Kövér csak azt teszi, amire tartják, vegzálja és bünteti az ellenzéket

fotó: 444
fotó: 444

 

Huszonnyolcból huszonhétszer ellenzéki képviselőket büntetett ebben a parlamenti ciklusban Kövér László a parlament házelnöke. A legtöbbször LMP-s és szoci képviselők húzták ki a gyufát nála. A leggyakrabban pedig Szél Bernadettet büntette(4), de a legtöbbet egy jobbikos képviselőnek kellett befizetnie, miután szóban veréssel fenyegetett egy államtitkárt (mondjuk az vicces volt).

 

 

„Gyere ki, úgy nyakon baszlak, hogy leszáll a fejed!” A jobbikos Szilágyi György még 2017. tavaszán illette trágár szavakkal Dömötör Csabát, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkárát. Akkor Kövér az egész ciklus legsúlyosabb szankciójával, csaknem 750 ezer forintos büntetéssel sújtotta a – már 51 éves, de korábban a Fradi hírhedt 2-es szektorát erősítő- politikust. Sok pénz ez, hát Orbán alig takarít meg ennyit egy évben.

Berninek és Hadházy Ákosnak összesen félmilliót kellene befizetniük, mert oda mertek farolni Németh Szilárd mögé egy-egy “HAZUDIK” feliratú A4-essel (nem a verda).

Szél Bernadett amúgy sem nagy kedvence a Fidesznek és a házelnök úrnak, ő kapta a legtöbb elmarasztalást, összesen négyet. Hogy ennek az-e az oka, hogy izgága és jó ellenzékiként teszi a dolgát, vagy pedig az, hogy saját “halállistája” van arról, hogy kiket és mivel kell majd bíróság elé citálni a Fideszből, ha adja Isten elbukják a választást, nem tudni.

Berni és Hadházy büntetése a mentelmi bizottság elé került, ők azonban – többnyire Fidesz katonák révén – helybenhagyták a büntetést. Hadházy Ákos elmondta az ATV híradójának, hogy a strasbourgi Emberi Jogok Európai Bíróságáig fogja vinni ezt az ügyet. Good Luck!

„Nem fog minket visszatartani ez a büntetés attól, hogy megfelelő módon megpróbáljuk bemutatni ennek az egész rendszernek az abszurditását… Nyilvánvalóan a jövőben is mindent meg fogunk tenni azért, hogy megmutathassuk, hogy mennyire hazug ez a rendszer” – mondta Hadházy.

A Párbeszéd társelnökét korábban azért büntették meg, mert Áder János államfői eskütételét végigbábozta a parlamenti széksorok között. Szabó Tímea megjegyezte, hogy „Nyilvánvalóan itt egyik képviselő sem alkalmazott semmi olyan eszközt, amivel veszélyeztettük volna a ház működését, vagy ténylegesen megzavartuk volna. Aki megzavarja a demokrácia működését és a parlament működését, az a Fidesz-KDNP frakció és az Orbán-kormány, akik minden véleményt eltipornak”.

Orbán Viktort nem büntette meg Kövér, mikor “lebuzizta” Vonát, ellenben a fideszes Csizi Péter kapott egy kis büntit, be nem jelentett, de felmutatott bizonylatért. Kezdő!

 

tetszett_a_cikk3

 

 • Péter István

  Azért, bármit a Parlamentben sem lehet csinálni. Egyes ellenzéki képviselők viszont, már túlságosan lesüllyedtek a politika mocsarába és messze túllépték a polgári normák alsó határát.

  • László István

   Csak a fidesz tolvajoknakl lehet bármit csinálni!!!

  • http://bthbs.com/bthbs/299-rendhagyo-oneletrajz Peter Bartos

   Méterekkel vannak lemaradva e tekintetben a Gecik mögött!

 • agador

  Kövér elvtárs nem ad mást, mint ami lényege.A kevéssé tisztelt házban, de másutt sem illik ilyet mondani, viszont ez a Dömötör van olyan tenyérbemászó, bicskanyitogató alak, hogy meg tudtam érteni a jobbikos reakcióját.

 • Szondi István

  Ha leborotválná a bajszát – jobban lehetne érteni mit is mond!

