“Stop Soros”: már el is indult az új “tájékoztató” kampány

Ashampoo_Snap_0001

A dilivonat sose fékez és nincs róla leszállás.
Ha Soros az új Rezsiszörny, aminek a hátán a Fidesz gőzerővel robog a választási győzelembe, akkor bármi áron fent kell tartani a témát!

 

 

Nemzeti konzultáció már megvolt, polgármesterek rettegő szeánsza megvolt, országgyűlési határozat megvolt … de még mindig van 3 hónap a választásig, mi legyen?

Lopjuk el a macedónoktól a “Stop Operation Soros” szlogent, firkáljunk le pár őrült ötletet és adjuk be mint törvényjavaslat!

A Fidesz ugye nem veti meg, hogy sürgősséggel verje át a törvényjavaslatait az Országgyűlésen akár 1 nap alatt, most viszont “társadalmi egyeztetésre” (irónia ON) bocsájtották a javaslatot, majd a februári frakciógyűlésen még megtárgyalják, aztán majd után a Országgyűlés megszavazhatja …. érdekes!
Ha “veszélyben” a haza, mert szervezik gőzerővel az illegális migránsok behozatalát (bár ez nem látszik a rendőrség honlapján, lassan úgy kell odautaztatni a határra a migránsokat, hogy próbáljanak már bejönni, mert egyre kellemetlenebb a statisztika) és ez a törvény védi meg az országot (ezek szerint a 2 millió visszaküldött nemzeti konzultáció mégsem elég?), akkor miért húzzák az időt?
Csak nem azért, mert egy kampányfogás, és el kell húzni a sorozást bármi áron?

Kedden a Fidesz-szóvivő közli, hogy “ha szükséges, akkor törvényt kell alkotni annak megakadályozásáért, hogy a „Soros-szervezetek” bevándorlásszervező irodákat hozhassanak létre Magyarországon.
Szerdán úgy “értesül” a Magyar Idők, hogy “formálódik a Soros György és hálózata elleni akcióterv, amely több jogszabály-módosítással és szankciókkal szoríthatja vissza a migrációt támogató szervezeteket.”
Szerda este kiderült, hogy “Stop Soros” néven törvényjavaslatot készít a kormány.
Csütörtök reggel közzétették a törvényjavaslat szövegét. Hogy mekkora ostobaságokat írtak bele arról bővebben itt és itt.
Péntek reggel pedig elkezdték sugározni a vadiúj reklámspotot, hiszen a lakosság tájékoztatása mindennél fontosabb és pár milliárddal megint meg lehet finanszírozni az Fidesz-sajtót.

 

tetszett_a_cikk3

 

 • Horizont

  Azt már tudjuk milyen orbán és nyalonc csapata. Én inkább azt nem tudom felfogni hogyan élhetnek köztünk olyan embereknek látszók akik mindezt a sok baromságot el is hiszik sőt mi több hozsannázzák ezekért a puhost. Ugye vannak akik a NER-
  ből élnek, röhögve szarnak az egészre de úgy tesznek mintha…..és vannak azok akik csak úgy ” ingyen” hisznek sőt isszák a szavát és félistenként imádják harcos vezérüket. Aki hazudik éjjel és nappal de nem számít a mi kutyánk kölyke! Nekünk annyi lesz nemsokára…..

  • Roltii

   Igazad van, de van ezeken kívül egy széles réteg, aki azt mondja, hogy még mindig jobbak ezek mint most az ellenzék. És habár ezzel nem értek egyet viszont sajnos cáfolni sem tudom, és ez is legalább olyan nagy probléma:(

   • andras nagy

    az ellenzékkel úgy általában tele a tököm, de, tételezzük fel, mondjuk egy Szél Bernadett miniszterelnökölte mszp-lmp-dk-együtt koalíció nem tudom mitől lenne rosszabb, mint a jelenlegi szociopata sáskahad…

    • Roltii

     ha lesz ilyen koalíció, akkor nincs az az isten, hogy én rájuk szavazzak…
     – MSZP tűnt volna el már rég
     – DK is tűnt volna el rég (Gyurcsány meg Vadai? Hagyjál már…)
     – Együtt: Juhász Péter nem tudom mindig is ekkora idióta volt-e, de hihetetlen szánalmas… főleg, ahogy mindig mindenre próbál rárepülni, meg megmondó ember lenni
     (Az lmp meg kaphat tőlem szavazatot, de csak akkor, ha nem áll össze semelyik másik párttal)

     • Horizont

      Ha nem áll össze senkivel az LMP nagy kérdés, hogy megugorja-e egyáltalán a küszöböt?

