Agymosás level: Fidesz

fotó: 444.hu
fotó: 444.hu

 

Őcsény község hisztériája a 6-7, ott üdülni kívánó migráns gyermek miatt pontosan megmutatta a Fidesznek, hogy milyen jó úton jár az agymosásával. Ezzel egy időben a kormánypárt felváltott egyet, és még jobban beletaposott a gázba. Célja már semmi más – nem is lehet – mint félelemben tartani és megőrizni a szavazóbázisát a választásokig.

 

 

Tegnap írta meg a Magyar Nemzet, hogy a Tolna megyei Őcsényben lemondott a polgármester. Elege lett a gyűlölködésből és abból, hogy a fideszes és “nemfideszes” szavazók egymást marják. Ahogy ő fogalmazott: “Itt 11 évig nyugalom és béke volt, elegem van, a falu lakóit nem lehet egymásnak ugrasztani.”

Pedig ez van. Nem csak Őcsényben, hanem az egész országban. A széttagolt és egyre frusztráltabb “nemfideszes” okádik a fideszestől, mert az hatalmon tartja a tolvajokat, a fideszes pedig érzi, hogy lassan mindenhol gyűlölve van, ráadásul még a Soros ezeket a terroristákat is a nyakára hozná. Ezért ő meg utál mindenkit, mármint mindenkit, aki ellenzéki, aki libsi, meg komcsi. Úgyis mindenki az.

A fideszesek már csak egymásnak vannak, meg még a Viktorra számíthatnak. Majd ő megvéd mindenkit, Sorostól meg a buzi Vonától is. Vezeti az országot. emeli a nyugdíjat. Éneklünk neki dalt is hálából. Az se baj, ha egy kórházban már nem az a betegség öl meg, amivel bekerülsz,  a sok libsi amúgy is dögöljön meg.

Fenyvesi Zoltán, az őcsényi Csengettyűs Vendégház tulajdonosa a Magyar Nemzetnek elmondta, hogy 6 éve üzemel a vendégház, már korábban is üdültetett ott saját pénzből rászoruló családokat és gyerekeket. Ezúttal ő jelentkezett a Migration Aid hirdetésére, a 9 személyes házba 6-7 kisgyerek és a kísérő felnőttek érkeztek volna egy hétre. Négy ilyen turnusról lett volna volt szó, kisebb megszakításokkal. A falunak azonban ez nagyon nem tetszett.

“Abban bíztam, hogy a falugyűlésen normális vita lesz, ahol meg lehet győzni az embereket, de hiába mondtam el, hogy gyerekekről van szó. Semmi megbeszélésre nem volt lehetőség – meséli Fenyvesi Zoltán. Úgy döntött, hogy ideiglenesen visszalép a menekültek üdültetésétől. Nem gyávaságból, de nem gondolta volna, hogy ebből háború tör ki a faluban, és összevesznek az emberek a kocsmában. Nem haragszik senkire, nem a falu lakóit okolja a történtekért, hanem a kormányzati propagandát. Ilyen feszült helyzetben nem lett volna jó a gyerekek üdülése, és neki sem jó, hogy egy egész falu megutálja. A falugyűlés utáni éjszaka ugyanis kiszúrták a kocsija kerekeit.”

A település kocsmájában iszogatók annyit tettek hozzá, örüljön Zoltán, hogy ennyivel megúszta. Őt amúgy már Soros-ügynöknek tartják a falusiak.

“Én nem voltam a falugyűlésen, de hallottam, hogy nagy cirkusz volt. Amúgy én se szeretném, hogy migránsok jöjjenek a faluba. Láttam a tévében, hogy külföldön miként viselkednek a migránsok, mindenkit megerőszakolnak.”- mondta egy őcsényi asszony a Magyar Nemzetnek.

Őcsény a magyar társadalom állatorvosi lova lett. És mikor az őcsényi gyűlölködő még el sem rakta a bicskáját a nagy kerékszurkálás után, már kapja is a megerősítést Mészáros Lőrinc cégétől, a Mediaworks-től, hogy bizony milyen jól tette, amit tett, mert NYUGAT-EURÓPA RETTEG!! Nyilván, mert ők már beengedték a Sátánt a kertbe, és nekik nincs Orbánuk, sem őcsényi kerékszurkálójuk.

A fenti cikk összesen 11 megyei lapban jelent meg. Egyszerre mosták az agyat

a Fejér Megyei Hírlap
a Dunaújvárosi Hírlap
a Vas Népe
a Somogyi Hírlap
a 24 óra
a Petőfi Népe
a Zalai Hírlap
a Veszprém Megyei Napló
a Dunántúli Napló
a Tolnai Népújság
és a Békés Megyei Hírlap

hasábjai.

