A kormány szisztematikusan és profin idegeníti el magát Európától

foto: napi.hu
foto: napi.hu

 

“A szerdán Marrákesben elfogadott politikai nyilatkozat szélsőségesen bevándorláspárti, ellentétes Magyarország érdekeivel” – hazudta a magyar külügyminiszter szerdán telefonon az MTI-nek. A dokumentumot Magyarország nem fogadta el, így újra maga ellen haragította a teljes EU-t.

 

 

Szijjártó Péter elmondta, a több mint egy évtizeddel ezelőtt indított úgynevezett rabati folyamat letért az eredeti “nyomvonaláról”, hiszen a rabati folyamat célja az volt, hogy európai források ésszerű felhasználásával megállítsák az Afrikából Európába tartó migrációs folyamatot.

A miniszter – aki részt vett a szerdai migrációs konferencián – közölte, olyan politikai nyilatkozat fogadtak el az afrikai és európai országok képviselői, amely egy szélsőségesen bevándorláspárti nyilatkozat, és ahelyett, hogy a migrációs folyamat megállításával foglalkozna, a migráció további “inspirálására” helyezi a hangsúlyt, új migrációs csatornák kiépítését tűzi ki célul.

“Mi ebben nem leszünk cinkostársak, és határozottan ellene megyünk annak az európai szándéknak, hogy megváltoztassák az európai népesség összetételét” – nyomatékosította Szíjjártó, hozzátéve, ebben a folyamatban az európai kultúra és biztonság kiárusítása zajlik, amit Magyarország nem tud támogatni.

(alternatív valóság OFF)

Remek, hangos és hangzatos mondatok, mehetnek is az összes megyei propagandalap címlapjára. Persze az igazság baromira nem ez, az együttműködés fő célja ugyanis pont az, hogy az EU pénzt ad az afrikaiaknak, és ők cserébe ebből is igyekeznek gátolni a migrációt. Ezt az alkut segélyprogramok, vagy éppen az embercsempészek elleni rendőri együttműködések erősítik. A programok között van az is, amin keresztül pénzt kapnak a hazatérésre azok a Líbiában várakozó emberek, akik esetleg hajlandóak lennének lemondani arról, hogy illegálisan Európába hajózzanak.

A magyar kormány már múlt csütörtökön jelezte, hogy ők bizony megvétózzák az amúgy több mint egy teljes évig tervezett és előkészített megállapodást. Óriási botrány is lett ebből az EU-s nagykövetek április 25-i ülésén, ugyanis egyetlen egy ország sem osztotta a magyarok érvelését (még a lengyelek sem), viszont sorra szólaltak fel a nagykövetek Várhelyi Olivérrel szemben. 100 évvel ezelőtt meglincselték volna.

A legtöbb tagállam szerint a magyarok a szerdai húzásukkal az illegális migráció elleni harcot akadályozzák. A portugál követ például emlékeztette Várhelyit, hogy a megállapodás éppen a migrációs nyomás csökkentését okozhatta volna, ezért különösen érthetetlen a magyar viselkedés. A belga diplomata azt mondta, hogy a magyar kormány törekvései tökéletesen szembe mennek az EU határvédelmének erősítésével, és a kitoloncolások hatékonyságának növelésével.

Egyre többször fordul elő, hogy a magyarok egyedüliként vétóznak meg valamilyen EU-s döntést, ezért a vitában több ország képviselője is azt mondta, hogy szerintük Magyarország alá akarja ásni az EU nemzetközi tekintélyét. A német, az olasz, a finn, a francia, a holland és a ciprusi követ is kiakadt a magyar viselkedésre.

Lassan csak felébred az EU, és megunják Orbánék folyamatos kurucuskodását.

A Fidesz eddig nagyon ügyesen evickélt ezen a nagyon nehéz terepen. Orosz érdekek szerint próbálja bomlasztani belülről az EU-t, és tartja fent az ellenségképet a választói szemében azzal, hogy egészen egyszerűen szemrebbenés nélkül hazudik nekikaz EU migrációval kapcsolatos álláspontjáról és törekvéseiről. De persze az EU-s támogatásokat felvették szintén szemrebbenés nélkül.

Teljesen érthető, hogy mostanra a magyar kormányból végérvényesen elege lett az EU-nak, és az is világos, hogy Orbánéknak mintha pont ez is lenne a céljuk. Lehet mutogatni megint (még mindig) egy külső ellenségre.

Két hete, első lépésként Brüsszelben javaslat született arra, hogy hazánk ellen lépjen életbe a 7-es cikkely.  Aminek az is lehet a következménye, hogy megvonják Magyarország szavazati jogát az EU-ban. Csak idő kérdése, és meg is fogják, nyugi! Akkor már nem lesznek ilyen viták, Orbánék nem tudnak megfúrni semmit, egyszerűen meghozzák a döntéseket nélkülük.

Emellett szerdán bemutatta az Európai Bizottság, hogy milyen költségvetést javasol 2021-2027 közöttre, és ebben van egy konkrét terv arról, hogy a korrupt tagállamoktól elvehetik a támogatásokat. Pl. ha nem független a bíróság, nem működnek együtt az OLAF-fal, vagy gyanúsan költik az EU-s pénzeket, akkor nem adnak többet.

Nem árulok el meglepetést, ha azt mondom, Magyarország minden testnyílásán át vérzik.
Érdekesség, hogy Orbánék ezt is előre látták, nem véletlenül kezdték el előre kisöpörni a 2020-ig járó az EU-s pénzeket. Magyarország a kerete 94%-át már jó előre lekötötte, annak ellenére is, hogy az új korlátozó szabályozásnak ezekre nincs hatása. De ami lenyúlható az lenyúlható, ami jár, az jár. 9000 milliárd forint EU-s pénz. (Amúgy a második Észtország szerény 54%-al.)

