Tamás Barnabás: “Lófaszt fognak adni olyan területre, ahol nem fideszes a képviselő”

Fotó: Komka Péter / MTI
Fotó: Komka Péter / MTI

 

Újra keményen elengedte magát a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Putnok fideszes polgármestere, Tamás Barnabás.

 

 

Most úgy teszek, mintha borzasztóan meglepne az a fideszes magabiztosság és arrogancia, amit megint  megtapasztaltunk, és amiből csak és kizárólag az jön le, hogy mennyire érinthetetlennek érzik magukat a fideszes honatyák. Dajcstomis magasságok következnek:

 “Gyurcsányt a seggem egyik felére, Vonát meg a másik felére rajzoltatom és hagyom, hogy rugdossák. Maximum fájni fog, de megéri, mert oda valók. A Fidesz nyer, mert azzal azért tisztában vagytok, hogy nyer, és ha nem fideszes lesz a képviselőnk, akkor bizony szopni fogunk. Lófaszt fognak adni olyan területre, ahol nem fideszes a képviselő. Az az igazság, hogy én sem adnék. Ahol nem ránk szavaznak, mert az úgyis kiderül, ott megnézhetik magukat.” – mondta Putnok polgármestere a kistérségi társulási tanácsra összegyűlt településvezetők előtt.

Gyorsan jegyezzük meg, hogy mivel most még fideszes a városvezetés, dől a lé Putnokra. Tavaly például 265 millió forintot kapott az NBIII-as focicsapata stadionfelújításra. Három éve pedig lerakták a majdnem 400 milliós putnoki uszoda alapkövét is. Az uszoda átadása végül egy évet csúszott, és csak idén januárban lett kész (mondjuk lehet ez sem véletlen), viszont az esetre csak azért emlékszünk, mert ez volt az az alapkőletétel, ahol az “emberminiszter” Balog Zoltán és a polgármester úr roppant büszkén esernyő alól szemlélték, ahogy a kisiskolások bőrig áznak az ünnepségen.

Visszakanyarodva, a DK országgyűlésiképviselő-jelöltje kemény bírálatot mondott. “Tamás Barnának a megnyilvánulásai felháborítók. Felháborít az, amilyen stílusban beszél a testületi üléseken és amiket megenged magának, hogy fenyegetik a kistelepülések polgármestereit, hogy ha nem Riz Gábort választják meg, akkor nem fognak semmit kapni”reagált Varga Gergő.

Azt nem lehet állítani, hogy Tamás Barnabás nem mond igazat, azt viszont igen, hogy baromira nem így működik a demokrácia.
Máshol.
Persze máshol a kormányrudat és hatalmat sem nevezzük húsos fazéknak, ahogy Putnok polgármestere tette a tavaly október 23-ai ünnepi beszédében. Akkor azt sikerült mondania, hogy “Nem mindig gondolkodik helyesen a választópolgár, és olyan embereket enged a fazékhoz, akik nem a fazékhoz valók, hanem a guillotine alá.”

A 65 éves Tamás Barna 8 éve Putnok polgármestere, és 2010 és 2014 között a Fidesz országygülési képviselője is volt. Emellett több  társadalmi és civil szervezetben tölt be vezető funkciót: elnöke a Putnok és Térsége Társulásnak, alelnöke az Ózd Kistérségi Többcélú Társulásnak, valamint magyarországi elnöke 2000. október 10-től a Sajó-Rima Eurorégiónak.

 

tetszett_a_cikk3

 

 • zsoltix

  Persze mikor befizetésről van szó, akkor nem számít a pártállás.

 • TZ

  B O J K O T T ! ! !

  • Ironfist

   Hjajmár, szopd már le magad, ótvaros bojkotter retek!