A Tv-ben pedig már “ez” megy… Bárcsak ilyen vicces lenne, de még fél év van a választásokig!

UPDATE: Mégsem mondott le Fülöp János, csak felajánlotta lemondását, és azt szeretné, hogy sorsáról a képviselő-testület döntsön.

 

tetszett_a_cikk3

 

 

 • Melegítős Senki

  „tiszteletben kell tartanod a kúltúránkat!”

 • 7esbusz

  “nem a falu lakóit okolja a történtekért, hanem a kormányzati propagandát. ”
  Hát pedig a XXI. században ez már nem lehet indok, hogy a csúnya kormány és a propagandája. 50 éve ez még hivatkozási alap lehetett, de ma ez bizony frusztráltság, hihetetlen tudatlanság, sötétség és egyéni jellembeli hiányosság kérdése.

  • belas

   pontosan. túlságosan megengedő. ezeket az idiótákat áldozatoknak beállitani eléggé vicces..
   része van a fidesznek, de azért van egy szint, ahová az ember – extrém körülményektől eltekintve – nem vihető le. mert van morális tartása.

   az az igazán gyomorforgatóan megvetendő, hogy magukat tisztességes, becsületes, dolgos embernek látják. (és ettől minden tettüket igazolva érzik)

  • illibsik ma is lopnak!!!

   Az idős korosztály azért még túlnyomóan mindig a hagyományos médiát fogyasztja, újság, tv, rádió. Abból pedig ömlik a narancsos propagandaszenny…

 • Tamás Szabó

  NAGY AZ ISTEN ÁLLATKERTJE ÉS SZÉLESRE TÁRTÁK A KAPUIT!!!

 • Tamás Szabó

  Kezd már unalmassá válni ez a Sorosozás és migránsozás!!
  Nem lenne hátrány az ország belső problámáival is foglalkozni!!
  A mi 1 millió migránsunkkat kellene foglalkozni élükön a fővajdával!!

 • Ism.

  9 személyről van szó, akik közül 6-7 gyerek, a többi a szülő. Tényleg félelmetes hadsereg.

  Rettegő, beszari népet csináltak ennek az országnak a lakóiból.

  • Mihály Szilágyi

   1944-es nyilas, fasiszták utódai Öcsényben élnek….

 • illibsik ma is lopnak!!!

  A világhírű magyar “vendégszeretet”.

 • agador

  7-8 éves migráncs gyereklány sorba áll, hogy végigerőszakolja a falut. Hát, ide jutott ez az ország. Minden jézusi tanítás mellett, István király intelmeit is lábbal tapossa árunk és ormányunk, melyben óv az egyszínű néptől, az az erős és gazdag, aki befogadó. Tanácsolá, ha idegen érkezik, tegyenek kedvére, hogy ott legyen kedve maradni, nem máshol letelepedni.

 • NoName
 • Kornél Cserdey

  Tiszta ország.

 • Megamedve

  A fenti néhány sorban sok minden benne van: nem lehetett párbeszédet kezdeményezni, mert a fideszes zombigecik leordították a többi ember fejét. Gondolom ment az ökölrázás is. Ezután még a gumi kiszúrás. Ha egyszer egy választáson bukna a gecihorda, mit gondolsz mi lesz itt?
  Elmondom: polgárháború.

 • Virág et.

  Szaremberek országa lett Magyarország. Rettegő, hitvány szar senkiké. Őcsény csak egy példa a sokból, ugyanez ma az ország legtöbb településén lejátszódhatna.

  Ide egy rendszerváltás kevés lesz.

  • gmihaly

   Faszikám, Őcsény csak egy település, ahol félnek a nem helybéliektől. A nyaralás szervezője is valószínűleg “gyüttment”, tehát eleve ott volt már egy fekete pont. Nem kell mindjárt az egész országról ilyen túlzó véleményt mondanod, te marha !

   • Virág et.

    “Faszikám”, Őcsény semmivel sem szarabb település, mint bármelyik másik vidéki kis agymosott falu. A minap ugyanez a hiszti zajlott le a Balaton melletti kis faluban, ahová szintén pár napra üdültetni vittek volna jogszerűen itt tartózkodó menekült gyermekes családokat. Ott nem szúrták ki a kerekeket, de ugyanez a hisztéria volt és ugyanúgy összegyűlt a bugris falunépe és megakadályozták, hogy odamenjen pár gyermekes külföldi család.