Mindezek után megjósolható, hogy hamarosan mi leszünk az első EU-s ország szavazati jog nélkül, és mi leszünk az első olyan is, akitől megvonják a támogatásokat. Akkor pedig akár ki is léphetünk, és csatlakozhatunk a dicső Szovje…izé, Oroszországhoz.

 

tetszett_a_cikk3

 

 • Enriko PallazzÓ

  Ha végül kilépnénk az eu-ból, akkor értéktelenekké válunk Putyin számára. Az ő elsődleges célja az, amit most a pohos geci csinál.

  • szmoker (Homo Trollicus)

   Nem fogunk kilépni, max. kiraknak, de az – ilyen töketlen balfasz EU vezetés mellett – még évekig, évtizedekig tarthat.

 • GNDL #naugyehogybojkott

  Emlékeztek még, milyen viták mentek anno, a 2006-os utcai megmozdulások után, meg amikor a gárdisták elkezdtek masírozni, megjelent a gyűlöletbeszéd de már nem csak az ilyen nyilvános fórumokon hanem parlamenti bekerülésre esélyes politikusok szájából?! Volt arról szó hogy na milyen lenne ha ezek kormányra kerülnének… hát tessék, itt a válasz, ez a rasszista szélsőséges ultranacionalista söpredék van kormányon.

 • Vidéki

  “sorra szólaltak fel a nagykövetek Várhelyi Olivérrel szemben. 100 évvel ezelőtt meglincselték volna.”

  A meggyőzés erőszakos formája tetszik Ericnek.

  Eric megjósolja, hogy hamarosan mi leszünk az első EU-s ország szavazati jog nélkül, és mi leszünk az első olyan is, akitől megvonják a támogatásokat.

  Ha olyan politikai nyilatkozat fogadtak el az afrikai és európai országok képviselői, amely egy szélsőségesen bevándorláspárti nyilatkozat, és ahelyett, hogy a migrációs folyamat megállításával foglalkozna, a migráció további “inspirálására” helyezi a hangsúlyt, új migrációs csatornák kiépítését tűzi ki célul, akkor miért ne lehetne ellenvéleményt megfogalmazni?

  A Szocik demokratikus felfogása: “Mindenkinek joga van ahhoz, hogy azt tegye, amit mi akarunk”

  Bill Gates, aki sokat tett le az emberiség asztalára a német Welt am Sonntagnak adott interjút, ahol többek között azon véleményét ecsetelte, hogy az Afrikában tapasztalható népességrobbanás „hatalmas migrációs nyomást” fog helyezni Európára.

  BILL GATES ARRA FIGYELMEZTETETT, HOGY AFRIKA POPULÁCIÓJA HAMAROSAN MAGA ALÁ FOGJA GYŰRNI EURÓPÁT, HACSAK NEM TESZÜNK VALAMIT A MIGRÁCIÓ ELLEN.

  Bill Gates kitért Angela Merkel német kancellár migrációs politikájára is:

  Egyrészről erény a bőkezűség, és becsülendő a menekültek befogadása.
  DE MINÉL BŐKEZŰBB VAGY, ANNÁL TÖBB EMBERT FOG EZ VONZANI – ÉS ÍGY CSAK MÉG TÖBBEN FOGNAK AFRIKA FELŐL ELINDULNI.”

  • Von O1G Siebenbuergen

   Segítek, hátha megérted. A következőket hazudta Szíjjas pincsi:
   – a nyilatkozat szélsőségesen bevándorláspárti,
   – a migráció inspirálására helyezi a hangsúlyt,
   – célja új migrációs csatornák kiépítése.
   Ellenben egyedüliként megvétózott a putyinszopó NER egy migrációt kezelni, lassítani igyekvő közös európai szándékot. Innentől szaladj neki még egyszer.

   • Vidéki

    Ő volt ott, nem Te!
    Ő ismeri a részleteket, nem Te!
    Az ördög a részletekben rejlik. Angol nyelven: “The devil is in the detail.”

    • Virág et.

     Te olvastad a nyilatkozatot, te marha? Akkor meg mit járatod a szádat? Az egész világ az ellenkezőjét állítja, mint a te percenként hazugságon kapott idoljaid mondanak, de nyilván mindenki hazudik a világon, csak ők mondanak igazat egyedül.

     Azt érted, hogy a balkáni migrációt nem a tyúkdrót állította meg, hanem a hasonló szellemben kötött török-német-francia egyezség? Ezért jön hétvégenkén 100 ember és nem 100 ezer. Ugyanezt EU-s szinten megtenni Afrikával azt jelenthette volna, hogy lezárul a másik nagy csatornája az illegális migrációnak, megszűnik a nyomás az EU-n. Te vagy az egyetlen birka, aki azt gondolja, hogy a mi csodás kormányunk nem pont azért vétózta ezt meg, mert ez egy olyan világot teremtene a számára, ahol már nem lehet fenntartani a migrizős retorikát. Orbánék egyedül érdekeltek abban, hogy az unió ne szabaduljon a migrációs nyomás alól. Ezzel nyertek választást, hülyék lennének kiadni a fegyvert a kezükből.

