Fantommigránsoktól retteg az ország

m1migransok

 

Beérett a két éve tartó kormányzati gyűlöletkampány, Magyarország gőzerővel robog a tömeghisztéria felé. 16 abszurd hír az elmúlt két évből.

 

 

Orbán Viktor elégedetten csettinthet, a menekültellenes propaganda meghozta hatását: sok magyar a sátánnál is jobban fél a migránsoktól. Főleg azok a vidékiek rettegnek tőlük, akik eddig még eggyel sem találkoztak, csak a köztévében, TV2-ben, megyei lapban hallanak róluk. Ők bármit elhisznek a propagandának, hiszen mindig az ismeretlen a legijesztőbb. És ha két éve folyamatosan azt látják/olvassák, hogy “jönnek a migránsok milliói, és mindenkit felrobbantanak/megerőszakolnak”, akkor teljesen érthető, hogy ismeretlenül is elegük van a migránsokból.

Az már csak hab a tortán, hogy a mesteri terv (nem a Sorosé!) részeként a kormányközeli “üzletemberek” zsebébe már több tízmilliárd forint közpénz vándorolt a gyűlöletkeltő reklámokért cserébe.

A legabszurdabb hírek az elmúlt két évből, amik bemutatják, hogy az “Oszd meg és uralkodj” c. ősrégi elv mentén vezérelt agymosás mennyire működik:

1, Menekültnek nézték a közmunkásokat a földmérők, és viszont

2, Menekültnek nézték őket, tojással dobálták az indiai tehénfejők házát Sarudon

3, Migránsnak hitték a cibakházaiak az ott forgató filmeseket, azonnal bejelentést tettek

4, Lovas migránst vizionáltak a falusiak Baranyában

5, Megvertek egy egyetemista lányt, mert bevándorlónak nézték a barátját

6, Migránsnak nézték és leszedték a buszról a népligeti pályaudvaron

7, Migránsnak hitték, megöltek egy férfit Tiszakécskén

8, Menekültnek nézték a diákokat, rendőrt hívtak rájuk

 

tv2brusszelmigransok

9, Székely férfit néztek bevándorlónak Budapesten

10, Angolul szólalt meg a pizzás a Kálvin téren, a migránsgyűlölő magyar vendég azonnal megtámadta

11, Migránsnak nézték a mexikói munkásokat Szügyön

12, Azt hitte, megszállta az anyját egy migráns, ezért többször megszúrta

13, Kiránduló közmunkásokat néztek migránsoknak

14, Kocsigumikat szurkáltak ki a falusiak, annyira nem akarják a menekülteket

15, Félelem és reszketés Kömlőn: migránsnak hitték a mindenszentekre látogatóba érkező magyarokat

16, Megcibálták a vak zongoraművészt, mert nem töltötte ki a konzultációs ívet

Azt persze ne felejtsük el, hogy a kormány szándékosan gerjeszti ezt a hangulatot: a Kálvin téri eset mögött Németh Szilárd Sorost sejtette, Orbán Viktor pedig azt mondta az őcsényi őrületről, hogy nagyon helyes, hogy [a magyar emberek] határozottan, hangosan és érthetően fejezték ki a véleményüket.”

Katona Fruzsina

 

tetszett_a_cikk3

 

 • Roltii

  ez még egy blog posztnak is harmatgyenge már elnézést…. Semmi új nincs benne, és már jóideje működik a kormánypropaganda, nem hiszem, hogy éppen most érett volna be…

  • gmihaly

   És két éve, a kezdet idején egyáltalán nem voltak fantomok a migránsok. A kerítés után Szerbia és Horvátország felé elterelt migránsok ott is hasonló, bár kevésbé látványos hacacárékat követtek el, mint nálunk. Azóta a szerb-horvát határon, és a macedón határon felépített műszaki zárral, kerítéssel alaposan lezárták az útvonalat, Erdogan Törökországa pedig igyekszik a területén létesített táborokban tartani a menekülteket, amiért az EU fizet neki. Nincs kicsukva, hogy a puccs utáni tisztogatásba beleestek az embercsempészek is, ezért tették át működésüket Észak-Afrikába és a Földközi-tenger nyugati medencéjébe. És lehet, hogy a független Katalónia mostani megszavazásának a kósza ötlete is az ő lelkükön szárad.