    Az országról való “túlzó véleményem” az agymosók százalékos támogatottságából szűröm le. Te mire alapozod, hogy ez csak elszigetelt eset? Mármint ez, meg a másik falusi eset? A nagy szádra meg a személyeskedésre? Azért, mert másokat sértegetsz, még nem lesz igazad. Sőt, az esetek többségében a személyeskedés az érvek hiányát jelenti.

    Az üdülés “szervezője” pedig, aki a Migration Aid hirdetésére jelentkezett az a helyi panzió helyi vezetője. Interjút is adott a 4-nek, nézd meg. Nem “gyüttment”.

    • gmihaly

     Mondtam, hogy “gyüttment” a panzió vezetője, a helybéliek nem valószínű, hogy rendelkeztek a panzió nyitásához szükséges tőkével. Amúgy nem kell hozzá média, agymosás, hogy így érezzenek egy eldugott kis falucska lakói, zsenike!

     • Virág et.

      De, kell. Szerinted kb hány engedéllyel rendelkező ara turista fordult meg a 2015-ös hisztéria előtt kishazánkban? Ebből hányan lehettek a Balatonnál vagy akár egy vidéki kis faluban? Azt gondolod, hogy most volt először arab ember Magyarországon? Volt hiszti? Nem volt. Fel sem tűnt volna nekik, hogy ki az a turista, ha nincs ez a kormányzati propaganda. A panzió vezetője évek óta üdültet ott “idegeneket”, köztük cigányokat, saját költségén. Eddig semmi probléma nem volt a helyiekkel, senki nem szólt egy szót sem. Amint “migráncsok” jöttek volna (6-7 gyermek és két felnőtt kísérő), rögtön ez lett belőle. A helyiek a falugyűlésen kereken megmondták, hogy ők rettegnek a migránsoktól és gyűlölik őket. Őszintén gyűlölik őket. Nem az idegent, a gyüttmentet, hanem a migránst, mert megerőszakolják a lányaikat és elfoglalják a falut, mint anno a török Buda várát. Nézd meg a 4-en videót, olvasd el a beszámolókat, aztán okoskodj.

      Azt meg honnan veszed, hogy a panzió tulajdonosa nem helyi? Csak mert ő ilyet sehol nem állít és róla sem állítja ezt sehol senki.

     • gmihaly

      Akkor hanyagolta a kérdést a média, most provokatívan rárepül. Ennyike.

     • Virág et.

      Kényelmes dolog a médiát hibáztatni, de amit te leírsz, annak az ellenkezőjét mondja a Migration Aid képviselője.

      https://444.hu/2017/09/29/senki-sem-szamolt-azzal-hogy-ekkora-a-felelem-videken

      Nem a panziós hívta a médiát, hanem a Migration Aid az ATV-t. Miután most, tanulva az előző esetből, ők akartak elébe menni annak a vádnak, hogy “titokban” szervezkednek.
      A polgármester mellékszál ebben az egészben. A lényeg a lakosok reakciója és az nem a rárepülő média miatt van.

     • gmihaly

      Olvasd el figyelmesen ezt az oknyomozó riportot, utána pampogj !
      http://24.hu/belfold/2017/09/28/ocsenyben-minden-muzulman-jumurdzsak/

     • Virág et.

      Jézusom. Ez remélem valami vicc. Mármint, hogy te ebből a cikkből vontad le azt a következtetést, hogy itten Őcsénnyel van a baj, mert ott nem szeretik a “gyüttmenteket”.

      Azt a kurva. Ekkora primitívségi bizonyítványt én esküszöm életemben nem láttam embertől, mint most tőled. Ráadásul magadtól állítod ki és még büszke is vagy rá. Ez egészen elképesztő. Hogy valaki ennyire nem érti az írott szót és még a tetejében arrogáns is a saját hülyesége mellett.

      Szarkazmus. Érted azt a szót? Javaslom nézd át, aztán esetleg írjál a 24-es újságírónak,hogy ő hogyan értette. Hátha az segít.

      Egészen elképesztő.

     • gmihaly

      Igen, mert csak te vagy egyedül okos? Ahogy Weöres Sándor mondja, mert neked ott, alul is, ahol ülsz van egy fejed? A tiszteletlen magatartás, a másik embertárs leprimitívezése, lenézése nem vezet jóra. Továbbra is javasolom, hogy olvasd el ezt a beszámoló, oknyomozó riportot: http://24.hu/belfold/2017/09/28/ocsenyben-minden-muzulman-jumurdzsak/
      Továbbá: Amíg a hírhedt falugyűlés vágatlan anyagát nem nézted meg, ne hidd el senkinek azt, amit róla mond – kivéve a fentebb hivatkozott valamivel korrektebb beszámolót.