   • István Szegi

    te már leszoptad megad segíthetsz a TZ nek :)

 • Vidéki

  Ezzel szemköpszt 2017-01-30 10:36:00 ATV

  Sajtótájékoztatót tart Orbán Viktor miniszterelnök és Botka László, Szeged szocialista polgármestere a szegedi városházán.
  A kormányfő legutoljára 2014-ben járt Magyarország egyik legjelentősebb nagyvárosában.
  Botka korábban elmondta, hogy most olyan témák kerülnek napirendre, mint a a 40 milliárdos déli Tisza-híd, a lézerközpont mellé tervezett kétszáz hektáros ipari-tudományos park, vagy az Etelka soron hatmilliárdból épülő új uszoda.
  SZEGEDEN 29 ÉVES KORA ÓTA BOTKA A VÁROSVEZETŐ, A SZOCIK KÉTHARMADDAL KORMÁNYOZZÁK A VÁROST.
  A milliárdos tételek amit Botka felsorolt azért többet érnek egy lófasznál, hiába mond mást Eric a komisz.

  Eric a komisz szerint: “Azt nem lehet állítani, hogy Tamás Barnabás nem mond igazat”.

  Azt talán lehet állítani, hogy Botka nem mondott igazat a szegedi fejlesztésekkel kapcsolatban?

  “Botkáék 19 projektet ajánlottak a kormányfő figyelmébe. Orbán meglehetősen tájékozottnak tűnt, köszönhetően a stábok előzetes egyeztetésének, ám ha kellett, Lázár segítette ki pontos számokkal. Végül megállapodtak egy ötvenmilliárdos keretben: négysávúsítják a 47-es utat, építenek egy vasúti-közúti Tisza-hidat, fejlesztik a szegedi repülőteret, bővítik az ipari parkot, felújítják a belvárosi hidat, a rakpartokat. A távlati elképzelések között szerepel egy kerékpáros- és gyalogoshíd építése is. A Mars térről áthelyezik a buszpályaudvart, a Széchenyi tér pedig visszakaphatja háború előtti arculatát. Lesz új fedett uszoda, egy, a teremsportok számára alkalmas csarnok és új atlétikai centrum is.”
  (2017. FEBRUÁR 2. 19:28 – SZERZŐ: PUNGOR ANDRÁS 168 óra)

  • Virág et.

   Olvasod is amit írsz? Orbán kétszer volt ott az elmúlt 5 évben: először a 14-es, meg most a mostani választási kampányban. Mindkétszer ígér fűt-fát, aztán meglátjuk mi lesz belőle.

   És ez nem Putnok, hanem Szeged, az ország egyik legnagyobb városa.

   • Vidéki

    Itthon: Salgótarján szereti Orbánt, Orbán szereti Salgótarjánt! – HVG.hu
    hvg.hu/itthon/20170321_Salgotarjan_szereti_Orbant_Orban_szereti_Salgotarjant
    2017. márc. 21. – zúgott Salgótarjánban, amikor a kormányfő megérkezett A SZOCIALISTA VEZETÉSŰ VÁROSBA,

    Orbán: „Attól, hogy szocialista polgármester van, még fejlődnie kell, a várost nem lehet csak pártszemüvegen keresztül nézni.”
    A megyei jogú városok fejlesztésére indított Modern Városok program 2015. tavaszi indulása óta a huszonhárom érintett településből eddig húszat keresett fel a miniszterelnök.

    Index – Belföld – RENGETEG PÉNZZEL TÖMI KI ORBÁN A SZOCIALISTA BÁSTYÁT
    https://index.hu/belfold/2017/03/21/modern_varosok_salgotarjan/
    2017. márc. 21.

    “Több mint 90 milliárd forintos csomaggal jött Orbán Salgótarjánba.
    Saját maga ajánlotta fel a kértnél nagyobb uszodát, a jégcsarnokot és egy új városközpontot.
    Lesz új buszpályaudvar, eltűnnek a barnamezős rozsdafoltok, elkerülővel együtt négysávos lesz a 21-es út, egészen az országhatárig.”

