Menj szavazni április 8-án!

valasztas

 

Itt egy szép videócsokor arról, hogy miért is kell vasárnap mindenképp elmenned szavazni. Ha tervben van, hogy elmész, akkor is kattints, mert lehet pár felhőtlen perced ezekben a feszült időkben.

 

 

A Comedy Central a jelenlegi két legnépszerűbb stand up-ossal, KAP-pal és Bödőcs Tibivel karöltve mutatja meg nekünk, hogy kik azok, akik biztosan elmennek szavazni, és szívesen eldöntik helyetted, hogy mi legyen az országgal.

 

A kormány egyik lakájmédiája, a Pesti Srácok magára vehette a Comedy Central videóit, és készített válaszul egy bűn rossz “paródiát”. Csak tippelni tudom, hogy a videóban bemutatott embertípus egy liberális fiatal akarna lenni. Vagyis ahogy a kormánypárti médiában elképzelnek egy liberális fiatalt. Segítek… igazából kurvára nem ilyenek. Az egész videó tökéletes állatorvosi lova Apáti Bencéék izzadságszagú és a végtelenségig szervilis munkásságának. (Kommentekbe érdemes belelesni a Youtube-on.)

 

Jonathan Pie egy Tom Walker komikus által alakított fiktív brit riporter, aki a tudósítások előtt-után mindig kamerába mondja a saját cinikus, szarkasztikus magánvéleményét is. Tavaly májusi videójában a szavazástól távol maradó fiatalokhoz szólt, és ez tökéletesen átültethető hazánkra is.

 

Apa zenél, a nagysikerű Baszódjál meg, Kdnp, a Hello, Mr. Foreigner!, és a Gyere haza, magyar című dalok szerzője is előrukkolt egy új nótával, amiben arra buzdít, hogy mindenki menjen el szavazni. Készített belőle egy gyerek- és rádióbarát, vagyis káromkodásmentes verziót is.

 

Az Ökopolisz Alapítvány is elindította a szavazásra buzdító kampányát, “Nincs más választásod, menj el szavazni” címmel. Rövid, velős spotjukban a kerekesszékes Fenyvesi Zoltán szerepel, akivel már az Index videósai is forgattak az Astorián való átkelésről.

 

 

tetszett_a_cikk3

 

 • GNDL #bojkott18

  Szerintem a fidszes hungarista “humornál” már csak egy kemoterápia szórakoztatóbb…

 • Laszlo Ruszty

  Menj el, és szavazz a Fideszre!

 • http://bircahang.org maxval bircaman bircahang.org

  Megyünk! Békemenet vasárnap, a ballibek eltakarítására.

 • Lajos villányi

  ahol olyan Stand Up-sok vannak, mint rezsiszilárd, dömdömdömömötör,hidvégi, tuzson, ott más labdába sem rúg! Bazinga!!

 • Vidéki

  Szavazz a “Hazafiatlan Népfrontra!
  Utánuk a Vízözön!

 • Virág et.

  Volt itt olyan valaki, akinek az jött volna le a CC két videójából, hogy Emőke vagy Gábor, az fideszes lenne? Emőke, aki az összes FB-on terjedő konteót megeszi, vagy Gábor, aki szimplán rohadék, gyerekeket dobál kutyaszarral és mindenkivel bunkó. Ezek pártfüggetlen figurák. Mégegyszer leírom a Vidéki-féle rokkantaknak is: PÁRTFÜGGETLENEK. Két ellenszenves sztereotípiát karikíroztak ki, nyilván eltúlozva, hogy ezzel szemléltessék: ha te nem döntesz, dönt helyetted más, aki akár ekkora marha is lehet, mint ez a kettő.

  A prosti srácok olyan szinten kétbites idióták, hogy képtelen ezt megérteni. Nekik a világ az áll belőlük, akik Orbán seggéből írnak, meg az ellenségből, aki meg mindenki más.

  • Laca

   Azon esetleg el lehet gondolkodni, hogy a pestisrácok miért érezték azt, hogy Emőke és Gábor tipikus Fidesz-szavazók. :)

   • Virág et.

    Az mondjuk tényleg lehet, hogy magukra vették … :)

 • Virág et.

  Megtörtént. Még 7 előtt.