   • Roltii

    milyen “hacacárékat” követtek el nálunk a migránsok? Pont a Keletinél laktam, nem igazán emlészem összetűzésekre vagy ilyesmi, de biztos csak megszépült a dolog…

    • gmihaly

     Persze, nem ostromolgatták meg a Keletit, nem innen indult a gyalogmenet az autópályán Ausztria felé, stb…

     • Roltii

      Kicsit olvass utana, hogy mi is tortent. Szervezetten kuldtek oket nyugatra, majd egyszer csak mondtak, hogy stop es ekkor feltorlodtak a keletinel. Nyilvan tarthatatlan volt par het utan, a vonatjegyes atveresekkel egyutt, ezutan indultak el. Majd felvettek oket par km utan majd vittek oket nyugatra szervetten. Most is ez van, szepen kussban kuldjuk oket tovabb nyugatra, szerinted miert van hatarellenorzes az osztrakoknal?
      1 dolgon gondolkozz meg el: ha menekulnod kell, es ebben egy ido utan segitseget kapsz es eljutsz egy pontig, majd ott atvernek es elveszik egy adag penzed (vonatjegy) , vagy csak szomplan nem mehetsz tovabb, de az adott helyen semmit se kapsz, akkor mit csinalsz? Tursz, tursz aztan megunod es elindulsz.

     • gmihaly

      Hja, kérem, ha egyszer Merkel anyu és a többi nyugat-mucsai úgy viselkedett, mint az ingadozó középparaszt Rákosi idején…Olyan húzd meg, erszd el-t játszottak.

     • zotya54

      az a baj hogy igazad van.csupán sokan nem látják ezeket a tényeket.Azt sem hogy nagyon jó politikai kapmpány volt nékik és lessz is.ja féljünk a pirézektöl is cimszó alatt…

 • József Kiss

  De kár hogy a cikkíró nem sétálgat Pá https://uploads.disquscdn.com/images/d6c24aa74eece8a8794220c8d914fce012be8f4a7249528f184e57b2aa5293f8.png rizs ,Hága,Rotterdam,Brüsszel,Malmö,Koppenhága NO GÓ zónájában vagy nem utazott a Londoni Kings Crossi metrón 2005 juniusában.Ha levette volna a kezét legalább nem irkál hülyeséget .

  • Dániel Sturm

   józsef egy világutazó, az ő szavára érdemes adni. én egyelőre az alcsúti arborétumban barikádoztam el magam, ez talán az utolsó YES GÓ zóna európában.

   • Sándor Szabó

    Dejhisz a zinterneten óvasta ő! Az meg tele van igazsággal főleg!

  • Gerusz

   Hú de rossz itt Rotterdamban, már le is fejeztek hárman!

   Ja, nem.

   Ostoba fasz.

  • Zoltan Hazafi

   Szóval… csak így le van százalékolva a dolog. A török időkben több volt itt a muszlim, mégsem ismerek egyetlen ilyen vallású magyart sem. Vajon miért? Nem működött a Kiss úr által idecitált százalékos maszlag? Egyáltalán… ki határozta meg a képen látható százalékokat? Miért nincs közöttük 51%? Pedig az 51% sok mindenben szokott vízválasztó lenni. :-)

 • GNDL

  Nehéz elképzelni hogy ne állna meg mondjuk közösség elleni uszítás vádja a kormánnyal, talpnyalóikkal és média-holdudvarukkal szemben… már csak egy ügyészség hiányzik amely ezt végig vihetné. :)

  • Hangulatjelentő Mszmp

   GNDL kedves, ekkora marhaság meg kimeríti a h.lyeség fogalmát!

   • GNDL

    Remek ellenérvek… ja várj, nem is… :)

   • Zoltan Hazafi

    Az érveléshez egy fantasztikus dolog is kellene: ész! Hová rejtetted? Vagy sosem volt ilyened?

  • zotya54

   Sajnos nics igazad.Kersztényként dicsőitik magukat…De még az alapvető emberi jogokat se ismerik…de ez a 2/3-ad sajna.na nekik szólnak ezek a hírsztelések.Jog?Polt-nál?ajaj…Akkor a parlamentre is rács kerülne vele eggyütt.A bünpártolás is büncselekmény…

   • GNDL

    Azt írtam hogy “már csak egy ügyészség hiányzik”… :)

    • zotya54

     jogos…ők a vádlók.csa félek a birák lesznek lecserélve csupán .

  • Saco Saco

   ugyeszseg? milyen ugyeszseg? ja, amelyik nem a kormany zsebeben van? hat akkor rab@sztunk

 • Jay Tintás

  Sok marhaság van a cikkben. Bizony rettegtek a debreceniek is a bevándorlóktól amikor ott voltak lerakva. És bizony örültek amikor elvitték őket onnan.

  • zotya54

   Persze hogy rettegtek.hisz a média mondta félni és félni tőlük.na és miért is kellet körbevinni oda őket akkor?jó kis politikai fogás azok ellen akiket lehet még bántani ugye?

 • Hangulatjelentő Mszmp

  Kedves Fruzsina ettől még létezik a migránskérdés! Ahol fát vágnak ott forgács is van, de vegye figyelembe ez a fa agyon is nyomhatja önt, mielőtt kivágnák! Irigylem önvédelmi ösztönének teljes elvesztéséért, így boldog lehet az élete!

 • Jozsef Toth

  Szánalmas írás……….gender tollból, gender tinta folyik!!