     • Vidéki

      A Te beteg, szenvedélyes orbánfóbiás agyad kihagy, ami a tényeket illeti.
      “Csak a szépre emlékezem!” szerepelt a sláger első sorában. Te is így vagy ezzel!

      mandiner.hu/cikk/20150310_e…
      2015. márc. 10. – “Görögország tízezer menedékkérőt látna el EU-s papírokkal, valamint megnyitná a törökökkel közös határt a migránsok előtt és nekik is papírokat adna, hacsak az EU nem segíti ki a pénzügyi krízisből az országot – jelentette be PANOSZ KAMMENOSZ GÖRÖG VÉDELMI MINISZTER A TELEGRAPH CIKKE SZERINT.
      A Független Görögök pártját vezető politikus külön kiemelte:
      A SZABADON ENGEDETTEK KÖZÖTT LEHETNEK DZSIHÁDISTA HARCOSOK IS.”
      Ez nem a szolidaritás, hanem a zsarolás tipikus esete, ami Dimitrisz Avramopulosz, az Európai Bizottság migrációs és uniós belügyekért felelős biztosa beteg agyának fel sem tűnik!

      Csak az nem ment be hozzájuk aki nem akart. Nem teljesítették a schengeni szerződésből rájuk háruló kötelezettségeiket, hanem minden formalitást mellőzve kompokra,buszokra, vonatokra ültették őket.
      Tovább passzolák őket és Macedónia határára szállítva.

      Amikor a szerb-magyar határra kerítés épült, akkor a migránsok a horvát-magyar határon jöttek be. Mikor a horvát-magyar határra is kerítés épült, akkor a horvát-szlovén határt választották. Ekkor Ausztria a szlovéniai határára kaput épített oldalsó szárnyakkal.
      Mikor Macedónia is kerítést épített a macedón-görög határon, akkor a menekültek Görögországban rekedtek. Ez vetett véget a görögök zsarolásánák.

    • Von O1G Siebenbuergen

     Nekifutottál, nem sikerült. Van ilyen.

 • transformer

  “Milyen álhírnek vagy összeesküvés-elméletnek dőlt be utoljára?
  Konkrét álhírre nem emlékszem, ezt annyit kutatom, hogy óvatosabb
  vagyok az átlagnál. De összeesküvés-elméleteket kutatva gyakran felmerül
  bennem egy dilemma: nem értékeljük-e túl az orosz befolyást? Vajon
  tényleg mindenhol jelen van az orosz álhírgépezet, ahol látni véljük,
  vagy bizonyos helyzetekbe csak mi vetítjük bele? Az önvizsgálat
  szempontjából kifejezetten jót tett a szakmámnak a Soros-kampány.”

  Nem biztos, hogy érdemes lesüllyedni a fideszes színvonalra…

  A teljes Krekó Péter interjú itt:https://24.hu/kultura/2018/05/02/mergezhetnek-meg-minket-soros-chemtrail-repuloi/

 • András József Fazekas

  “A kormány szisztematikusan és profin idegeníti el magát Európától”

  Nem lehet, hogy épp fordítva van ?

  • Virág et.

   Ja, mindenki hülye és fordítva megy az autópályán csak mi nem.

   • András József Fazekas

    Amíg nettó hazugságokkal meg alaptalan rágalmakkal támadtok, esélyetek sincs.

    Eddig még egyszer se tudtatok igazán fogást találni a kormányon.

    Tudod, az ilyesmivel az a gond, hogy egy igazi jogi eljárásban az ilyesmi nem állja meg a helyét.

    • Virág et.

     Ki támad itt kit? Te miről beszélsz?

 • gmihaly

  Európa nyugati fele előbb a befogadott háládatlan dzsihadistáival, muszlimjaival törődjön!

  • fingero

   Törődik velük. Már 911 is törődés jele volt. Európában is szükség esetén mindig bevetik őket. Legutóbb Teresa May vetette be őket.a választasi kampányában egy koncerten. De mivel visszafelé sült el a iszlám terror fegyver azóta mintha kerülnék a iszlám terror fegyver a EU kormányok.

 • Vidéki

  Németországban egy fiatal togói férfit akartak a hatóságok kiutasítani egy kisebb városból.

  Kevés rendőr szállt ki a helyszínre, 200 afrikai támadt rájuk, a fiatal togói férfit kiszabadították, a rendőrök behúzták fülüket-farkukat, így megmenekültek.
  Végül több száz rendőrt kellett bevetni ahhoz, hogy érvényt szerezzenek a kiutasítási határozatnak.

  A Kronen Zeitung ezzel a címmel ismertette az esetet:

  Gewalt in Asylheim
  03.05.2018 12:25
  „Schlag ins Gesicht der rechtstreuen Bevölkerung“

  Erőszak a menedék szálláson.
  A jogkövető lakosság arculcsapása.

  „das Gastrecht nicht mit Füßen getreten werden“, sagte Seehofer.

  A vendégjogokat lábbal tiporták (az afrikai menedék szálláson lakók), mondta Seehofer.

  • fingero

   No látod német országban megvédik a szomszédaikat. Nálunk elárulták őket anyagi haszon reményében. Hab a tortán ezen árulok gyermekei és unokái kormányozzák ma az országot.

   • Vidéki

    A magadfajták szabadúszó történelemhamisítók, akik felböfögik azokat a hazugságokat, amelyeket Magyarország történetéről a szovjet megszállókkal kollaborálók meghamisítottak.

    Az is megtörtént a szovjet megszállókkal kollaboráló történészek történelemkönyveiben, hogy legtöbbet a “Múlt” változott!