     • Roltii

      Igen, kérdés, de legalább valamennyire gerinccel tehetik mindezt. Persze össze is állhatnak valakivel, pl rémlik valakinek a PM?:D

     • Horizont

      Most se gerinc se semmi nem számít. Egy a cél és mindent alá kéne rendelni! orbánékat el KELL zavarni a büdös francba. A 25. órában vagyunk. Akár az ördöggel szövetkezve is. Helyre kell állítani az országot és csak utána jöhet bármi.

     • Roltii

      Persze nyilván, szerinted:) Horn is anno az ördög volt, Orbán is (2002), Gyurcsány is, most meg megint Orbán… Lehasznált fos arcokkal leváltani Orbánt talán le lehet, de a 25. óra után akkor a 26. jön, nem leszünk előrébb szvsz.

     • Horizont

      Ettől csak előrébb lehetünk ami most van…..

     • andras nagy

      értem, tehát akkor jöjjön a 4. fidesz kormány, Kocsis Máté belügyminiszterrel, Balog Zoltán emberminisiszterrel, és Német Rezsi Szilárd mindenminiszterrel.

     • Roltii

      Miért, pl Molnár Gyula, Vadai Ágnes, Gyurcsány, Juhász Péter, Mesterházy, Hiller stb mint miniszter jobb lenne?

     • spermahajder

      A jelenlegi ámokfutásnál még az ördög öreganyja is csak jobb lehet. Magyarul bárki, mert ennél a gazember, lelketlen és lelkiismeretlen, gátlástalan és mohó tolvaj bandánál nincs rosszabb. Ezek olyan szintre züllesztették le az országot és az embereket, ami ép ésszel nehezen volt elképzelhető.

     • andras nagy

      komolyan megkérdezted, hogy pl Hiller jobb lenne-e mint Balog páter? vagy Vadai mitől lenne hülyébb vagy irritálóbb, mint Kósa Lajos? :) igen, fájdalmas, hogy ez a választék, de objektíven nézve igen. GyF meg nagy fasz, de azért nem íratta a gyerekei nevére a szállodaipart és a Balatont.

     • Roltii

      Orbán se tette ezt az első ciklusban.. Mikor mire van lehetőség, nem hinném hogy az adott helyzetben bármelyik vissza fogná magát… (vagy vissza fogta volna magát…)

     • andras nagy

      Orbán kurvára ezt tette az első ciklusban is, sőt, már ’92-ben elkezdte a pártszékházzal. sőt, még előtte a pesti lakásaival már seftelt.

     • spermahajder

      Sőt, orbánék a fidesz párttá alakulása körüli lázas sürgölődésben naponta vitték fejenként a 10-11 ezres taxiszámlákat (akkoriban ez havi fizetés volt), amikor szóba került egy pénzügyi vizsgálat, egy emberként csinálták össze magukat. Megúszták. De a lopás iránti olthatatlan vonzalom már a vérükben volt, azóta tökéletesre csiszolták a technikát, beérett a rutin.

     • Bence László

      igaz

   • Horizont

    Nagyon nagy a probléma ez tény. De csak azért, mert egyik szarabb mint a másik még esélyt se adjunk senki másnak? Én egy párt nélküli baloldali beállítottságú ember voltam, vagyok és az is maradok. De nem lelek hozzá egy baloldali pártot se. Egyet tudok biztosan. orbánéknak menniük kéne, mert nagyon nagy a baj . Sajnos nagyon beágyazódtak az ország vérkeringésébe. Aztán majd miattuk össze is omlik ! Senki, érted senki nem lenne rosszabb tőlük. Az is biztos, hogy emelkedik a Jobbik ázsiója és egyre többen sodródnak hozzájuk. Kérdés mit hoz(na) ez nekünk?

  • Kayla!

   Nagyon sokan – köztük a saját idős szüleim is – egyáltalán nem találkoznak a migrációval, mint jelenséggel, ezekről csakis kizárólag a médiából értesülnek. Elhiszik, miért ne hinnék? Akármekkora baromság vagy hazugság hangzik is el, a médiának óriási hatalma van. Mint amikor gyűjtést szerveztek Isaura kiszabadítására. Na, ez pont annyira morbid.

   Elhiszik, mert folyamatosan ezt sulykolják beléjük. Nem véletlenül harsogja a propagandát az összes állami csatorna, napilap, hírportál, miegymás. Az agymosás tökéletesen működik, és ezt a Fidesz tudja. Tudja és gátlástalanul kihasználja, az utolsó cseppig.

