Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Orbán Tusnádfürdőn: megvannak az ellenségek a választási kampányra

Nagyon szép beszédet mondott a drága Miniszterelnök úr, kicsit azért kevés volt a standing ovation és a stage diving, de fogjuk ezt a délelőtti időpontra. De azért mindenki örült, hogy láthatta-hallhatta, ahogy azok a magvas gondolatok megszólalnak – kiviéve azt az erdélyi lányt, akit éppen a hajánál fogva rángattak ki, mert fütyülni merészelt, de szerencsére már aznap olvashattuk az Origon, hogy ő bizony egy gyenge teljesítményt nyújtó provokátor volt, aki tök béna volt, mert nem hagyta hogy jól össze-vissza verjék, és igazából tök szerencsés volt, hogy a rendezők kimentették. Polgári, keresztény, alaptörvényes, emberséges.
[sharedcontent slug=”cikk-kozepi-hirdetes”]

A beszéd és az utána a kérdésekre adott válaszok olvasható, röviden összefoglalva:
„Magyarország erős, az ország erős, a gazdaság erős, a nemzet erős, az ellenség a Soros-birodalom, és ennek kiszolgálói: Brüsszel, az ellenzéki pártok, Soros civilszervezeti és sajtója.”

Megtudtuk, hogy Európában senki sem olyan tökös és keresztény mint a Fidesz-KDNP, még a kereszténydemokrata pártok sem, akik „elkereszténytelenedtek, a liberális média és értelmiség elvárásait teljesítik, a baloldali politika is elvesztette talaját. Most készítik Európát elő arra, hogy átadja a területét egy új, kevert muszlimizált Európának. Ahhoz, hogy a terület “átadható” legyen, jelenleg Európa kereszténytelenítése folytatódik, a nemzeti identitások helyett a csoportidentitásoknak adnak elsőbbséget és a politikai kormányzást a bürokrácia uralmára akarják lecserélni.

Még a Hihetetlen magazinban is erős lenne az elkereszténytelenítő program, de Tusnádfürdőn nem lógott ki a beszédből.

A választás tétje:

„Már korábban is világossá tettem azt, amit most elismétlek, hogy amíg én vagyok Magyarország miniszterelnöke a Fidesz- és a kereszténydemokrata kormány élén, addig a kerítés a helyén marad, a határainkat meg fogjuk védeni, és a határainkkal együtt Európát is meg fogjuk védeni.

A magyarországi ellenzék ezzel szemben nyíltan hirdeti, hogy ők le fogják bontani a kerítést, és a bevándorlókat be fogják engedni az országba, egyet fognak érteni az Európába történő teljes és kötelező szétosztásával a migránsoknak, és ilyen értelemben ők készen állnak arra, hogy Európát átadják egy új, kevert összetételű európai jövő számára. Ez az ellentét a magyar ellenzék és a magyar kormányzó pártok között adja ennek a választásnak az európai tétjét.”

Igaz, még a liberális elhajlással nem igazán vádolható Heti Válasz is megírta, hogy Botka sem akarja a kerítést lebontani, a kötelező kvóta nem a migránsokra vonatkozik, hanem a lefolytatott eljárás után menekültstátust kapott személyekre, a kevert összetételű Európával való riogatás pedig még szegény Csurka Pista bácsitól is megmosolyogtató lett volna.

A szokásos riogatás, ugyanaz a szöveg, mint 2002-ben és 2014-ben.
Ha a Fidesz veszít = nemzethalál.

„Hogyha a következő választást a magyar polgári, nemzeti, keresztény erők nem nyerik meg, akkor minden elveszhet, amiért az elmúlt években verejtékkel, kínnal, keservvel Magyarország megdolgozott. Ez pedig azt jelenti, tisztelt Hölgyeim és Uraim, hogy megint egy olyan korszak köszönthet Magyarországra, amelyben nem építkezés lesz, hanem rombolás. Ne feledjék el, hogy építeni nehéz és hosszú folyamat, rombolni pedig könnyű, és kevés idő kell hozzá. Én kellő higgadtsággal állítom most itt Önöknek, hogy Magyarország Trianon óta nem állt olyan közel ahhoz, hogy újra erős, virágzó és tekintélyes európai ország legyen, mint most. S Trianon óta nem álltunk olyan közel ahhoz, hogy a nemzetünk visszanyerje az önbizalmát és az életerejét, mint éppen most. S abban is biztos vagyok, hogyha megint idegen, globális érdekeket kiszolgáló kormányzata lesz Magyarországnak, akkor ezt a történelmi esélyt nem egy választási ciklusra, hanem megint évtizedekre elveszíthetik a magyarok.”