  • Zoltan Hazafi

   Bolond, agymosott fej pedig csak szánalmasozni tud.

 • Evet Ke

  Való igaz, h Orbán óriási gyűlöletet szít Magyarországon és sokszor túlreagálják az emberek. Valljuk be, valóban idegengyűlölő nép a magyar. Illetve inkább úgy mondanám, h idegenekkel szemben bizalmatlan. Ami nem is baj. A magyar megnézi kivel bandázik.
  Az érem másik oldala, h biztosan sok gyanús elemet is jelentett a lakosság. Lehet a Pakisztáni mészárost is így fogták el, akinek minimum 70 gyilkosság szárad a lelkén… Akkor viszont jobb félni, mint megijedni.

  • Bözsi

   Így igaz,egyébként mára már az osztrák,német is legalább ennyire migránsgyűlölő lett,csak náluk már annyi gyanús alak van,hogy nincs annyi rendőrjük aki minden bejelentésre kimenne.

  • spermahajder

   Kár hogy vitya nem nézi, kivel bandázik. Például a több mint húszezer letelepedési kötvényes. Ráadásul még bukunk is rajta rendesen.

   • Evet Ke

    Tökéletesen igazad van!
    De én magyarokat írtam…

    • spermahajder

     Igaz. Hehe!

 • Anna Kisfaludiné Baán

  Fruzsina ! Majd ha téged erőszakolnak meg a fantomok akkor szólalj meg legközelebb! kimehetsz a határra, akár a kerítésen túlra is, ha annyira hiányoznak neked!

  • spermahajder

   Te már túlestél rajta?

   • Klára Kabai-tóth

    Nem, csak fantáziálgat róla…..

  • Zoltan Hazafi

   Éhes malacka makkal álmodik… A kerítésen túli világ a szüzeknek és álszüzeknek tiltott világ ám, amire gondolni sem szabad nekik! Ott még a szöcskét is megerőszakolják, ha el nem ugrik… De: mintha éppen magyar művészekről derülne ki mostanában a molesztálás, amit iparszerűen űztek. Pedig nem is migránsok ők… Ugye, ellenük is szót emelt már, kedves – mint hölgy?

 • agador

  Mint a 30-as évek Németországa. Fasizmus.

 • gyulabácsi

  GNDLEz akkora marhaság,hogy ekkora marhaság nincs is.

 • Karl Han

  Breaking! Fóton már k@va nagy sátrat vertek a migránsok a Móricz Zs úton, nem messze a Dózsa Gy úttól, és öt-hat teve is legel körülötte! Ma láttam a saját szememmel!
  https://uploads.disquscdn.com/images/6523d198cd11600cbe83070cbc49bcc66c96e6086275dd191ea3bfba6a255932.jpg

 • Dezső Kiss

  Szegyen hogy félnek nevetséges.Paris külvárosában lakom és éjjszaka dolgozom mint Uber sofőr Paris minden mocskát látom és még sem féltem soha.Mi a fene van abban az országban? Féljek hazamenni?

  • Karakter Karcsi

   attól, hogy te nem félsz, mert a médiapropagandád azt mondja “ne félj, mert nincs mitől” az még nem jelenti azt, hogy bűn félni egy valós dologtól. Ha valóban így van ahogy írod (kétlem), akkor gondolj bele milyen lenne EGÉSZ európa, ha olyan lenne mint a párizsi külváros ahol állítólagosan élsz és dolgozol. Nekem nem tetszene. Szerintem másnak sem. Szerintem neked sem.

   • Dezső Kiss

    Milyen média propagandám lol 25 éve nem nézek tv-t :) már a star warson is gondolkozom hogy kihagyom mert már azt is teletőmik libsi buzi propagandával.
    Valakivel ősszetévesztesz de nagyon.
    És nem vagyok fizetett kommentelő semm fals néven.Csak annyit mondtam a magyarok nem voltak ilyen beszari nép sajnálom öket.

    • Karakter Karcsi

     Index – 444 – 24 – bbc – cnn – The Guardian – Der Spiegel stb. Nem mind tv. Ezek a kártékony médiumok. Ha nem hiszel nekik akkor bocsánat hogy olyannal vádoltalak meg amivel megsértelek. Engem is sértene, ha valaki azt mondaná rám, hogy ezeket készpénznek veszem amit ezeken olvasok látok

   • Dezső Kiss

    Lol kétled hol élek basszus én már akor francia tolmács voltam mikor te még írni tanultál öcsi.

    • Karakter Karcsi

     Köszönöm a válaszodat, de ahogy látom az érdemi részére nem sikerült válaszolni, csak kötözködésre tellik. Kár.

     • Ism.

      Ott él, te hülye. És nem retten meg néhány idegentől.

     • Karakter Karcsi

      köszönöm!