     • Virág et.

      Tiszteletlen? Ki indított kettőnk közül “faszikámmal” meg “marhával”? Amilyen az adjon Isten …

     • gmihaly

      Kedves internacionalista-antinacionalista-birodalmista Virág et ! Idézem a vitát elindító beszólásodat: “Szaremberek országa lett Magyarország. Rettegő, hitvány szar senkiké. Őcsény csak egy példa a sokból, ugyanez ma az ország legtöbb településén lejátszódhatna.

      Ide egy rendszerváltás kevés lesz.”
      Hát ezek után mire számítottál. Még egészen szelíd is valék.

     • Virág et.

      Változatlanul fenntartom a véleményem. Az ország elkurvult. Orbán kurvította el. Ha nem lenne igazam, akkor nem vezetne toronymagasan a fidesz és másodikként mögötte a hasonló elvek mentém mozgó jobbik.

      Az internacionalista és a birodalmista két egymásnak ellentmondó fogalom.

     • gmihaly

      Nem OV kurvította el, a szegényebb falusiak már régebben is ennyire zárkózottak voltak. Az internacionalizmus pedig titkolt (kódolt) birodalmizmus. Gondolj csak a “keleti blokk”-ban a nemzeti érzület ellenében tomboló internacionalizmusra. Ja, hogy te akkor még nem éltél…

     • Virág et.

      Nem olvashatsz túl régóta, ha azt gondolod, hogy én akkor még nem éltem.

     • gmihaly

      Akkor meg miért nem veszed észre, hogy a bolsevik típusú internacionalizmus álcázott birodalmizmus. A munkás Internacionálék nemzetközisége naivitás volt, mert rosszul mérték fel a pozícióikat.

     • Virág et.

      Itt már picit azért finomítasz. Az internacionalizmus fogalmilag az imperializmus ellenpontja. Az már más kérdés, hogy a szovjetek által megvalósított internacionalizmus valójában sosem volt internacionalizmus, csak a szovjet birodalmi érdekek álcázása.

     • gmihaly

      Miért “létezőként” a proletár internacionalizmusnak elnevezett bolsevik birodalmizmuson kívül volt másmilyen? Az “impirilizmuson” is ők rugóztak. Ügyes trükkk volt az első verzió valódi jellegének elpalástolására.

     • Virág et.

      Természetesen nem, de ugye kommunizmus sem volt más, csak a “létező”, ami meg ugye messze nem az volt, ami könyveken kommunizmusként szerepelt.

     • gmihaly

      Az elvtársvilágban hazánkban deklarálták, hogy a szocializmus alapjait sikerült lerakni, és passz. A párttag elvtársak “hithű” része kommunistának vallotta magát, de ettől nálunk nemhogy kommunizmus, de még szocializmus sem volt. Volt viszont Népköztársaság. A románok, csehszlovákok, jugók államukat szocialista köztársaságnak deklarálták, a két utóbbi még szövetségesnek is. Állampártjaik viszont kommunisták voltak. Tehát akadtak finom
      megkülönböztetések.

     • Virág et.

      Arra gondolok, hogy a “szovjet modell” már eleve nem valódi kommunizmus volt. Ezt valahol egyébként ők is elismerték, mindig arról volt szól, hogy majd ha egyszer elérjük a kommunizmust, akkor végre minden rendben lesz. Természetesen soha nem értük volna el, a pártvezetés akkor sem az egyenlőségben volt érdekelt. És ez ölte meg leginkább az összes ilyen XIX.századi, egyenlőségi mozgalmat: akik hatalomban vannak, azok nem akarnak arról lemondani vagy azon osztozkodni.

     • gmihaly

      Miért, volt alternatív változat? És miért is nem volt? Szerintem már Engels is rosszul ítélte meg az angol munkásosztály helyzetét.

     • Dr. Zomboss

      Így van! Gyütmentek takarogyanak!
      Te is húzz vissza a 888-ra.

  • András József Fazekas

   Magyarországon többpárti demokrácia van négyévenkénti parlamenti választásokkal, ahol is szavazati többséggel lehet kormányt váltani.

   Áruld már el, mire akarsz te “rendszert váltani” ?

   Ha nem tűnt volna fel, már a ruszkiknál is kapitalizmus van, és a bolsevik-tróger forradalmak kora régen lejárt.

   Hmm ?

