Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Fidesz top secret – A Kubatov-lista a gyakorlatban

Gery Greyhound (a Mi éveink, és a Best of Gyurcsány videók készítője) egy hiánypótló és egészen elképesztő videót osztott meg a tumblr oldalán.

Ez egy „egy szigorúan belső felhasználásra szánt dokumentumfilmecske” a 2009-es pécsi időközi polgármester -választásról, ahol először pörgették fel a Kubatov-módszert.

Gery Greyhound azt írja, hogy „ez a videó annak idején egy szigorúan bizalmas anyagnak számított, fejvesztés terhe mellett gyakorlatilag esküt tettem rá, hogy tőlem nem fog kikerülni sehova se… De hát ez már régen volt, mára pedig megváltozott a helyzet, és kötelességemnek érzem, hogy ezt a videót közzétegyem. Hiszek abban, hogy minden disznóságnak nyilvánosságra kell kerülnie, és hiszek abban, hogy talán lesz pár ember, aki pont e videó hatására kedvet kap ahhoz, hogy világba kürtölje a saját disznóóljában megtapasztalt disznóságokat.

Ha mindenki így tesz, talán egy jobb, őszintébb hely lehet ez a Magyarország.

Ámen.

FIDESZ TOP SECRET – A Kubatov-lista a gyakorlatban from Gery Greyhound on Vimeo

„Pontos jelölést kérek. Kettő darab kis vonal azt jelenti hogy az illető nem a barátunk.”

A célirányos listába is csúsznak be hibák”

„A kontaktolási listából is kettő lesz. Az egyik amivel kint dolgoztatok a terepen, ezt a lövőpisztolyos rendszerrel fogjuk berögzíteni, és van egy másik lista, amit viszont letelefonáltak, és telefonon jött vissza az eredmény, azt pedig minden egyes állampolgárnak a kartonjára kell majd fölrögzíteni egy másik szűrési rendszerben.”

Megosztás