    • fingero

     Tetszik az ilyen felsőbbrendű megszólítás.”magadfajta” Pont az a tipus aki lakás meg némi anyagi haszon reményében kar lendítve elárulta a zsidó szomszédját. Majd a szovjetidőkben meg szovjet rendszernek gazsulálva jó pártagként a jobb módú szomszédja nyakába akasztott egy büdös kulák táblát ,majd végig hajtotta utcán- .

     • Vidéki

      Hülyegyerek!

      A Kronen Zeitung által ismertetett sajnálatos eseményekkel kapcsolatban hogyan jutott eszébe, hogy “No látod német országban megvédik a szomszédaikat”.

      Úgy, hogy mérhetetlen magyargyűlölet lobog beteg agyában, hasonlóan ahhoz ami Kertész Ákos agyát uralja.
      Kertész Ákos írót, aki röfögő, moslékot zabáló lényeknek, nem embereknek, hanem állatoknak, disznóknak tartja a magyarokat, 2004-ben Magyar Köztársasági Érdemrenddel, 2008-ban Kossuth-díjjal tüntette ki a balliberális kormány, 2002-ben pedig elnyerte aBudapest Díszpolgára címet.

      Kertész írásában így vélekedett a magyarokról:

      „A magyar genetikusan alattvaló. (…)”

      „A MAGYAR a legsúlyosabb történelmi bűnökért sem érez egy szikrányi lelkiismeret-furdalást, hogy mindent másra hárít, hogy mindig másra mutogat,”

      „boldogan dagonyázik a diktatúra pocsolyájában, röfög és zabálja a moslékot, és nem akar tudni róla, hogy le fogják szúrni.”

      „Hogy se tanulni, se dolgozni nem tud és nem akar, csak irigyelni, és ha módja van, legyilkolni azt, aki munkával, tanulással, innovációval viszi valamire. (…)”

      „Ma már
      A MÁSODIK VILÁGHÁBORÚ BORZALMAIÉRT, A HOLOKAUSZTÉRT EGYEDÜL A MAGYAR A FELELŐS,”

      Sokan vannak a Kossuth díjjal kitüntetett Kertész Ákossal egy húron pendülő gyűlölet fröcsögő balliberálisok, akik azt állítják, hogy “a magyar genetikusan alattvaló” és
      “a második világháború borzalmaiért, a holokausztért egyedül a magyar a felelős,”

     • fingero

      Látom nagy arcod van remélem befér a kettős ajtón. A történet meg simán adja magát. Ott megvédték a szomszédokat nem pedig elárulták.. Nálunk az a baj hogy amit máshol öt év alatt végeztek el nálunk sajnos még öt hónap sem kellett hozzá. A Rákosi rendszer pedig a volt nyilaskeresztesek színt váltottak és MKP ba meg az ÁVO-ba léptek.

      Kertész részeg mámorának agymenése nem érdekel de sajnos szembe kell nézni a történelmünkel. Ugyan is a mai politikai csürhe Orbántól Gyurcsányig Boroso Péteren keresztül ezen lll/lll-as zsarolásokkal tarják magukat hatalomban .

     • Vidéki

      Buci Gyuri mondta: “Nem a zsemle kicsi, elvtársak, hanem a pofátok nagy! “

     • fingero

      Látom igaza volt. :)

     • Vidéki

      Egy magyargyűlölő eltorzult agyában még az az egyszerű hír is,

      minthogy Ellwangenben több száz rendőrt kellett bevetni ahhoz, hogy elfoghassanak egy kiutasításra ítélt togói migránst,

      kiváltja a magyarok gonosztetteire emlékezést és reflexszerűen elböfögi azokat a hazugságokat, amelyeket Magyarország történetéről a szovjet megszállókkal kollaborálók meghamisítottak.

      Fingeronál a magyargyűlölet hangoztatása, a magyarok gonosztetteire emlékezés feltételes reflex lett.

      A feltételes reflexek, akaratunktól függően működnek és tanulás révén alakulnak ki (Pl. Pavlov kísérletében a fényjelzés megjelenésére adott nyálelválasztás).

      A kísérlet leírása:
      „A kutatók először egy tartályt kapcsolnak a kutya nyálmirigyeihez, hogy abban ellenőrizhessék a nyáladzás mértékét.
      Ezután a kutyát egy tányér elé helyezik, amelybe távvezérléssel húspor adagolható. A kísérletvezető bekapcsol egy fényjelzést a kutya előtti ablakban.
      A kutya mozog egy kicsit, de nem nyáladzik. Néhány másodperc múlva a berendezés egy kis húsport adagol, és kikapcsolja a fényjelzést.
      A kutya éhes, a rögzítő berendezés bőséges nyáladzást regisztrál. A nyáladzás feltétlen válasz, amely nem igényel tanulást: ugyanezért a húspor feltétlen inger.
      Az eljárást számos alkalommal megismétlik.
      Végül, hogy meggyőződjenek megtanulta-e kutya összekapcsolni a fényjelzést az élelemmel,
      a kísérletvezető bekapcsolja a fényjelzést, de nem adagol húsport.

      Ha a kutya nyáladzik megtanulta a kapcsolatot.
      A nyáladzás most feltételes válasz, míg a fényjelzés feltételes inger.”

     • fingero

      Vidéki butuskám!
      Csak kérdem miért vagyok magyar gyűlölő?. Mert hajlandó vagyok szembenézni a valósággal.