   • Zsolt Pálóczi

    A fejekben való rendszerváltásra gondolt. Soká lesz mire nem fog számítani se a bőrszín, se a származás, se a felekezeti hovatartozás csak maga az ember. Több, mint egy millió bevándorló érkezett és pár ember okozott bajt, itthon is van pár millió és van közöttük olyan akit öl, gyilkol, rabol, fosztogat, lop, hazudik. De valahogy az ő bűnük nem olyan mérvadó, nem is fontos, csak a migráncs a szemét 😀
    Itt a baj, érted? Hmm?

    • András József Fazekas

     Kedves Zsolt Pálóczi !

     Ha nem látja át az egész problémát egyben, csak annak szándékosan eltorzított szeletkéjét, nincs értelme a kettőnk közti párbeszédnek.

     Nem fogok olyasmit újra meg újra elmagyarázni, amit már korábban mások sokszor és sok helyen elmagyaráztak.

     További szép napot !

     • Zsolt Pálóczi

      Pedig kíváncsi lennék mit torzítottam el, melyik “szeletkét”. A rasszizmust nem nevezném szeletkének.

     • András József Fazekas

      Írjam le még egyszer, hátha megérted ?

     • Zsolt Pálóczi

      Lassan beszélgethetünk a felhők kialakulásáról Közép-Európában annyira elment az egész. Hátha sikerül visszatérni.
      Fejekben kell szemléletváltást változtatni, ha tetszik rendszert. Ennyiről van szó, nem többről. Ez még 100 év szerintem, legalábbis ami az átlagembert illeti.

     • András József Fazekas

      Arról lenne szó, hogy Európa erőszakos megszállását és iszlamizálását tekintsük humanitárius akciónak és hogy a megszállókat tekintsük menekültnek, és fel se tegyük a kérdést, hogy ezeknek miért Európába kell jönni, amikor ott vannak a szellemi testvéreik a gazdag arab országok?

      Meg hogy illegálisan nyomultak be az országba és az Unióba?

      Meg hogy valakik önkényesen felfüggesztettek hatályban lévő törvényeket a többiek megkérdezése nélkül, a többiek rovására?

      Ennek mi köze van a rasszizmushoz meg a sok marhasághoz amit te itt összehordtál és összemosni próbálsz?

      Ha érdekel a téma miért nem nézel utána, miért azt várod, hogy valaki ingyenes tanfolyam keretében ezt egy huszadrangú blog hasábjain neked elmagyarázza?

     • Zsolt Pálóczi

      Nem hiszem, hogy volt más megoldásuk a háború és a kötelező katonai besorozás elől menekülőknek, hisz keletre ott van Irak, délre Jordánián keresztül a Szaudiak, akik tojnak a fejemre, nyugarta Libanon és Izrael. Az egyértelmű, hogy a tömeget kihasználva olyan alakok is bejöttek ide tök ellenőrizetlenül akiknek nem lett volna szabad. Egy embert se engedtem volna át a határon akinek nincs személyazonossága.
      A rasszizmus onnan jön, hogy sokak szerint ezek mind bűnözők, csalók, ingyenélők stb. Ez általánosítás, pont olyan, mint amit anno az osztrákok kiraktak a kirakatba mikor mentünk fagyasztóládákat venni, hogy magyar ne lopj.

      A személyeskedésre nem reagálnék.

     • András József Fazekas

      A Rasszizmus és a bűnözés két különböző dolog, semmi közük egymáshoz, ne akard összemosni őket !

      Egyébként meg hatályos törvény, nemzetközi egyezmény rendelkezik róla, hogy az első biztonságos országig való menetelés után jár a menedékjog, utána nem.

      A másik probléma a mondanivalóddal, hogy olyan invázióval, offenzív kultúrával próbálsz toleranciát hirdetni, ami alapvetően nem toleráns más kultúrákkal, hanem deklaráltan le akarja igázni őket.

      Nem tudom – de nem is érdekel – hogy ezt aljasságból, vagy merő ostobaságból teszed.

      Most itt be kell fejeznünk, mert más dolgom van, itt kell hagynom a gépet.

      Bye !

     • Zsolt Pálóczi

      Jesszusom, most már szerintem én is mondhatom neked, hogy rettentően buta és szűklátókörű lehetsz, aki nem lát tovább e falu határánál…

     • András József Fazekas

      Óvodás ne próbáljon kioktatni egyetemi szintű tanárt, mert az nagy eséllyel nem fog sikerülni.

      Inkább nézz utána a fogalmaknak, törvényeknek amikre hivatkozol, mert vagy nem ismered, vagy össze-vissza kevered őket.

      Na, bye !