Magyarország olyan erős, virágzó és tekintélyes, hogy az Európa Unió 20 legszegényebb régiója közül 4 magyarországi.
Olyan tekintélyes, hogy a NATO-ban már azt mondják, hogy a magyarokkal semmilyen bizalmas információt nem szabad megosztani a jelentős orosz befolyás miatt.

De nincs semmi gond, ha durva is lesz a kampány, durvák lesznek a támadások, akkor Magyarország és a kormány mindig higgadtan és kulturáltan európai stílusban védi meg érdekeit, ahogy eddig is tette!

„S végezetül őszintén kell mondanom néhány szót az ellenfeleinkről is, mert az igazi ellenfeleink ezúttal nem a hazai ellenzéki pártok lesznek. Azt mindenki láthatja, hogy az elmúlt években létrejött egy erős és elszánt egység a nemzeti ügyekben, ezt korábban a politika bükkfanyelvén centrális erőtérnek neveztük el, ezzel az erőtérrel, ezzel a nemzeti összefogással az ellenzéki pártok nem tudnak mit kezdeni. A helyzet az, hogy az előttünk álló kampányban nekünk elsősorban a külső erőkkel szemben kell helytállnunk, Soros maffiahálózatával és a brüsszeli bürokratákkal szemben kell állnunk a sarat, meg az általuk működtetett médiával kell megküzdeni a következő kilenc hónapban. A módszereiket ismerjük, sok meglepetés nem érhet bennünket: pénzügyi zsarolás, politikai fenyegetés, ilyen jelentés, olyan jelentés, médiakampány, rágalomhadjárat, kötelezettségszegési eljárás, ilyen cikkely, olyan cikkely. Azonban rögzítsük azt is, hogy a sokszor durva, alpári, sőt időnként bunkó megnyilvánulásokkal szemben Magyarország eddig higgadtan és kulturáltan, azt is mondhatnám, hogy európai stílusban védte meg a saját érdekeit, és adta meg a választ. Meggyőződésem, hogy erre képesek leszünk a választási kampány időszakában is.”

A „Soros-ügynökök” elleni fellépés puhaságát kritizálta az egyik kérdező, szerencsére Orbán megnyugtatta:

„Miért nem vagyunk keményebbek a Soros-birodalom magyarországi képviselőivel? Még lehetünk. Először is ezt ne zárjuk ki. Másodsorban az európai politikai kultúrában határai vannak a politikai csatában bevethető eszközöknek, és ezt a határt se léptük túl. Az ellenfeleink rendszeresen túllépik egyébként. Erre most tudnék példákat hozni, de egy ilyen erős ország jó erőben lévő kormányának vezetője ne panaszkodjon. Tegyük ezt félre. De a helyzet az, hogy mi az európai kultúra általános szokásainak megfelelően jól elvoltunk, túloztam: elvoltunk Soros Györgyékkel is egy országban és egy fedél alatt egész addig, amíg a viták természete közöttünk filozófiai, kulturális, politikai eszményekről szólt, vagy éppen a gazdaság filozófiai kérdéseit érintette. Ezekben a kérdésekben, ha világok választanak is el egymástól, lehet értelmesen beszélni, nincs szükség törvényalkotásra vagy közhatalmi erő alkalmazására. A liszt ott dőlt ki, amikor ez a Soros-birodalom olyan területre lépett, amit úgy hívnak, hogy nemzetbiztonság, és ott nincsen pardon. Márpedig itt arról van szó, hogy Soros György elkezdte arra használni a pénzét, az embereit meg az intézményeit, hogy migránsokat szállítson be Európába. Ő maga lépett be a politika nemzetbiztonsági porondjára, meghirdette ezt a programot, ez ellentétes a magyar emberek biztonságával, Magyarország rövid, közép- és hosszú távú érdekeivel, sérti a magyar emberek és Magyarország nemzetbiztonságát. S ilyenkor nincs pardon, ilyenkor határozottan, erőteljesen, a jog, a jogalkotás és a jogkikényszerítés eszközével fel kell lépni. Ez nem róla szól, hanem a mi biztonságunkról, minden magyar ember biztonságáról, terrormentes életéről és kulturális identitásának megtartásáról. Itt tehát már nem filozófiai vitát folytatunk, a nemzetbiztonsági jogszabályokat be kell tartatnunk mindenkivel, azzal is, akit egyébként Soros Györgynek neveznek. Nem képezhet önmagában területenkívüliséget, vagy nem élvezhet területen kívüliséget sem ő, sem az emberei a magyar köztársaság területén.”

Végezetül a hosszú beszédről egy szemléltető infografika:

[sharedcontent slug=”cikk-vegi-hirdetes”]

Megosztás