    • Virág et.

     Még egy kampánylátogatás. Egyébként az összes megyei jogú várost végiglátogatta, nyilván eljutott ide is. Valamit meg ígérni kell, ha már kampány jön. Akkor szólj, majd ha 1. szocik nyernek 18-ban megint, 2. be is tartja majd amiket most ígért.

     Mert annyira senki nem lehet szegény soha, hogy ígérgetni ne tudjon.

     • Vidéki

      Eric a komisz szerint: “Azt nem lehet állítani, hogy Tamás Barnabás nem mond igazat”.

      Mindenesetre a tények azt bizonyítják, hogy „Attól, hogy szocialista polgármester van, még fejlődnie kell, a várost nem lehet csak pártszemüvegen keresztül nézni.”
      A szocialista vezetésű városok is kaptak jó kedvvel bőséggel.

      Tehát Eric a komisz vastag bőrrel hazudik!
      De hát Eric a komisz ebből szerzi a betevő falatot.
      Megélhetési újságíró!

     • transformer

      Ha jól olvasom a cikket, a szerző által leírt állítások egy fideszes polgármestertől származnak. A szegedi/salgótarjáni stb. Orbán-történetek alapján a fideszes polgármester hazudik, most már csak az a kérdés, hogy miért indít/támogat a fideszes kormány olyan polgármestereket, akik tudatos hazugságokkal járatják le az őket indító/támogató pártot.

     • Vidéki

      Fel kell világosítani Putnok polgármesterét, hogy téved.

      Szent Jeromos monda vala i.sz. 420-ban:

      “Errare humanum est sed in errore perseverare in stultum est.”

      Tévedni emberi dolog,de a tévedésben megmaradni ostobaság.

     • Virág et.

      Azt ugye képtelen vagy felfogni, hogy nem Eric állította ezt, hanem a fideszes lieblinged, akitől Eric csak IDÉZ.

      Érted baszki az “idéz” szó jelentését magyarul? Beszélsz egyáltalán te magyarul vagy próbáljam inkább oroszul?

      (ráadásul még hazudsz is: ígérgetést próbálsz beállítani juttatásnak)

     • Vidéki

      Érted baszki, hogy Eric a komisz saját kezűleg szó szerint ezt írta: “Azt nem lehet állítani, hogy Tamás Barnabás nem mond igazat”.

      Ha ezt nem lehet állítani, akkor csak azt lehet állítani, hogy Tamás Barnabás igazat mond, miszerint “Lófaszt fognak adni olyan területre, ahol nem fideszes a képviselő.”

      SZEGEDEN 29 ÉVES KORA ÓTA BOTKA A VÁROSVEZETŐ, A SZOCIK KÉTHARMADDAL KORMÁNYOZZÁK A VÁROST.
      A milliárdos tételek amit Botka felsorolt azért többet érnek egy lófasznál.

      Salgótarján példája, amit felhoztam szintén azt bizonyítja, hogy szocialista vezetésű városok is kaptak és kapnak jó kedvvel bőséggel.

     • Virág et.

      Milliárdos ÍGÉRETEK, nem tételek … Egyébként a saját pártoddal vitázol, Eric csak igazat adott nektek életében először. Hát már ez is baj?

     • http://anonymand.blogspot.com anonymand

      Nem tévedsz te véletlen?
      Itt van ki hazudik:
      http://www.origo.hu/itthon/20171026-helyreigazit.html

 • István Szegi

  szopni fogtok mint a torkos borz :)

 • Zoltán Pintér

  Nem tudtam..hogy a fidesz-ben kedvelik az ilyen obszcén, magamutogató szekszuális aberrációt…(vagyis tudtam)…de hogy valakiben a rajongás olyan mértéket öltsön..a vágyott személy után..hogy azok képmását magára pingáltatná..és furcsa kis játékokat kezdeményezne alkalmi partnerekkel…ez olyan..fidepszichózis…