     • Zsolt Pálóczi

      😀 legalább van humorérzéked, ezt értékelem

     • Virág et.

      Ez egy idióta, minden szó kár belé. Az észérvek méginkább.

     • Tamás Nagy

      Akkor te nem hallottad még, hogy “pótmérés kollega”… nem baj, ami kesik az máv-al jön

     • Tamás Nagy

      be kell fejezni? el se kezdted dilajbá’

     • András József Fazekas

      Trollnak is selejt vagy … !

     • Tamás Nagy

      értettem papagáj főtőrzs… Kérem meséljen meg az újvilágrendjéről, mielőtt érkezik a 6:20-as. Fejtse ki kérem hogy a növényeket kitíltja az országából? Mert akkor kevesebb lesz a gerinctelen s a puhatestű.

     • Gergely Sándor

      A Szíriából elmenekültek több mint 90 %-a a szomszédos országokban (Libanonban, Törökországban és Jordániában) van. Akik az iszlám terror elől menekültek el, azoknak nem ‘szellemi testvére’ a fanatikus Szaud Arábia vagy az Öböl menti államok. És hamarosan Törökország sem lesz az: Orbán kebelbarátja is azon fáradozik hogy egy újabb fanatikus iszlám ország szülessen a térségben.

     • Tamás Nagy

      Videki Bácsi nevet cserélt? Tudtam hogy skizó. A problémák elkerülése vegett kérem legközelebb a kommentjét a 1818 as telefonszamot feltárcsázva mondja be. Köszönöm

     • András József Fazekas

      Trollnak is selejt vagy, szerencsétlen … !

     • Tamás Nagy

      ugass kutya, boldog így se vagy

     • András József Fazekas

      Ti rólatok, balf@sz hőzöngőkről, az első stresszhatásra leszakad a kamuflázs.

      Én a helyedben erre azért nem lennék olyan büszke, mert ezzel lejáratod az eszmét, a célt amiért járatod itt a pofád.

      Hajrá !

     • Tamás Nagy

      azt a mennydörgés és kurvaanyja. 20 fekvőt mondott főtörzs?

     • András József Fazekas

      Arra azért kíváncsi leszek, mikor lesz annyi eszetek, hogy ne a jobboldalt vegzáljátok, hanem azok ellen forduljatok akik évek óta hazudoznak nektek a nemlétező győzelem esélyéről, uszítanak, és folyamatosan átvernek benneteket.

      Egyébként csak mellékesen jegyzem meg, ez a cikk 16 napos.

     • Tamás Nagy

      30 at mondott főtörzs… máris….

     • Tamás Nagy

      14. haviért még egy A4 es hosszúságú komment?

   • Virág et.

    Választással, kisbarátom. Én, veletek ellentétben, nem szervezek utcai bandákat, hogy puccsal próbáljam megdönteni az előző évben választást nyert kormányt. Azok ti vagytok, nem mi.

    • András József Fazekas

     Nem hinném, hogy egy olyan baloldali, bolsevista takony, aki a választást megkerülve akar hatalomra kerülni mindenáron, annak a “választási” barátja lennék.

     (!)

     • Virág et.

      1. Cica, én nem akarok kormányra kerülni. Én nem vagyok politikus.
      2. A baloldal választással p.csázta el eddig kétszer sorban az idolodat. A baloldal nem szervezett erőszakos puccskísérletet a törvényes hatalom megdöntésére, azok ti voltatok, illetve a vezéred, akinek a seggéből kommentelsz.
      3. Ezúttal is ez fog történni. Ha nem jövőre, hát majd legközelebb. A komcsik is buktak, a teféle komcsik is bukni fognak. Most ráadásul Vörös Hadsereg sincs, hogy megvédje a nyomorult fajtádat.

      Két bolsevikozás között takarodj a tükör elé és nézd meg, hogyan bámulsz te meg a főnököd kifelé Putyin valagból.

  • András József Fazekas

   Kis problémád van az ok-okozat összefüggésekkel, Virág.et.

   Ez nem a Fidesz agymosás, hanem a kötelező kvótákkal való erőszakoskodás következménye.

   Minél nagyobb a nyomás, annál nagyobb az ellenálás …

   Kapiska ?

   • Virág et.

    Óriási nagy tévedés ez. A kvótákkal való okoskodás 1300 embert érintett volna. Egy évben 2015 előtt (kb 20 éven keresztül!) átlagosan 8000 menekültkérelem érkezett a hivatlhoz. Ebből lett volna 9300 a kvóta “okoskodás” után. Szerinte propaganda nélkül lett volna ebből bármilyen “botrány”? Feltűnt volna bárkinek is?

