Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

„Stop Soros”: már el is indult az új „tájékoztató” kampány

A dilivonat sose fékez és nincs róla leszállás.
Ha Soros az új Rezsiszörny, aminek a hátán a Fidesz gőzerővel robog a választási győzelembe, akkor bármi áron fent kell tartani a témát!

[sharedcontent slug=”cikk-kozepi-hirdetes”]

Nemzeti konzultáció már megvolt, polgármesterek rettegő szeánsza megvolt, országgyűlési határozat megvolt … de még mindig van 3 hónap a választásig, mi legyen?

Lopjuk el a macedónoktól a „Stop Operation Soros” szlogent, firkáljunk le pár őrült ötletet és adjuk be mint törvényjavaslat!

A Fidesz ugye nem veti meg, hogy sürgősséggel verje át a törvényjavaslatait az Országgyűlésen akár 1 nap alatt, most viszont „társadalmi egyeztetésre” (irónia ON) bocsájtották a javaslatot, majd a februári frakciógyűlésen még megtárgyalják, aztán majd után a Országgyűlés megszavazhatja …. érdekes!
Ha „veszélyben” a haza, mert szervezik gőzerővel az illegális migránsok behozatalát (bár ez nem látszik a rendőrség honlapján, lassan úgy kell odautaztatni a határra a migránsokat, hogy próbáljanak már bejönni, mert egyre kellemetlenebb a statisztika) és ez a törvény védi meg az országot (ezek szerint a 2 millió visszaküldött nemzeti konzultáció mégsem elég?), akkor miért húzzák az időt?
Csak nem azért, mert egy kampányfogás, és el kell húzni a sorozást bármi áron?

Kedden a Fidesz-szóvivő közli, hogy „ha szükséges, akkor törvényt kell alkotni annak megakadályozásáért, hogy a „Soros-szervezetek” bevándorlásszervező irodákat hozhassanak létre Magyarországon.
Szerdán úgy „értesül” a Magyar Idők, hogy „formálódik a Soros György és hálózata elleni akcióterv, amely több jogszabály-módosítással és szankciókkal szoríthatja vissza a migrációt támogató szervezeteket.”
Szerda este kiderült, hogy „Stop Soros” néven törvényjavaslatot készít a kormány.
Csütörtök reggel közzétették a törvényjavaslat szövegét. Hogy mekkora ostobaságokat írtak bele arról bővebben itt és itt.
Péntek reggel pedig elkezdték sugározni a vadiúj reklámspotot, hiszen a lakosság tájékoztatása mindennél fontosabb és pár milliárddal megint meg lehet finanszírozni az Fidesz-sajtót.

[sharedcontent slug=”cikk-vegi-hirdetes”]

Megosztás