      Tény hogy hogy népességünk közel 5% kiszolgáltattuk. Szálasi nyilaspárjába tömörülve Tény, hogy Rákosinak mindössze harminc negyven kommunista ellenállója volt 1945 előtt Gobbi Hilda emlék iratai alapján Az is tény hogy 1947 re hirtelen több százezres pártá duzzadt a MKP
      Ide menekültek a nyilas keresztesek és támogatóik.
      Tény hogy a kommunista párt büntetlenséget biztosított a háborús bűnösöknek

      No és itt vidéken személyesen ismertem az egyik családot is akinek büdös kulák táblát akasztott a nyakába és a szomszédot is akinek vezényletével végig hajtották az utcán. a jobb módi családot Akiket egyébként tisztelt a falu népe, sőt ma is köztiszteletbe állnak az élő gyermekei.

     • Vidéki

      Írja: “Tény hogy hogy népességünk közel 5% kiszolgáltattuk. Szálasi nyilaspárjába tömörülve ”

      Csak azt Tényt felejti el beteges magyargyűlölő agyacskája, hogy az 1944. március 19-én bekövetkezett német megszállást megelőzően a magyarországi zsidóság helyzete összességében kedvezőbb volt, mint a németek által uralt Európa többi részén, ahol a gettók létrehozása és a deportálás volt napirenden. A „biztonság” Magyarországon elsősorban azt jelentette, hogy a második világháborút megelőzően megnövekedett országterületen mintegy 800 ezer főre tehetőZSIDÓSÁG ÉLETÉT ÉS SZEMÉLYES SZABADSÁGÁT JELLEMZŐEN NEM FENYEGETTE KÖZVETLEN VESZÉLY.

      A holland zsidóság jelenleg 45.000 főt számlál, melynek fele Amszterdamban él. Valaha fontos és aktív részesei voltak a holland kulturális és gazdasági életnek, míg a holokauszt során meg nem semmisítették az ország zsidó lakosságának 75%-át..

      A HOLLAND KORMÁNY NEM KÉRT BOCSÁNATOT A HOLOKAUSZTÉRT.

      Tudniillik Ők úgy gondolják, hogy miután reguláris hadseregükkel 4 napig ellenálltak, majd kapituláltak a német hadsereg túlereje előtt, a megszállók kezébe került a kezdeményezés, valamint az erő és a parancsolás joga. Nem kellene elfelejteni, hogy Hollandia nagyon gazdag ország volt Magyarországhoz képest, a mostani Indonézia akkoriban a hollandok gyarmata volt. Mégis Hollandia 4 napig harcolt a német hadsereggel szemben, majd kapitulált.

      A németek által megszállt Hollandia sem tudta megakadályoznia a zsidók deportálását.
      Ők úgy gondolják hogy nem ők a felelősek a zsidók deportálásásért, hanem németek akik erőszak alkalmazásával kikényszerítették a deportálást.

      Ez egy nagy különbség a holland mentalitás és az Ön magyargyűlölő mentalitása között!

      Önök sulykolják, hogy a magyar nép bűnös nép, mert nem támadta meg 1939-ben Németországot, nem lépett fel fegyveresen Németország ellen, mint Lengyelország tette.

      Érdekes, hogy ezek a körök Lengyelország nemes tette után mégsem egészen elégedettek Lengyelországgal és “lengyel haláltáborokról” értekeznek!

      A lengyel parlament felsőháza is megszavazta azt a jogszabályt, amely büntethetővé teszi a „lengyel haláltábor” kifejezés használatát.

      Az új előírásokkal a lengyel Nemzeti Emlékezet Intézetéről (IPN) szóló törvényt módosítják, így az IPN ügyészei büntetőjogi eljárásokat indíthatnak majd azok ellen, akik „nyilvánosan és a tényeknek ellentmondva” Lengyelországot, illetve a lengyel nemzetet a nácik bűntetteiben való bűnrészességgel vádolják, vagy „kirívóan csökkentik e tettek valódi elkövetőinek felelősségét”.

      Az új törvénnyel hangsúlyozzák, hogy nem a lengyelek, hanem a megszálló nácik felelősek a holokausztért.

      „Nem hagyjuk tovább, hogy Lengyelországot inzultálják” – jelentette ki a szavazás apropóján Patryk Jaki igazságügyi miniszterhelyettes.

     • fingero

      Tényleg nem ezek az ártatlan emberek menekültek 1945 után az ÁVÓ-ba és kommunista pártba, ezek a zsidó barátok seperték le a padlást.

     • Vidéki

      Hát nem egészen!

      Ki verte agyon akkoriban Ries István egykori igazságügyminisztert?

      Ries István egykori igazságügyminiszter bűne az volt, hogy 1947-ben a kékcédulás választások elleni tiltakozásul lemondott

      DK egykori alelnöke Bauer Tamás Bauer Miklós ÁVH-s vallató tiszt fiacskája!

      “Péter Gábor, a szervezet leghírhedtebb vezetője, a „legjobb munkaerők” között tartotta számon…
      Az Andrássy út 60-beli kihallgatásai során a foglyok beszámolói szerint előszeretettel alkalmazta a körömletépést, mint eszközt a kívánt vallomás kicsikarására, innét ered gúnyneve is: „körmös Bauer”.

      Részt vett Ries István egykori igazságügyminiszter (bűne az volt, hogy 1947-ben a kékcédulás választások elleni tiltakozásul lemondott) kihallgatásában. Az eljárásba kéthónapos kínzását követően, Ries 1950. szeptember 15-én belehalt. Bauer (állítólagos) saját bevallása szerint helyben agyonverte.[3]”
      (Wikipédia)

      A BM Vizsgálati Főosztályának jelentéséből kiderül, Ries István ügyében Bauer Miklós folytatta le a vizsgálatot.
      Az 1950. július 22-én készült jegyzőkönyvben Bauer maga írja le Ries kihallgatásáról:

      „Az őrizetes beismerő vallomása előtt sírása,
      piszkossága és bevizelése általi megalázottságot
      leszidással, leköpésekkel és pofonokkal igyekeztem fokozni.”