 • Karakter Karcsi

  Fantommigránsok. Tehát amit 2015-ben láttunk, a belvárosban minden 2. utcasarkon tobzódó arabokat, sőt olyan helyeken is ahol még cigányt se látott a madár, azok fantom migránsok. Akik robbantanak, lövöldöznek, elgázolnak, macsétéznek, ezek fantommigránsok 😀 Gyerekek ennyire ne toljuk fullba a kretént. Inkább beszéljünk az NGOk emberiség ellen elkövetett bűncselekményeiről melyben szervezetten európa közepére irányítottak és irányítanak több millió alulszocializált ELLENŐRIZETLEN migránst. Ez legyen inkább a téma, az IGAZSÁG!

  a cikkben amúgy nem látom megemlíteni a merkellista willkommen-propagandagépezet termékeit, a CNN, BBC, The Guardian, Der Spiegel, Index – 444 és társainak összehangolt gyűlöletkeltését. Ez a cikk is gyűlöletkeltő, csak mondom. Miért kéne utálnom valakit? Mert TI AZT MONDJÁTOK?

  • Rosenfeld Krisztián

   mekkora vazúúú vagy, te karesz!
   (vagy a barnanyelv érdemrendre hajtasz?)

   • Karakter Karcsi

    Köszönöm a kimerítő építő jellegű hozzászólást. De ha csak ennyi jön össze, akkor lehet nem téged szólítottalak meg az írással. (Vagy inkább csak ennyi telik)

    • Rosenfeld Krisztián

     kutyáknak hegedülni?
     No. akkor édes elvtárs, sorold már föl azt a cca 510 kereszteződést a belvárosban, ahol a migráncsok robbantanak, lövöldöznek, elgázolnak, macsétéznek, a kihelyezett többszáz Toitoi-t körbeszarják és azt a rengeteg szemetüket DIRREKTE a bőségesen kirakott kukák MELLÉ szórták!
     És csaxólok, már megint kihagytad a soroslúdvércet, a soros kottájából kakofonáló gyurcsótánylibajnait és a migráncssimogató liberálisokat!

     • Karakter Karcsi

      “kutyáknak hegedülni?”

      mondja egy willkommen-propagandával táplálkozó fickó (libsinek szoktátok hívni magatokat), aki képes és letagadja az igazságot (pofátlanul).

      Nem vagyok az elvtársád, akár mennyire is bejött neked az az időszak.
      A migráncsok nem lövöldöztek macsétéztak a belvárosban, de Európa több városában igen, ahol nem lett volna ilyen probléma ha eleve ott sincsenek a migrik. Magyarországon ilyen még nem történt, mert a willkommen-propaganda központjában hálisten nem mi állunk, és a migráns politikánt és inkádd Eu-defenzív, mint willkommen. Ezt sem cáfolhatod. Ezek tények amiket te megpróbálsz nem figyelembe venni, és elferdíted az igazságot.

      Az a legkevesebb, hogy szemetelnek és körbeszarják a toi-toit, bár ebből is csak az alulszocializált viselkedésük tűnik elő.

      Ne is próbáld őket védeni, ne is próbáld ezt a helyzetet pozitívként beállítani. Irányítottan, szervezetten tolják ide őket, és ennek az okára lenne kíváncsi nagyon sok ember.

      Én pedig azt mondom, hogy bárki aki ezt támogatja (kiváncsi vagyok ki lenne az aki ezt névvel – arccal vállalja is), az cinkos Európa elpusztításában -> ergo emberiség elleni bűncselekményt követ el, vagy részes benne.

     • andras nagy

      a Bazilika mellett járok el este, rendszeresen körbe van szarva a toi-toi, lehugyozva a Bazilika, nem értem, mert migránsok nem lehettek, tőlük megvédett Alcsútbanszületett Szent Orbán Viktor.

      (segítek amúgy értelmezni a cikket: senki sem az európai migrán helyzetet bagatellizálta, itt kifejezetten a kormány hazug és manipulatív, de legalább kurva drága propagandájának már rövid távon is tragikus hatásáról volt szó.)

     • Karakter Karcsi

      Nincs kormány propaganda. A willkommen propaganda hazudja, hogy a legnagyobb probléma a kormánypropaganda. Kétszer hazudnak mert egyrészt nincs kormánypropaganda (tényközlés van és semmi nem hazugság amit mondanak, max primitiv formában teszik) másrészt ez nemhogy nem probléma ez jo. Az emberek szemét fel kell nyitni. Ha a 444 és az index szennyezheti az embereket kell akkor egy ellenpólus is.

      Kérlek a késsel hadonászó éces vadembereket ne hasonlitsd az összeszart bazilikához. Köszönöm

  • József Kovács

   Teljesen igaz amit írtál,ezeknek az ellenlábasoknak csak a hatalom hiányzik és ezen keresztül szeretnék meg szerezni,de nem fog menni ők már leszerepeltek elég volt belőlük!

