Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

A nógrádi Fidelitas harmadik típusú találkozása egy Újságíróval

 

Sose nem láttam még ilyen jót! Sajtótájékoztatót tartott a Nógrád megyei Fidelitas, ők is be akarták mutatni a bábjátékos óriásplakátot. És milyen jól tették! Csak egyvalamivel nem számoltak: ott lesz egy újságíró, aki kérdez.

[sharedcontent slug=”cikk-kozepi-hirdetes”]

Az N1 tévé elment oda forgatni, és ha már ott volt, feltett néhány egyszerű, „megyei fidelitas”-szintre lebutított kérdést. De sajnos még így is magas volt a léc…

 

 

Kertész Csilla megyei elnökségi tag és Simon Gergő salgótarjáni elnök, jegyezzük meg a nevüket! Meg lehet nyugodni! A Rezsitábornoknak és Pelczné Gáll Ildikónak van utánpótlása!
(Kertész Csilla állítólag a Miniszterelnökség Petőfi Sándor Programjának ösztöndíjasa, havi 500 ezer forintot kap.)

Külön felhívnám a figyelmet a videó jobb szélen álldogáló két lányra, akik mintha a szemükkel jeleznének, talán azt pislogják, hogy S.O.S. …

qmeme_1494485951239_204

 

Kertész Csilla megyei elnökségi tag: „Közel egy hónapos kampány során több mint kétezer kampányt fognak országszerte kihelyezni a fidelitasosok, és amely során a plakátnak a támogatását a Fidesz anyapártunktól kaptuk, és kértük tőlük. Köszönjük a sajtónak a megjelent képviseletet.”

És még ez volt a legértelmesebb mondat!

N1TV: 2015-ig Simicska a Fidesz mögött állt. Ez nem volt probléma?
Kertész Csilla megyei elnökségi tag: Válaszolsz te? Vagy válaszoljak én?
Simon Gergő salgótarjáni elnök: Nem kívánok nyilatkozni.

A sajtótájékoztató fénypontja volt!

N1TV: A Fidelitas 2010 óta tett három olyan dolgot, ami a fiatalok érdekét szolgálta?
Kertész Csilla megyei elnökségi tag: Az ifjúsági szervezetünk két éve a teljes megújuláson ment át, amellyel a fiatalok álláspontját kívánjuk képviselni országszerte a Fidelitasként.

Kertész Csilla megyei elnökségi tag: „Amikor Simicska Lajos a Fidesz mögött állt támogatóként, akkor ő támogató volt, és nem irányító, és ezért hátrált ki a Fidesz Simicska mögül. Ő a saját érdekeit akarta érvényesíteni a Fideszen keresztül, és nem.. irányítani akarta a pártot bábjátékként, és ezért hátrált ki a Simicska mögül a Fidesz”

 

A klasszikus „Mondd te, a te hangod mélyebb!„:

 

[sharedcontent slug=”cikk-vegi-hirdetes”]

Megosztás