      Eörsi Mátyás 1990-től 2010-ig szabaddemokrata országgyűlési képviselő, majd 2012-től a Demokratikus Koalíció tagja.
      Kiposztolták Schiffer András, az LMP volt első emberének nagy tetszéssel fogadott szövegét arról, hogy a kormány Eörsi Mátyás egykori SZDSZ-es külügyi bizottsági elnököt és államtitkárt, a Gyurcsány-párt jelenlegi politikusát a Demokráciák Közössége nevű nemzetközi szervezet élére jelölte.

      SCHIFFER FACEBOOK ÜZENETÉT a honlap így foglalta össze:

      „Eörsi Mátyásnak a kilencvenes években is üzlettársa volt bizonyos Bauer Miklós. Márpedig
      MAGYARORSZÁGOT SOHA, SEHOL NE KÉPVISELJE OLYAN SZEMÉLY, AKI ÖNKÉNT VÁLASZTOTT TÁRSÁUL EGY ÁVÓS GYILKOST. PONT.”

      Miután a liberálisok szerint minden ember egyenlő, aminek következtében kettős mérce nincs, felvetődik a kérdés, Eörsi maga nem gyilkos-e?

     • fingero

      Látod ez is az támasztja alá hogy 1945 előtt némi anyagi haszon meg lakás reményében nácikat kiszolgáló zsidó feljelentő népek . a Kommunista párba annak kevésbé művelt tagjai mint Bauer meg az ÁVO-ba jelentkeztek tovább élhessék szadista hajlamaikat.

     • Vidéki

      Hülyének tetszik lenni?

      Bauer maga is zsidó ember volt!

      Raoul Wallenberg sem bizonyult hibátlannak a felszabadítók színe előtt.

      A felszabadulás Raoul Wallenberg svéd diplomata számára az elpusztulást jelentette.

      Raoul Wallenberg svéd diplomata a második világháború éveiben Magyarországon zsidók ezreit mentette meg a deportálástól. 1945. január 13-án Wallenberg szovjet fogságba került.

      Utoljára 1945 jan. 17.- én látták utoljára Budapesten szovjet hatóságok társaságában, majd 1947-ben Moszkvában a Ljubyanka börtönben halt meg keserves kínzások közepette!

      Máig nem tudjuk, miféle bűnt követhetett el, amivel kiérdemelte a felszabadítók haragját és ennek következtében a kínos halált?

     • fingero

      Amint látod ez nem zárja ki hogy irigy és aljas legyen.

     • Vidéki

      Az hogy aljas legyen még a Magyar Tudományos Akadémiától is elvárható, ha a fenyegetés nagy.

      Orsós Ferenc a Magyar Orvosok Nemzeti Egyesületének országos elnöke és az MTA levelező, majd 1940-től rendes tagja is belekeveredett a katyni mészárlás kivizsgálásába, mint szakértő.
      Orsós Ferenc fontos bizonyítékokkal rendelkezett a kivégzésekről (amelyet a Lengyelország felét megyszálló szovjetek hajtottak végre 1940 márciusában),
      ezért 1944. december 6-án elhagyta az országot.
      Távollétében a Törvényszéki Orvostani Intézet boncjegyzőkönyveit és egyéb iratait szovjet ügynökök lefoglalják.
      Mivel itthon maradt, korábbi kollégái közül többen erőszakos halált haltak (a felszabadítók keze által),
      Orsós Ferenc 1945-ben védelmet kért az Egyesült Államoktól.

      A TUDOMÁNYOS AKADÉMIA KIZÁRTA SORAIBÓL, ÉS 1946-BAN A NÉPBÍRÓSÁG HÁBORÚS FŐBŰNÖSNEK NYILVÁNÍTOTTA,

      ezért külföldön maradt. 1951-től a mainzi Egyetem Képzőművészeti Karán oktatott. Mainzban hunyt el 1962-ben.
      A kollaboráns történészek a szovjet megszállókkal összhangban, nem firtatták Orsós korábbi kollégáinak erőszakos halálát (a felszabadítók keze által), és maguk is elhitték, elhitették, hogy Orsós Ferenc a Magyar Orvosok Nemzeti Egyesületének országos elnöke és az MTA levelező, majd 1940-től rendes tagja háborús főbűnös.

     • fingero

      Ez is csak azt bizonyítja hogy náci kollaboránsok ott folytatták kommunistapárt védő szárnyai alatt ahol abba hagyták amikor menekülni kellet Szálasi nyilaskeresztes párjából. Azért mert a rendszer változott az emberek még ugyanazok maradtak. Akik feljelenteni elárulni volta képesek másokat némi haszon reményében.. Kádár zsenialitása lll/lll- as ügyosztály volt ahol lefoglalta ezeket a fontoskodó embereket- ezeket nem kellet beszervezni önként jelentetek.jelntetek a tanácso a rendőrségen.

      Nem az a gond Orbán Simicskáról mit jelentet

      Aza baj ha megnyilnának ezek az akták akkor kiderülne hogy nevezetes KISZ titkárjaink apja nagyapja a nyilasoknál szolgált. vagy épaenstatáriumot szervezet és 1956-ban. ezek vannak azon jelentésekben

     • Vidéki

      A Jóisten egyszerűnek alkotta az eszedet!