    Nem kell ennyire védened a lieblingjeidet. Ezt a palackot ők engedték ki a szellemből, visszatuszkolni ma már lehtetlen, a károk helyrehozhatatlanok.

 • István Bendula

  Magyarország ma politikai,gazdasági,erkölcsi és etnikai fertő.Azzá tette az idegen hatalombitorlás. Gyere JOBBIK és tegyél rendet ebben a fertőben!

 • Vidéki

  Eric a komisz ezt a címmet adta írásának: “Agymosás level: Fidesz”

  A Vastagbőr nyájas olvasója, ha Eric a komisz írására hagyatkozik azt gondolhatja, hogy máshol Európában nem létezhet olyasmi, hogy helyi lakosok tiltakoznak, ha migránsokat akarnak a nyakukra telepíteni, mivelhogy ott nincsen Fidesz kormány.

  Pedig a valóság nem olyan mérhetetlenül egyszerű, mint ahogyan azt Eric a komisz festegeti a Vastagbőr nyájas olvasó számára, akiket olyan egyszerű lelkeknek képzel, mint Midentelhisz Nagymama a TV mesesorozatból.

  Falat húztak a helyiek egy dél-franciaországi hotel elé, mert a kormány migránsokat akar elszállásolni az épületben.

  Európában nem ez az első alkalom, hogy a helyiek falépítéssel fejezik ki a bevándorlókkal szembeni ellenszenvüket. Emlékezetes, hogy tavaly ősszel München egy kerületében húztak fel egy négy méter magas és száz méter hosszúságú falat, ugyanis a lakók tartottak a szomszédjukban élő bevándorlóktól.

  A német kormány a szóban forgó menekültszálláson 160 fiatalkorú, kísérő nélkül Európába érkezett migránst helyezett el, a környéken élők pedig bíróságra mentek az igazukért.

  Állították: A FIATAL BEVÁNDORLÓTÖMEG NEMCSAK ÁLLANDÓ ZAJFORRÁST ÉS BIZTONSÁGI KOCKÁZATOT JELENT, DE A TELKEIK ÉRTÉKÉT IS JELENTŐSEN CSÖKKENTI.

  Németországban végül győzött a józan ész: az önkormányzat kompromisszumos megoldást kötött a helyiekkel, és zajvédő, gyakorlatilag átmászhatatlan fallal vették körbe a szállót.

  EZ A NÉMET PÉLDA MEGOLDÁS LEHETETT VOLNA FENYVESI ZOLTÁN, AZ ŐCSÉNYI CSENGETTYŰS VENDÉGHÁZ TULAJDONOSA SZÁMÁRA IS!

  Őcsény lakói is gondolhatták ugyanazt A FIATAL BEVÁNDORLÓTÖMEG-ről, mint tavaly ősszel München egy kerületében lakó polgártársak.

  Őcsény lakói számára rossz omen lehetett az, amiről a cikk is tudósít, hogy a Migration Aid szervezte a A FIATAL BEVÁNDORLÓK üdültetését.

  Sajtóhírek szerint egy többszörös visszaeső bűnöző intézte a bevándorlók körüli ügyeket és “ez a bűnöző az egyik főszervezője a Migration Aid nevű, tulajdonképpen Soros Györgyhöz tartozó szervezetnek”.

  A Migration Aid nevű, tulajdonképpen Soros Györgyhöz tartozó szervezet Magyarországon és máshol EURÓPÁBAN IS SEGÍTI AZ ILLEGÁLIS BEVÁNDORLÁST – PÉLDÁUL ÚTIKÖNYVEKKEL, KÜLÖNBÖZŐ SZOLGÁLTATÁSOKKAL, és amely Magyarországon ősszel tüntetést szervezett a határzár ellen.

  • Tamás Nagy

   Öntsünk toszta szart a pohárba! Mondhatja vidéki bácsi! Gyorsan amíg le nem húzzák! jelszó: 1818

  • Tamás Nagy

   Rogan is kötvenyeket árul araboknak zsidoknak ciganyoknak s Oroszoknak, ítt üdülnek permanensen.

   • Vidéki

    Írja rosszallóan: “Itt üdülnek permanensen.”

    Ezt idegenforgalomnak hívják még Bécsben is.

    Az idegenforgalom vagy turizmus az egyik legdinamikusabban fejlődő, a tercier szektorhoz tartozó gazdasági ágazat.

    Van még ki rosszkedvűen ébred, Van még, ki holtvágányon áll, Van még, ki gátlásoktól szenved, Van még, ki megváltásra vár.

