Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Idén már nem lesz veszteséges a Vágta

A Nemzeti Vágtát idén nyáron adta el Vágta G.T. Kft. a Lovas Show Kft.-nek, amelynek tulajdonosai a Lázár testvérek és Mondok József izsáki polgármester, a fogathajtó szakág elnöke.

A Vágta G.T. Kft. két tulajdonosa Tamás István üzletember, az International Business School rektora és Geszti Péter voltak. Elmondásuk szerint a Vágta az első 2 évben veszteséges, 2010-ben pedig nullszaldós volt, az eladás egyik fő oka az volt, hogy "idén már csak nagy nehézséggel tudtuk volna megszervezni az idei országos vágtát." A Vágta összköltségvetése 400 millió forint …

A CBA-tulaj Lázár testvérek azonban országos nagy cimbik, nem úgy mint a sunyi szemű liberális (köp) Geszti, így például a januárban a Főváros részéről beharangozott 100 milliós területfoglalási díj a tulajdonosváltás után gyorsan 5 016 000 forintra szelídült, a Hősök teréért nem is kell fizetni, azt ingyé’ kapták meg.

Ez azonban eltörpül amellett, hogy hirtelen mennyi cég látott fantáziát a Nemzeti Vágta szponzorálásban. Főleg állami cégek.

A "normál" támogatók között pedig még ott figyel:
– Budapest önkormányzata
– Budapesti Turisztikai Desztinációs Menedzsment Nonprofit Kft.
– Szerencsejáték Zrt.
– Magyar Posta
– MÁV-Start
– Magyar Fejlesztési Bank Zrt.

A Paksi Atomerőmű célcsoportja kétségkívül a pr-szagú lovasverseny és nézőközönsége, hiába, el kell adni az erőművet, erre nem lehet elegendő pénzt fordítani. Még végén a hülye fogyasztók valami másik atomerőműtől szerzik be az áramot …

A szponzoroknak hála olyan remeknek ígérkező programok lesznek, mint OTP BANK Díjugrató verseny, Magyar Posta Díjlovagló verseny, MVM TRADE Kettesfogathajtó verseny és a legjobb: PAKSI ATOMERŐMŰ Kocsitoló verseny!!!

(Forrás: Sarkadi-Nagy Márton cikke hvg.hu-n, a HVG kikéri az állami cégek szerződéseit, reméljük nem kell hozzá per.)

Az MVM olyan komolyan gondolja a támogatásról leírt csodálatos mondatait, hogy legújabb reklámkampánya színhelyéül teljesen véletlenül a Magyar nemzet Online-t választotta:

 
Napi 720 ezer forintot simán megér az a napi 50 ezer egyedi látogató…

Megosztás