      “Több dolgok vannak földön és égen,
      Horatio, mintsem bölcselmetek.
      Álmodni képes.”

     • fingero

      Hát nem túl bonyolult összefüggések ezek. a magyar történelem egy kicsiny szeletérből. Egy ember nem fordul ki önmagából. Ha egy háborús gyűlöletre építő rendszer kihozta azemberekből a kolaboránx nacit az a komcsi renben sem változik és ugyanazon módszereke
      l tud élni .
      No lám lám legfőbb miniszterünk hogy hogy nem szintén náci gyülölet keltő kampányokkal tört az élre és szerzet kétmillió támogatót. Orbán a gyűlöletre építi hatalmát.. A népek itt vannak közötök a jellem apáról fiúra száll.

     • Vidéki

      Primitiv agyában a magyar történelem úgy formálódik, hogy kezdetben voltak a nyilasok, akik aztán kommunisták lettek és ők létrehozták Magyarországon a “Létező Szocializmust”!

      Primitiv agyában, legfőbb miniszterünk hogy hogy nem szintén náci gyülölet keltő kampányokkal tört az élre.

      Primitiv agyában, tajtékzó balhiteiben és vad kényszerképzeteiben az él, hogy Magyarország csaknem 73 évvel a nácizmus totális veresége után is napjainkban egy náci ország, amelytől Európának rettegnie kell.

      Primitiv agya villog azzal, hogy belföldön és külföldön Magyarországot a rasszizmus antiszemitizmus, fasizmus és az újnácizmus darázsfészkeként festi le.

     • fingero

      Tény hogy eddigi minisztereink Boros Péter lll/lll-as ügynök volt nem is akármilyen szinten Horn Gyula ÁVÓ nál szolgált Medgyesi Péter szintén hivtatáos spicli volt. Orbán Viktor személyesen jelentő lll/lll-as spicli volt .
      Ez csak a fej Magyarország miniszterelnökei.

     • Vidéki

      Ez a fajra fasisztázó propaganda, amit Ön nyom, nem új dolog és régóta a kommunista propaganda fegyvertárába tartozott.

      Az antifasiszta harc ugyanis tovább folyt, a tengelyhatalmak veresége után is.

      „Dühödt szenvedély, amellyel a kommunisták a fasizmust, számos utánzójára hivatkozva, tovább éltetik …

      Így lehet a kommunizmust továbbra is a demokráciával azonosítani, közben pedig minden ’burzsoá’ kormányt azzal gyanúsítani, hogy Mussolini vagy Hitler utánzóinak az útját egyengeti.

      Amióta a fasizmusnak vége, azóta nincsen kommunista politika ’fasiszta veszély’ nélkül”

      – írta egy korábbi kommunista, Francois Furet, a francia forradalom történetének újragondolója,

      (Antifasiszta duplagondol
      Konzervatorium I 2011.10.21. 07:15)

     • fingero

      No és ez a gatyamosás azért mert francia nem változtat a tényeken.
      Sajnos nálunk még mindig a fasizmus kiszolgálóinak fiai unokái vannak hatalmon a baj az hogy úgy is viselkednek. Szomorú de egy fasiszta dögöljön meg Soros kamánnyal lehet választásokat nyerni

     • Vidéki

      Kényelmes technika, érvelés helyett egyszerűen lefasisztázni azokat. akik nem pendülnek egy húron Fingero elvtárssal.

      Az anarchisták fekete-vörös zászlaja alatt menetelő, csuklyák mögé rejtőző ANTIFA-kommandósok voltak azok is, akik néhány hónapja egy G 20 találkozó alkalmából felgyújtották Hamburgot.

      ÜDV A POKOLBAN (WELCOME TO HELL) címmel meghirdetett akciójuk során autók százait öntötték le benzinnel, lobbantották lángra, több tucat utcában betörték a kirakatokat, rátámadtak a kivezényelt rendőrökre, több százat közülük súlyosan megsebesítettek. A rendőrség még hónapokkal később is körözte a tetteseket, 2036(!) bűncselekmény ügyében nyomoztak.

      ANTIFA-kommandósok ugyanazt gondolták, mint amit Fingero elvtárs:

      Mindenki fasiszta, aki nem úgy gondolkodik, mint Ők!

     • fingero

      Nálad mi számít érvnek? Bemásolok külföldi szerzők cikkeit ami valójában a nácionalizmus megnyilvánulásairól szólnak.
      Nincs szükségem idegen tollakra szaját szavaimmal is eltudom mondani amit szeretnék.

      Egy ideológiának jegyei vannak tudod mint a művészeti irányzatoknak.
      Ezalapján lehet beazonositani.

      A nácik is Nemzeti szocialistának nevezték magukat.

      A név: Nemzet = nació

      A szélsőséges követői a nacionalista minden mást népet üldöző irányzat. Már pedig a dögöljön meg Soros éppen egy ilyen nacionalista kormány program. Vagy is máig politikában vannak apák és fiaik

     • Vidéki

      Az Ön agya vagy megzakkant ezért nem képes felfogni a szavak értelmét, vagy szándékosan megrontja a szavak becsületét.

     • fingero

      Eddig a legkeményebb érve ami állitásaim ellen szólnak személyem felfogó képességem gyalázása. Ám legyen.

      Ettől még nem változik a helyzet azért mert valaki ” Anti ” néven jegyezteti be magát.
      Még egyszer nem név hanem a viselkedés forma a politikai üzenet határozza meg egy személy egy párt beállitottságát. a gond az hogy tények makacsak. nehéz meghamisítani öket.