  • Timkó Zoltán

   2015-ben nem láttam a belvárosban minden második utcasarkon tobzódó arabokat, voltak, de sokkal kevesebben mint amennyit te fantáziálsz! :)
   Robbantani, lövöldözni igaz keresztények is elég nagy számban képesek a többiről nem is beszélve!
   Arról végképp nem,hogy te honnan tudod, hogy alulszocializáltak? Ne gyere azzal, hogy személyesen ellenőrizted mindet! :)
   Szóval nyomod a klasszikus depi szövegeket, semmi normális nem jött le belőle!

   • Karakter Karcsi

    Minden szavad ferdíti a valóságot, majdhogynem hazugság az egész amit írsz.

    Gondolom a keletinél is csak fantáziáltam a migránsokat, és a 16. kerület zöldövezetében is, ahol még a madár se jár. Meg akarod mondani, hogy mit látok és mit nem?

    Próbálsz ismét terelni. Semmi mással sincs tele még a te willkommen-propaganda sajtód is, mint a közelkeletiek – afrikaiak terrorcselekményeivel, robbantásával, gázolásával. Mindegyik arab, muszlim vagy afrikai. Ezek tények, megint cáfolod az igazságot mintha csak kötelező lenne hazudni.

    “Arról végképp nem,hogy te honnan tudod, hogy alulszocializáltak? ”

    Ez most komoly? Vagy annyira átmosták az agyad, hogy figyelembe se veszed már azokat a tényeket, hogy a kis áram nélküli faluban felnőtt arab gyerekek megölik egymást pár fillérért, vagy egy játékért. Ahol egy nő élete annyit se ér mint egy kiló kenyér, és akkor verik őket félholtra amikor akarják. Ezek tények, ez az ő kultúrájuk amiket ők VALLANAK és HISZNEK. Ezt sem ferdítheted el akár mennyire is szeretnéd.

    Ezek az emberek szerinted bejönnek ide és varázsütésre Eu mintapolgárokká fognak válni? El vagy tévedve. De nincs is min meglepődni, mikor a willkommen-propaganda csak azt szajkózza, hogy “gyertek, gyertek, és akinek ez nem tetszik az rasszista, antiszemita valamint orbánpropagandista geci stb.”

    • Timkó Zoltán

     Te terelsz mikor a minden második utcasarkon voltakot írtad. Amikor konkrétan rákérdezek akkor már csak egy félbelvárosi meg egy külvárosi helyet tudsz megemlíteni.
     A cikk pont erről szól, hogy voltak, vannak de nem annyian mint amennyire bepánikoltok miattuk.
     Volt robbantás és egyebek ez igaz, de nem tudom ezt az életem legfontosabb félelmi tényezőként felfogni.

     • Karakter Karcsi

      Értem. Tehát az europában történt, egyre szaporodó terrortámadások ahol ártatlan emberek tucatjai halnak kín halált, az nem mozgatja meg a lelked. Erről szól a willkommen: ne félj, mert nincs mitől. Amit látsz az természetes…te agymosott barom. Aki ilyeneket mond mint te, az inkább bújjon el..

     • Timkó Zoltán

      Emberek tucatnyai mit számitanak az itt ėlő százmilliókhoz kėpest?
      Megint bolhából csináltál elefántot!

     • Karakter Karcsi

      Úúúristen. Köszönöm megtisztelő válaszod, ezzel én itt veled be is fejeztem. Megfogalmaztad a legszomorúbb problémát és a legvéresebb valóságot amit a willkomen szült: MIT SZÁMÍT AZ A PÁR TUCAT EMBER SZÁZMILLIÓKHOZ KÉPEST.

      Konkrétan leírtad, hogy szarsz az egészre. Nos, ami miatt téged ez ennyire hidegen hagy, ezért remélem (és pusztán jóindulatból, mivel téged nem érdekel, és addig se más családja pusztuljon el) hát remélem neked lesz szerencséd ahhoz, hogy valamelyik nyomorult átmenjen rajtad egy kamionnal. Kétszer. Érted amugy se lenne kár ahogy olvasom.. meg ugye a te szavaiddal élve hát mit számítanál te? Maradunk még europába pár millioan..

     • Timkó Zoltán

      A szokásos féligazságokat hozod elő, de abban valóban igazad van, hogy mint egyén a társadalom szempontjából nulla tényező vagyok! Mint sok millió másik így te is! De kösz a jóindulatodat ez vezet a hosszú élethez mert az ilyen “jókívánságok” sosem jönnek be!
      De ha azt nézem,hogy sokkal több olyan arabot ismertem aki nem csak arabul hanem más nyelveken is beszélt mint aki csak arabul,és ha azt, hogy az átlagos honfitársaim nem azok a nyelvi fenomének még magyarul sem beszélnek tökéletesen!
      Amúgy nem kertes házas övezetben lakom és nem négy hanem több arabot láttam már abban a házban ahol lakom, lakott itt már két egyiptomi, egy török, egy bosnyák család is hónapokig és egyikkel sem volt sosem gond! Sőt egyszer mikor elromlott a lift és segíteni akartam a háromgyerekes asszonykának felvinni a babakocsit a hetedik emeletre bizony nagyon furcsán nézett rám! Amúgy nem burkhában volt hanem farmerben igaz fejkendőt azt viselt!
      Bocs, de sok bunkó magyarral találkoztam már, de még igazi bunkó arabbal az életben sosem! Úgyhogy WILLKOMMEN! :)