    Ön is holtvágányon áll!

    • Tamás Nagy

     ömlik a szar onnan videki bácsi, még mindig.

    • Tamás Nagy

     én jo kedvűen kelek fel videki bacsi félreértés ne essék. keveri a szezont a kavintonnal meg a 1818al

    • Tamás Nagy

     amíg ennyi szart kommentel addig nincs szüksegem kabaré csütörtökre. Tessek belehúzni mert már szombat van.

 • Vidéki

  Vastagbőr még mindig támogatja az illegális migránsok Európába telepítését.
  Bill Gates, aki sokat tette le az emberiség asztalára egészen másként láttatja a helyzetet, mint Vastagbőr!

  A Microsoft arca a német Welt am Sonntagnak adott interjút, ahol többek között azon véleményét ecsetelte, hogy az Afrikában tapasztalható népességrobbanás „hatalmas migrációs nyomást” fog helyezni Európára.
  BILL GATES ARRA FIGYELMEZTETETT, HOGY AFRIKA POPULÁCIÓJA HAMAROSAN MAGA ALÁ FOGJA GYŰRNI EURÓPÁT, HACSAK NEM TESZÜNK VALAMIT A MIGRÁCIÓ ELLEN.
  Bill Gates kitért Angela Merkel német kancellár migrációs politikájára is:

  Egyrészről erény a bőkezűség, és becsülendő a menekültek befogadása.
  DE MINÉL BŐKEZŰBB VAGY, ANNÁL TÖBB EMBERT FOG EZ VONZANI – ÉS ÍGY CSAK MÉG TÖBBEN FOGNAK AFRIKA FELŐL ELINDULNI.”

  Véleménye szerint Németország (és Európa és a Föld) befogadóképessége véges.

  Éppen ezért úgy gondolja,

  Európának most elsődlegesen meg kell nehezíteni a migránsok számára, hogy Afrikából Európába érkezzenek a jelenlegi útvonalakon keresztül.”

  Az ENSZ adatai szerint a mai 1 milliárdos népesség néhány évtizeden belül 2 milliárdra, az évszázad végére pedig 4 milliárdra nő Afrikában.

  Az ott élők számára pedig a polgárháborúk, a nyomor és az aszályokat követő éhínségek miatt továbbra is komoly vonzerőt jelent Európa.

  Viszont, ha nem állítják le az illegális migrációt, akkor a kontinens, amely jelenleg hatalmas lehetőségeket kínál mind az 500 millió lakosának és a civilizáció mintájaként szolgál az emberiség számára, akkor

  A NEM TÚL TÁVOLI JÖVŐBEN EL FOG MERÜLNI A KÁOSZBAN.

  A KÁOSZ KIALAKULÁSA MEGGYORSÍTANÁ A LAKOSSÁG KIPUSZTULÁSÁT NEMCSAK EURÓPÁBAN, HANEM AFRIKÁBAN IS!

 • Arabdaraboló

  Csak egy kérdés – megéri ez a homokcigány banda, hogy emiatt a fidesz lesz hatalmon még vagy egy évtizedig?
  Mert ez a hirtelen jött hatalmas emberség kiborít. Emberek százezrei halltak éhen a kilencvenes években Szomáliában. Le se szartátok őket, messze voltak és vannak. Gyerekek döglenek meg a távol keleti gyárakban, hogy nektek ájfonotok legyen – szartok rájuk, hiszen nincsenek szem előtt. Etcetc…
  De most hogy ezek itt vannak, kitört a kurva nagy empátia….

  A kérdésem az, hogy van Mo.nak olyan jó, hogy ezekért konkrétan a hatalomba tartotok egy maffiát? Mert TI!!! tartjátok ezeket hatalomba ezzel az agyatlan a világ másik végéből jött és eddig full leszart emberek nyalásával. Halomra öltük őket az öbölben éveken át – még taps is ment, mert csúnya arabok támadják a jó arabokat…. most meg hireteln már szegénykék az eddig telibeszartak….

  Ez a kérdés kurvára nem fekete és fehér, ezért is ennyire jól megfog mindenkit. Ti meg az egész ellenzékkel együtt fejjel mentek a szakadékba, el nem fogadva ellentmondást a saját igazatokra, leszarva mindenkit – tovább fokozva az ellenetek irányuló elutasítást

  A TI hibátok a fidesz!!!!!!!!!!!!

 • Livingstone

  Ehhez az egész cikkhez csak egyvalamit lehet (és érdemes) hozzátenni:
  http://zordidok.blog.hu/2017/09/13/a_fasisztazok_alkonya