 • SEHERIKE23

  Az egész parlament egy köpést nem ér. Üres székek, válaszadás nincs, parancsra nyomják a gombot.

 • Ferenc Jankó

  kövér DISZNÓ lászló nevű fertelmet az EU bíróság egyszer már elmarasztalta az ellenzéki képviselők pénzbüntetéssel vegzálása miatt. Mint a mellékelt ábrák is bizonyítják az értelmetlen barom, semmit nem tanult igaz nem büntették meg a hülyeségéért. PARLAMENTÁLIS ANARCHIA A LA FIDESZCSÜRHE..

 • http://bthbs.com/bthbs/299-rendhagyo-oneletrajz Peter Bartos

  Ha rajtam múlna Kövért és a haverjait egy életre eltiltanám minden közügytől.

  • Vidéki

   Szerencsére nem ilyen barmokon múlik, mint Te!

   • http://bthbs.com/bthbs/299-rendhagyo-oneletrajz Peter Bartos

    Mondja ezt egy olyan bátor ember, aki még a nevét se meri leírni. Ez így nem meggyőző Győző!

 • Ism.

  “Nem mondom, hogy nincsen benne földrajzi bűvészkedés vagy nem volt, de
  csak annyi földrajzi bűvészkedés volt benne, mint a 90-es törvényben
  amit a szocik alkottak meg eredetileg”.

  Ha jól emlékszem a megvezetett tömeg 2010-ben azért választotta meg őket, hogy a szocik után rendet tegyenek.

  Remekül sikerült, gratulálok

 • Vidéki

  Nem vegzálja az ellenzéket, csak próbálja rávezetni őket arra, hogy a parlamentben nem viselkedhetnek úgy, mint a hülye gyerekek a bolondok házában.

  fotó: 444 képén látható, hogy az LMP két hülye/fenegyereke hogyan próbálja akadályozni egyik képviselőt, hogy elmondhassa véleményét a képviselőházban!

  • http://anonymand.blogspot.com anonymand

   “fotó: 444 képén látható, hogy az LMP két hülye/fenegyereke hogyan próbálja akadályozni egyik képviselőt, hogy elmondhassa véleményét a képviselőházban!” – ideje lenne nyugdíjba vonulni!

   …”hogyan próbálja akadályozni”… – mennyiben akadály egy beszéd elmondásában, hogy mögötte állnak?
   Hogy olyanok állnak mögötte, akiknek tábla van a kezükben?
   És ha ülnének?
   Ez akadályoztatás?
   “Oh! irgalom atyja, ne hagyj el” (Arany János) – ez most a vég kezdete, vagy már a vége?
   Ilyen alapon (és logikával) a rendszeres levegővétel akadályozta G. Rezsibunkó nagyon Szilárdot, hogy folyamatosan elmondhassa véleményét… :))

   Hogy megkíméljelek a munkától, idézek:
   “AKADÁLYOZ tárgyas ige -tam, -ott, -zon
   1. gátol, hátráltat vkit, vmit. A szűk cipő akadályozza a járását. A gyom akadályozza a búza növekedését. A régi városnegyed szűk utcái akadályozzák a forgalmat. A nagy hó akadályozza a közlekedést.
   2. gátolja, vmely folyamat haladásának, kibontakozásának útját állja.”
   http://mek.oszk.hu/adatbazis/magyar-nyelv-ertelmezo-szotara/kereses.php?kereses=akad%C3%A1lyoz

   • Vidéki

    A cirkuszban helye van ilyen bohóckodásnak, amit az LMP-sek bemutatnak, de a képviselőházban másként viselkedik egy normális ember.

    Az ókori rómaiaknak külön kifejezésük volt erre: “genius loci”, a hely szelleme, egy bizonyos helyen uralkodó, onnan kisugárzó szellem.

    • http://anonymand.blogspot.com anonymand

     Mondom én, hogy szelektív a memóriád (már ami megmaradt).
     Keresel magadnak Fidesz-“bohóckodást” a korábbi évekből, vagy segítsek, ha majd ráérek?
     Amúgy most már tudod értelmezni az “akadályoz” szót?