     • Karakter Karcsi

      Nincs értelme ezen rágódni. Nem kellenek, kártékonyak. Ennyi. Így csak jobb mindenkinek. Remélem egyszer te is a szíved ügyeként kezeled majd Európa, az ország, a családod épségét és gyermekeid jövőjét

     • Timkó Zoltán

      Ki kártėkony ki nem ezen vitázhatunk,de az ki szive ügyekėnt kezeli azt, hogy embertelen legyen na az az ki igazán kártėkony.

     • Karakter Karcsi

      Embertelen az, aki 700 millio európait fertőzne meg pár millio migránssal, úgy hogy az egész lakosság veszélybe kerüljön. Embertelen az, aki az emberségesség mércéjévé teszi azt, hogy mennyi “menekültet” engedsz be az országba és mennyi kaját adsz neki. Tévhit. Egyet se kéne mivel közünk sincs hozzá. Valaki elhintette a gondolatot, hogy embertelen vagy, ha ellenzed a migriket, és a médiából is ezba kártékony ideologia folyik. Azt senki nem veszi figyelembe hogy velünk mi lesz.

     • Timkó Zoltán

      Megint terelsz mert nem 700 millió hanem 500 millió az únió lakossága, de megszoktam, hogy ha valamiben kiemelsz akkor túlzásig hazudsz! Ugyanaz mint a minden második utcasarok dumád!
      Ha te nem engedsz be senkit akkor te is maradj a valagadon mert akkor tėged sem szabad sehova beengedni!

     • Karakter Karcsi

      Kérlek ne próbálj terelni, és ne befolyásold azokat akiket lehet: Európa (!) lakossága több mint 700! millió. Attól, hogy Norvégia nem EU tag, még rengeteg migráns van ott, és az is Európához tartozik. Ne akadjunk fent ilyeneket, mert eléggé úgy tűnik téged csak az érdekel, hogy kerüljük el a konfrontálódást a migrikkel kapcsolatban, és hogy mosdassuk a betelepítést (mert ez betelepítés). Hazugnak neveztél, nincs igazad, tehát megrágalmaztál (meghazudtoltál, olyannal gyanúsítottál amit nem követtem el).

      De, hogy te is megelégedjél akkor elmondom, hogy költői túlzás volt minden 2. utcasarok, mert ehelyett csak minden 10. utcasarkon voltak migránsok 😀 Most megelégedtél? Ha ilyeneket fennakadsz neked tényleg csak az lehet a problémád, hogy valakinek nem tetszik a betelepítés….miért akarsz te ide ennyi migránst?(arab/néger migránst)? A családoddal, ismerősi köröddel meg mered osztani a nézeteidet? Nem mondják, hogy ne hangoztasd inkább? Nem mondják, hogy hülye vagy és miért akarod a vesztüket?

      “Ha te nem engedsz be senkit akkor te is maradj a valagadon mert akkor tėged sem szabad sehova beengedni!”

      Haver, én ide születtem. Ha afgánban születtem volna az lenne a természetes, és ha valaki azt mondaná, hogy jöjjek ide, jó hogy ide jönnék és ráznám a kerítést. Miért ne? Le úgy sem lőhetnek, max kapok két taslit, de lehet kapok egy csomó segélyt, menekültstátuszt aztán meg munkanélküli segélyeket stb. Mi veszíteni valóm lenne?

      Miért gondolod azt, hogy nekünk kötelességünk lenne bárkit beengedni? Főleg olyat aki veszélyt jelent? Miért kéne? Ki ültette el az agyadban ezt a hülyeséget? Ki parancsolja ezt, hogy KÖTELEZŐ beengedni őket?

     • Timkó Zoltán

      Ami nálad költői tulzás pont az a határ ahol belėptetek a komfortzónámba ės emiatt elkezdtem szeretni a migránsokat! :-)
      Nėzd nincs olyan nap mikor ne találkoznėk a nyomulós szemėt propagandátokkal!
      Minden nap egėsz oldalas hirdetės a nemzeti sportban, a tv2-ben is minden reklámblokkban ott a Soros baromság az m4sport is nyomul!
      Túltoltátok ezt ės lassan mindenk csak röhög rajtatok, de ez már nem az ėn bajom!
      A közvetlen környezetemben ez migráció sosem volt beszėdtėma egy-egy elejtett fėlmondat alapján biztos vagyok abban, hogy a közvetlen környezetem 90%-a szerint az a szerb határi kerítés egy baromság, ez az egėsz Orbáni Sorosozás csak egy beteg elme menekülėse a valódi problémák elöl!
      Amúgy az emberies gondolkodás az mi miatt ma is úgy ėrzem, hogy aki menedėket kėr azt igenis be kell engedni, DE! ez a legfontosabb ha nem jogos az akkor kitoloncolni! DE csak akkor! Tudod 1945 ės 1990 között ha nem fogadtak volna be sok politikai menekültet innen az akkori szocialista zónából nem szólhattunk volna egy szót sem! Velünk is bánhattak volna embertelenül is, de szerencsére ott nem ilyen Orbáni diktatúra volt!