   • Horizont

    Az én Édesanyám 82 éves.Együtt élünk. Ő sem látott migránst itt a Mátra lábánál. De nem is hisz a hazug propagandának. Egyszerű asszony de helyén van az esze. Kár hogy sok embernek nincs…..

 • Pingback: Felpörög az agyrohasztás: indul a STOP SOROS tévékampány | Hírek, friss

 • Pingback: Felpörög az agyrohasztás: indul a STOP SOROS tévékampány - StartHírek.hu

 • Pingback: Felpörög az agyrohasztás: indul a STOP SOROS tévékampány | Kazal.hu

 • Pingback: Felpörög az agyrohasztás: indul a STOP SOROS tévékampány | hamishirek.hu

 • Pingback: Fidesz: Elindítottuk a "STOP SOROS" tévékampányt! | OLKT

 • Pingback: Felpörög az agyrohasztás: indul a STOP SOROS tévékampány – Hírfelhő

 • Egedi Sándor

  Szánalmas!

 • Vidéki

  Lehet, hogy Bill Gates sohasem látott migránst, mégis sokak számára meglepő dolgokat mondott Bill Gates, a Microsoft vezetője az Európát sújtó migrációs válságról egy interjúban.

  A Microsoft arca a német Welt am Sonntagnak adott interjút, ahol többek között azon véleményét ecsetelte, hogy az Afrikában tapasztalható népességrobbanás „hatalmas migrációs nyomást” fog helyezni Európára.

  BILL GATES ARRA FIGYELMEZTETETT, HOGY AFRIKA POPULÁCIÓJA HAMAROSAN MAGA ALÁ FOGJA GYŰRNI EURÓPÁT, HACSAK NEM TESZÜNK VALAMIT A MIGRÁCIÓ ELLEN.
  Bill Gates kitért Angela Merkel német kancellár migrációs politikájára is:

  Egyrészről erény a bőkezűség, és becsülendő a menekültek befogadása.
  DE MINÉL BŐKEZŰBB VAGY, ANNÁL TÖBB EMBERT FOG EZ VONZANI – ÉS ÍGY CSAK MÉG TÖBBEN FOGNAK AFRIKA FELŐL ELINDULNI.”

  Véleménye szerint Németország befogadóképessége véges.

  Éppen ezért úgy gondolja,
  Európának most elsődlegesen meg kell nehezíteni a migránsok számára, hogy Afrikából Európába érkezzenek a jelenlegi útvonalakon keresztül.”

  Ha nem állítják le az illegális migrációt, akkor a kontinens, amely jelenleg hatalmas lehetőségeket kínál mind az 500 millió lakosának és a civilizáció mintájaként szolgál az emberiség számára, akkor

  A NEM TÚL TÁVOLI JÖVŐBEN EL FOG MERÜLNI A KÁOSZBAN.

  Az EU erőforrásai nem végtelenek, mint ahogyan a véges nagyságú Föld erőforrásai sem végtelenül nagyok.

  A KÁOSZ KIALAKULÁSA MEGGYORSÍTANÁ A LAKOSSÁG KIPUSZTULÁSÁT NEMCSAK EURÓPÁBAN, HANEM AFRIKÁBAN IS!

  • Virág et.

   Ugye vágod, hogy amit Bill Gates itt mond, az pontosan ugyanaz, amit az általad gyűlölt Angela Merkel is mond, meg a többi nyugati vezető is. Sőt, Merkel a szájkaratén túl tett is azért, hogy az É-Afrikából induló migráció megálljon: a sokat vitatott török és líbiai alkut, ami lényegében le is fékezte a migrációt mára (ez fékezte le és nem a Vezéred nyomorult kerítése).
   Gates a népességrobbanás miatt ún. gazdasági menekültekről beszél. Az ilyenek eddig sem kaptak és ezután sem fognak kapni menekültstátuszt Európában, Németország ezrével küldi vissza őket a saját országaikba, bár az tény, hogy a visszautaztatással vannak nehézségek, de mindennek semmi köze Orbánhoz, aki a tényleges háborús menekülteket simán összemossa a gazdasági okokból menekülők tömegeivel. Merkel nem az afrikai menekültekhez beszélt, hanem konkrétan a szíriai háború elől menekülőknek üzent, miután Magyarország csődöt mondott.

