Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Lázár János kiment a világ legélhetőbb városába, és elborzadt a látványtól

 

Lázár János kiment Bécsbe, és onnan egy hatásvadász tudósítással jelentkezett. Szomorú zongoraszó közepette, a hidegben fagyoskodva azt látta, hogy Ausztria fővárosa borzasztó hely lett a migránsok miatt. János majdnem sírt is.

[sharedcontent slug=”cikk-kozepi-hirdetes”]

Szerintem szivatják a Janit, így a kemény hódmezővásárhelyi pofára esés után. Múltkor a pálinkázás, meg a kocsikázós bulvárvideók, most meg takarodj ki Bécsbe. Örülj, hogy nem lehet módosítani a listán, Jani.
Na, itt a videó, amiről a szuperminiszter azt hazudja mondja a Facebook-oldalán, hogy azt a Face törölte onnan, közben valószínűleg csak ő szégyellte szét magát, miután a kommentekben szétkapták két perc alatt.

 

 

A videóban próbál a szavazók érzelmeire hatni, ilyenformán rengeteg benne a csúsztatás és kamu. Lázár azt mondja, egy olyan kerületben van épp, ahol 20 éve nem volt bevándorló, most viszont csak a fehér, keresztény idősek maradtak, mindenki más bevándorló. A fiatalok nyilván elmenekültek, ezt csak én teszem hozzá…

„Milyen lesz 20 év múlva Budapest, ha az ellenzék beengedi a bevándorlókat?” – kérdezi.

De kikről is beszél itt János, miféle bevándorlók élnek ott Bécsben, akik ilyen szörnyűek szerinte? A legnagyobb baj az, hogy Bécs 700 ezres bevándorlókolóniájáról Lázár hagyja, hogy azt gondoljuk, az az egész ázsiai vagy afrikai muszlim (ide most a törököket és a bosnyákokat ne keverjük bele ,mert velük nem lehet annyira nyugdíjasokat riogatni).

Pedig az összetétel borzasztóan vegyes. Afrikai és ázsiai bevándorló mindösszesen 130 ezer él Bécsben, ez a teljes lakosság 10%-át sem teszi ki, ráadásul a nagy riogatás és nemierőszakolózás ellenére,  több mint 40%-uk nő.

Nézzünk csak meg egy hivatalos táblázatot a bécsi kormányzat oldaláról a bevándorlók összetételét illetően.

béécs lázár

 

Lázár azt mondja, megpróbálta megkérdezni az embereket, hogy érzik magukat, de szörnyű volt, mert senki sem értett németül.

És szerinte mindez bizonyíték arra, hogy a bevándorlókkal új város születik a városban, megváltoztatják a hangulatot. Szerinte piszkosabbak az utcák, szegényebb a környezet, sokkal nagyobb a bűnözés.

„Ha bejönnek, ez a folyamat megállíthatatlan”

Mindennek persze ellentmond, hogy pl. 2017-ben  ez a koszos, bűnös, migránsokkal teli Bécs lett a világ legélhetőbb városa. Immáron zsinórban nyolcadik alkalommal.

Mercer, a neves nemzetközi tanácsadó-vállalat minden évben tanulmányt készít, amelyben kiértékeli a világ 231 világvárosának életminőségét.

Tavaly is értékelték a politikai, társadalmi és ökonómiai klímát, az orvosi ellátást, a képzési lehetőségeket, az infrastrukturális feltételeket, mint a tömegközlekedési hálózatot, az áram- és vízellátást. Összehasonlították továbbá a szabadidős kínálatot, tehát az éttermeket, a színházakat, a mozikat, a sportolási lehetőségeket, a fogyasztási cikkek elérhetőségét az élelmiszerektől az autóig, valamint a környezeti feltételeket a zöldterületektől a légszennyezésig.

Ohh, bárcsak minket is így lezüllesztenének a migránsok!

Bécs város nevében Renate Brauner, Bécs nemzetközi ügyekért felelős városi tanácsnoka válaszolt a Lázár-videóra:

„Bécs város nemzetközi ügyekért felelős városi tanácsnokaként és büszke bécsi polgárként a leghatározottabban tiltakozom az ellen, ahogyan Magyarország miniszterelnökséget vezető minisztere, Lázár János a szülővárosomat egy videójában megjelenítette. Csodálkozunk és megdöbbentőnek tartjuk, hogy egy politikus egy szomszédos országának fővárosát így becsmérli. A vádak tartalmilag nem állják meg a helyüket és elszomorítóan idegenellenesek. Személy szerint csak azt kívánhatom a magyar városoknak, hogy olyanok legyenek, mint Bécs – a világon a legjobb életminőséggel rendelkező város.”


[sharedcontent slug=”cikk-vegi-hirdetes”]

Megosztás