     • Karakter Karcsi

      Látom hirtelen sikerült elsikkadni az európai lakosság száma felett most, hogy kiderült attól, hogy nem únio, még majdnem szomszéd :)

      Nem baj, a sorost látom nyomatod. Én nem sorosozok, sosem sorosoztam ellenben te annál inkább tolod. Propaganda pedig nincs, tényközklés van. Veszélyesek az arab/afrikai migránsok az eu lakosságára és ennyi. Innentől aki támogatja, sőt erőszakoskodik hogy bizonyos erkölcsi dogmák miatt (mert kész tényt egyet se tudnál mondani ami a pozitív hozadékát mutatná be a betelepítésnek) engedjük be ezeket a tömegeket az semmi mást nem akarhat csak európa vesztét. És kár azzal védekezni majd, hogy meghükyített a willkommen média..

     • Timkó Zoltán

      Csak egy ėrv! Budaörsön a szakorvosi rendelőben nėgy arab származású orvos praktizál!
      Vagy mėg egy ha ők nincsenek akkor nem lenne a helyükön senki!
      Vagy a jelenlegi magyar születėsek 10%-a mestersėges úton kezdődött szóval bizony kihalóban vagyunk ezt vedd tudomásul.

     • Karakter Karcsi

      Ezeket a hülyeségeket diktálják vagy magadtól írod? Költözz ki iraqba, sziriába, ahova akarsz aztán szaporodjál kényed kedved szerint a félemberekkel. De itt senkit ne merészelj erre késztetni.

     • Timkó Zoltán

      Tehát nem tudod megcáfolni, hogyėvente 20-30ezerrel csökken Magyarországon a lakosság?
      Ezek szerint azok a máshonnan idekerült szakmailag felkėszült orvosok kiket emlegettem azok is fėlembereek?
      Te akkor mi alapján tartod magad egėsznek?

     • Timkó Zoltán

      De továbbra sem veszed tudomásul, hogy amit te leírsz az terelės egy demagóg irány felė!
      Szóval hol voltak minden második utcasarkon migránsok a belvárosban?
      Kamu duma egy hatásvadász dolgokėrt!

     • Karakter Karcsi

      Leirtam, olvasd vissza. Emellett egy hasonlat: sok olyan betegséget valamint bogarat ismerünk amiket ha véletlenül meglátunk olyan helyen ahol nem kéne, akkor tudhatjuk, hogy már hatalmas a baj..ha négy arabot (aki semmilyen más nyelven nem beszél) meglátsz budapesten, kertes övezetben a házad előtt, az már csak elég nagy baj.

     • Ism.

      Ha puskával hadonászó fehér embert látok, akkor is megijedek. Vagy neked papírod van, hogy begőzölt ultrák nem lőhetnek le?

     • Karakter Karcsi

      1. nem túl sok fehér ember rohangál puskával európában aki nem rendőr / katona / fegyveres cégnél dolgozó. És nem, ha látnék is, előbb ijednék meg az arabtól, mert az arabnak otthon természetes az hogy lövik, mert 100 éve ebben él, ebben nőtt fel. Ergo neki ez annyira természetes, mintha végignézne a buszmegállóban egy lökdösődést.

      2. minek vonjuk be az ultrákat? Kiváltképp utálom a focit és utálom azt a tényt is, hogy a kormányok engedik a világon mindenhol azt, hogy ezek a szurkolók szétbasszák a stadionokat, városokat, utcákat. Lehet ez a gyakorlati megtestesülése a “cirkuszt és kenyeret” mondásnak. Itt kitombolhatja magát az átlag proli, törhet zúzhat és ennyi. De európában nem fog ártatlan emberekre lövöldözni és 100 hullát csinálni, és nem fog tömegmészárlásba kezdeni.

      Tudjunk különbséget tenni. Az arabok háborús országokból jönnek, értenek a fegyverekhez, erőszakban születtek, veszélyesek. NEM KELLENEK. kész. nem értem miért kell ezen egyáltalán vitatkozni.

     • Ism.