   Orbánéknál senki nem azt vitatja, hogy az illegális migráció ellen tenni akarnak. Tettek ez ellen az elődeik is nem keveset: pl. a hőkamerás figyelőrendszert a szocik építették ki még a határra. Ezek szükséges dolgok. Azt sem mondja senki, hogy fűnek-fának menekültstátuszt kell adni. Csak az kapja meg, aki valóban jogosult is rá. Orbánékkal a baj az, hogy amikor illegális migrációról beszélnek, akkor valójában minden külföldiről beszélnek. Egy olyan országból sikerült Európa egyik legidegengyűlölőbb országát csinálnia, ahol a külföldiek aránya alig mérhetően kevés. Magyarán idegenek nélkül lettünk xenofóbok. Mindezt az olcsó politikai sikerért, csakhogy amikor Orbán már rég nem lesz, meg a többi szarház tolvaj sem a bandájából, a xenofóbia akkor is itt marad majd velünk, még sok-sok generáción át.

   • Vidéki

    Írod: “ez fékezte le (a migrációt) és nem a Vezéred nyomorult kerítése”.

    Nemcsak ez!
    Kedvenced, a derék osztrák kantetű, a szocialista Faymann kancellár is épített Szlovénia felé Ausztria határára egy “Kaput oldalsó szárnyakkal”!

    • Virág et.

     És? Mert a hülye példa ragadós, az még nem jelenti azt, hogy hasznos is.

 • Vidéki

  Persze Bill Gates más fejjel gondolkodik, mint egy spekuláns és mást mond, mint egy spekuláns pénzén kitartott újságíró!

  EGY SPEKULÁNS NEM TUD SOKAT KERESNI A STABILITÁS ESETÉN
  , de a káoszban mások sokan sokat veszítenek.

  Ugyanakkor a spekuláns aki hatalmas tőkeereje és szervezetei révén elő is tud idézni kaotikus helyzeteket, a zavarosban ügyesebben tud halászni és mások kárán gazdagodni.

  • Ism.

   Te egészen elképesztő vagy.

   A tőke általában szereti a kiszámítható helyzeteket, utálja a bizonytalan politikai berendezkedést.

   A diktátoroknak viszont lételeme a bizonytalanság, a félelem, és a gyáva, rettegő, behódoló emberek

   • Vidéki

    Írja: “A tőke általában szereti a kiszámítható helyzeteket,”

    A bolondokházában is ezt valószínűleg ugyanígy gondolják, de a spekulánsok másként gondolkodnak.

    Hallott valaha valahol harangozni a shortolásról?

    A shortolás vagy rövidre eladás olyan pénzügyi eladási ügylet, különösen a tőzsdén, ahol az eladott pénzügyi eszközt az eladó csak kölcsönvette, vagy még azt sem, pusztán egy ígéretet ad el a megállapodás szerinti áron való teljesítésre. Azzal az elvárással köt az eladó shortoló ilyen ügyletet, hogy később, amikor a kölcsönzött papírokat vissza kell adnia, illetve teljesítenie kell, a megállapodás szerinti árnál alacsonyabb áron tudja majd megvenni őket. Úgy ítéli meg, hogy az illető papírt a piac túlértékeli és áresés várható, és a shortoló ebből az áresésből igyekszik profitálni. A shortolás általában rövid távra szól.

    Tágabb értelemben minden olyan befektetési stratégiát, ami egy elvárt áresésre spekulál, shortolásnak szokás nevezni akkor is, ha ez nem kölcsönzött értékpapírok eladásával, hanem opciós ügylet, vagy valamilyen egyéb származékos ügylet segítségével történik.Tipikus példa a put opció vásárlása. Ezzel a shortoló egy olyan szerződés birtokába jut, ami egyoldalúan csak a másik félre hárít kötelezettséget, mégpedig hogy később kívánságra egy bizonyos értékpapírt megvegyen az opcióban rögzített áron. Minél alacsonyabbra süllyed a kérdéses értékpapír piaci árfolyama, annál magasabb áron lehet magát a szerződést értékesíteni.

    • Virág et.

     Kevered a spekulánst a (befektető) tőkéssel. A kettő nem ugyanaz, már-már ellentéte egymásnak.

     • Vidéki

      “A tőke általában szereti a kiszámítható helyzeteket,”

      Erre válaszoltam, rámutatva, hogy a spekulánsok kedvelik a káoszt!

 • Vivi Elvira Kiss

  Vagy azok az elmebetegek, akik sokadszorra “Sorosoznak” és ijesztgetnek, vagy mi, akik még mindig hagyjuk, hogy csinálják!

  • Bence László

   Azok. Mi majd 04.08.-után meglátjuk, hogy elmeorvoshoz kell menni, vagy lehet újra szabadon lélegezni egy kis friss, demokratikus levegőt.