Szávay szerint fidelitasos áljobbikosok gyalázzák a határon túli magyarokat

grafika: 444
grafika: 444

 

A Mérce hozta le először, hogy Szávay István jobbikos képviselő Facebook-posztjában ír arról, hogy fidelitasos fiatalok jobbikos szavazónak kiadva magukat posztolgatnak határon túli magyarokat gyalázó kommenteket több, a Jobbikot támogató Facebook-csoportba. Majd ezt meglovagolandó a Fidesz-közeli Magyar Idők le is hozza egy cikkben a “jobbikosok” gyalázkodását és jól felháborodik.


Nincs ezen mit meglepődni amúgy, mióta olvastunk a fideszes CAP-rendszerről és Orbán trollhadseregéről, akik parancsra kommentelgetnek és küldözgetnek mémeket az ellenzéki cikkek alá mindenféle kamuprofilokról.

A Fidelitas sem tesz másként, csak – szokásához híven – sokkal hülyébb (rutintalanabb), mint az anyapárt, és a parancsokat nem a zárt rendszerű CAP-on osztogatja, hanem egy facebook-os csoportban.

Szávay posztja és printscreenje szerint azzal buktak most meg, hogy Gálfi Laura, a Fidelitas XII. kerületi csoportjának tagja és az ELTE joghallgatója egy zárt Facebook-csoport, az „Akik hisznek egy erős Magyarországban” tagjaihoz intéz felhívást, hogy a „korábban kiosztott jobbikos csoportokban és oldalakon várják a határon túli magyarokat gyalázó kommenteket.”

Gálfi Laura kiemeli, hogy mindenki „maximum egy helyre írjon, kedvelje a hasonló szövegeket, valamint állítsa be a kedveléseit privátra, hogy aki rámegy az adatlapjára, az ne lássa, hogy nem jobbikos.” A parancshoz deadline is dukál, így arra utasította a csoporttagokat, hogy lehetőleg még aznap este 6 óra előtt teljesítsék a feladatot.

 

gálfi laura

A “jobbikosok” gyalázkodásáról a határidő lejárta után másfél órával már meg is jelent a Magyar Idők weboldalán egy cikk, miszerint “Megtagadják a határon túliakat a jobbikosok”. Ebben szintén voltak képernyőfotók a kommentekről, azok azonban a cikk megjelenése után a Facebook-ról eltűntek.

Szávay azt írja, a cikk megjelenése után felkeresték az érintett jobbikos Facebook-csoportok adminjait, miután a befotózott kommenteket már nem találták az oldalakon. Az adminok arról tájékoztatták őket, hogy a kommenteket nem ők törölték, vagyis minden bizonnyal a kommentek szerzői maguk tüntették el hozzászólásaikat, nehogy nyomon követhető legyen a dolog. Mégse olyan buták?

Természetesen a Jobbik jogi lépéseket tervez az ügy érintettjeivel és a Magyar Időkkel szemben, amennyiben nem tudják cáfolni a vádakat. Gálfi Laura a Facebookon tagad mindent, miután a jobbikos szimpatizánsok megtisztelték pár keresetlen üzenettel.

laura 2

 

A Fidelitas pedig “hivatalos úton”, az MTI-n keresztül cáfol mindent, és csicskázza a Jobbikot. Mondjuk azért bárki csicskázása elég erős a Fidelitas tollából…

csicska

 

 

tetszett_a_cikk3

 

 • Virág et.

  Az internet nem felejt, lehet törölgetni, de valami nyom mindig marad. A fidelitas lebukott és megpróbálja elkenni a sz.rt.
  Az egészben az a legszomorúbb, hogy már ilyen fiatalokat a hazugságra tanítanak.

  • https://www.nsa.gov/ Sam Fisher

   Ne is mond… épp most írt rám egy ismerősöm, akivel teljesen jóban vagyok (vagy voltam, eddig 😀 ), hogy engem fizetnek-e azért, hogy kommentelgetek Facebookon a fidesz ellen. 17 éves gyerek.
   Másik cimborám egy intelligens, értelmes srác, világlátott és fideszes volt egész életében; na, most már ő is mondja, hogy az elmúlt pár év vállalhatatlan és ötlete sincs, kire kéne szavaznia, mivel azért el akar menni.
   Iszonyat baj van a fejekben. Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy ezek az emberek mi alapján képesek erre, mi az az ingerküszöb, ahol azt mondják, na, ebből elég. Tényleg ez kell, ennyi a kampány, hogy migránsok és Soros? Ennyi elég?
   Persze az ellenzék is keményen benne van már régóta. Pont Gyurcsány az egyik, akinek be kéne látnia, hogy azzal segítene a legtöbbet, ha eltakarodna már nyugdíjba, ahogy Demszky is tette. Romboltak eleget, de nem látják.

   • Molnár Máté

    De, látják.

 • korrektor

  azok az öreg székelyek, akik Vonát elkergették, nem olvasgatnak posztokat …

  • Varró István

   de.

 • Zovize

  De hát ott a képernyőkép!?!?
  Eszembe jutott a régi vicc, mikor a hazatérő férj ágyban találja az asszonyt egy másik férfival.
  Mire a nő felháborodva: “ja, ha te a szemednek jobban hiszel mint nekem!?”

 • csaba

  A Jobbik,az egy ostoba emberek gyülekezete.Az értelmesebbek már ott hagyták a genderek gyülekezetét.

 • Hangulatjelentő Mszmp

  Innen látszik mennyire primitívek a Szávay féle balfácánok, miattuk szégyenkezhet valójában a Jobbik, ha van még ilyen?!!!