      A terrortámadások nem egy ok miatt vannak, és ezért nem lehet egyszerűen lelőni a menekülteket, hogy eltűnjenek az utcáról az ölni képes férfiak

     • Karakter Karcsi

      A terrortámadások a mindenféle kontrollt mellőző migránspolitika miatt vannak. A világ másik végéből olyan emberek milliói jönnek idáig (irányítva, hozzáteszem, de ez más kérdés), hogy itt letelepedjenek.
      Erre a logikus válasz az lenne, hogy visszafordítják és nem engedik be őket, de még sem ez történik. Így bejönnek a szélsőségesek is, valamint az alapvetően rosszul szocializált egyedek is (10ből 8).

      Az arabok háborúban nőttek fel, nálunk 100 éve megy egymás lövöldözése. Akinek a családja és ő így nő fel, annak a háború természetes. Egy európai embernek nem az. Idegen, agresszív erőszakon alapuló kultúra ami a nőket a sárba tapossa.

      Miért kellene ez nekünk?

      Amúgy tegyük fel azt a kérdést is, hogy vajon Izrael és Szaúd Arábia felé miért nem mennek? Ja, hát azért mert ott instant lelövik őket, ill. nem is azt a célt adják meg a “segítőik” a térképre rajzolva.

     • Lacz

      A terrortámadások elkövetői (leszámítva természetesen a Teréz kőrúti robbantót meg Györköst) nem a 2015-ös menekültek közül kerültek ki. Csaxólok.

     • Karakter Karcsi

      Ok. Az arabnégerek teszik ki a terroristák 99,9%át. Ennyi.

     • Lacz

      Breivik, az amerikai lövöldözők például. Amellett persze, hogy a nem néger arabok veszélyesebbek (gondolom az arabot a muszlim szinonímájaként használod, mert nem vagy tisztában az alapfogalmakkal sem).

     • Karakter Karcsi

      kár rugózni az értelmetlen dolgokon. rossz így, nem jó. teljesen mind1, hogy félarab vagy félnéger öl meg. Az, hogy néha 1-1 fehér ember is megcsinálja az egy dolog, de nem rendszerből történik, hanem agybetegségből. A muszlim meg azért öl meg, mert nem vesz emberszámba.

  • Tamás Nagy

   1818 at kéremrhívja fel s az ott műszakban dolgozóknak szíveskedjék mondani a sok szart. Tudja ő nekik kötelező meghallgatni mindenkit s ő nekik kell utoljára letenni a telefont, mert szabályzat van rá. Tehát szíveskedjék felhívni őket s elpanaszolni a problémáit. Instant (nem antant) segély vonal. Vidéki bácsi is stikában de mint zugpanaszkodó már már őket hívja fel.

  • 𐳤𐳏𐳉𐳖𐳇𐳛𐳢 🏆🏆🏆

   1) Nem láttál minden utcasarkon… sőt, ha a fidesz nem gyűjtötte volna egybe, Bp-en észre sem vetted volna őket.

   2) Senki nem mondott olyat, hogy az EU-nk legalább 1 milliót be kell fogadni. (Egyébként azok sem ide jönnek.)

   3) 1294 elbírálásától, amiből – a statisztika szerint – befogadnánk vagy 12-t rettegünk, közben közel 2000-et már státuszt kapott azóta, hogy “mi magyarok” orbán viktor “kijelentettük”, hogy egyet sem. Pont ugyanígy nem láttad volna minden második utcasarkon a migránsokat, ha orbán nem azt akarta volna, hogy lásd.

   4) Ha 15 ezerrel számolunk, akkor kevesebb, mint 60 milliárdba kerülnének a befogadottak.
   Mennyi is ment el propagandára?
   – Csak a népi nemzethy demokratikus kanális 80-160 milliárdba kerül évente és 80%-ban erről szól.
   – Több 10 milliárdos tyúkháló.
   – Több milliárdos migráns, soros plakátok és népszavazás.
   így, hogy nem fogadtunk egyet sem be, nem 15 ezerbe, hanem vagy 45 ezerbe kerülnek. Tapsolj!

   5) 2015-ben még orbán is a vilkommenszkultúr híve volt.
   Gondolom nem csak annak tapsoltál, hogy azt mondta, hogy mindenkit be akar fogadni (menekülteket, és megélhetésieket), hanem annak is tapsoltál, hogy a sáriától és a muszlim kultúrától akarta, hogy tanuljunk?

   • Karakter Karcsi

    Sok pénzből lett átmosva az agyad..az nem zavar? Csak 1ft is felesleges lenne a migránsokra. Minek? Ki hitette el veled, hogy kell?

    • 𐳤𐳏𐳉𐳖𐳇𐳛𐳢 🏆🏆🏆

     Ja, migránsonként 1 forint is felesleges, de a migránsnélküliségért 3 a bolondnak is megéri.

     Mennyit kapsz ezért a matematikai antifelismerésért a gazdádtól?
     Mert az tuti, hogy pénzért csinálod, mert egy ennyit még a legagymosottabb hülye is képes felfogni.

     • Karakter Karcsi

      Köszönöm, kérlek deportáld magad szíriába, viszlát!