     • Vidéki

      Írja: “a gond az hogy tények makacsak. nehéz meghamisítani öket.”

      A gond az, hogy önnél ténynek számítanak a kényszerképzetei, a valóság tényeitől viszont elzárkózik, mert az megingathatná kényszerképzetei tákolmányát.

      Ezért kavarognak agyában ilyen vad gondolatok:

      “Sajnos nálunk még mindig a fasizmus kiszolgálóinak fiai unokái vannak hatalmon a baj az hogy úgy is viselkednek.”

      “legfőbb miniszterünk hogy hogy nem szintén náci gyülölet keltő kampányokkal tört az élre és szerzet kétmillió támogatót.”
      “Orbán a gyűlöletre építi hatalmát.. “

     • fingero

      Már megint nincs érve csak gyaláz.Ez van tények ellen nem lehet vitázni csak gyalázni az az egyetlen bevethető érv

      Pedig csak az a tényt kellene megcáfolni hogy Orbán 2014 választási programja úgy szólt: Gyűlöljétek Gyurcsány meg Bajnait mert ők a bűnbakok.pellengéren. Most 2016-ban gyűlöljétek Sorost Gyülöljétek a migránsokat és gyűlöljétek aki nem a fideszre szavaz mert az azok a nemzet ellenségei majd megbünteti őket

      Na meg azt hogy nem nyilas párt 300 000 tagja lett a későbbi MSZMP alaptagsága..

     • Vidéki

      A magyargyűlölet elvette józan esze maradékát is!

     • fingero

      Nem én uszítok a az összes médiában a politikai ellenfelek a Soros a civilszervezetek és a migránsok gyűlöletére. Ez is tény . Meg az is tény még azt szeretné be magyarázni hogy gyűlülöm a népem. hát nem igy van.

     • Vidéki

      Radnóti Önről is mintázhatta volna:

      “s míg balhitekben hitt s tajtékzott téveteg,
      befonták életét vad kényszerképzetek.”

     • fingero

      Nos büszke vagyok magamra, hogy a kezdeti fajelméleten alapuló lenéző nacionalista megszólítástól elérkeztünk a kultúra magasabb színvonalára.

      Ezért mélységes tiszteletem önnek. Viszont ez az említett tényeken nem változtat.

     • Vidéki

      Lehet, hogy voltak ilyenek, de nem az MKP élére kerültek.

      A döntéseket olyan emberek hozták, akik a megszállók szekerén érkeztek az országba, ültek a nyakunkra és foglalták el a döntéshozó pozíciókat mint Rákosi elvtárs.
      A Szövetséges Ellenőrző Bizottságok (SZEB) a második világháború után a győztes hatalmak által a fegyverszünet betartására és a kormányok működésének ellenőrzésére megalakított testületek voltak a legyőzött országokban a győztes hatalmak részvételével.

      A magyar Ideiglenes Nemzeti Kormány küldöttsége 1945. január 20-án írta alá Moszkvában a Szovjetunióval a fegyverszüneti megállapodást, amely az ország szuverenitását korlátozva az egyezmény betartatását a Szövetséges Ellenőrző Bizottságra bízta.

      A szovjetek elutasították a brit és amerikai szövetségesek javaslatát, hogy a szovjet elnökletű SZEB csak a szövetségesek egyetértésével hozhasson határozatokat.

      Kompromisszumként a szövetségesek csak konzultációs jogot kaptak.

      A SZEB elnöke Kliment Vorosilov marsall, első alelnöke Vlagyimir Szviridov altábornagy és a szovjet kormány politikai megbízottja G. M. Puskin diplomata lett.

      Tetszik érteni? Magyarország akkor nem volt szuverén ország. A megszállók által kreált bábkormánynak a SZEB utasítására kellett cselekedni!

     • fingero

      Nem az élén valóban nem csak az alján tagság között meg az önkéntesek. Azok az emberek akik aljasul viselkedtek és igyekeztekbrutáliasn kiszolgálni németeket a megszállás alatt. Azok söpörték le a padlást 1945 után . sőt 1956 is az ilyenek miatt bukot al mert fővárosban lincsléseket vidéken meg statáriumot szerveztek. álalában a sarki fűszeres A villanyoszlopa mellett kötéllel a kezükben,

      Szint ugy van olyan néha i ismerősöm akit a ruszkik szedtek le a hokedliről

 • http://bircahang.org maxval bircaman bircahang.org

  Jó hír. El kell idegenedni a romlott nyuugattól.

 • Mihály Barna

  mihalybarna1@gmail.com Szeretem az okos célorientált embereket! Lehet tőlük tanulni! Itt van például ez a szíjgyártó manus, aki (talán jobb lenne szíjgyártónak, mint külügyérnek.) nagy okosságában azt találja mondanií: “Ha jól tudom (?) járt kint amerikában a beosztottam megvizsgálni az ottani campust, nézte, vizsgálta, de még nincs jelentés. Ha lesz, beterjesztjük a kormánynak, aki szintén meg foja vizsgálni (mármint a jelentést,) utána lesz döntés az egyetem ügyében. ÉS ez a fa..fej egy főnök, képes azt mondani, “ha jól tudom?” Mi van faszikám kihagytak a buliból? Nem monták meg mit tudjál jól és mit nem? Veled is csak sűrübben vagyunk, nem többen! mihaly barna1@gmail.com

 • Nagy Rajos Khirály Útja

  Az európai elitek az európai népek ellenségei. Orbán az európai népek megmentője.