0.jpg

Polt Péter kénytelen volt írásban válaszolni, ezek a fránya előírások már csak ilyenek.

És lám-lám, az ügyészség nem nevette ki a futóbolond, paranoiás ember ÜGYÉT, hanem megállapította, hogy a gyanú bizony alapos, és most rendben halad a nyomozás.

Deutsch Tamás, várjuk az újabb lendületes Facebook-bejegyzést ez ügyben, talán esetleg egy bocsánatkérés is beleférne.
Vagy futóbolondozd és paranoiázd le Polt Pétert is.

polt0.jpg

de_niro.gif

Megosztás