Ilyen egy járási tanuszoda átadása 2017-ben

Ashampoo_Snap_0001

 

Kicsit hiányolom, hogy nem kellett ott helyben kötelezően kitöltenie minden embernek a Nemzeti Konzultációt, van még ebben lehetőség bőven.

 

 

Tegnap jelent meg ezzel a címmel egy remek cikk Szily Lacitól a csengeri járási tanuszoda avató ünnepségéről: “Mázli, hogy Orbán Viktor nem fagyiból van, akkorát nyalt neki Kovács Sándor, pedig gyerekek is jelen voltak”.

Elolvasva úgy döntöttem, hogy megnézem a teljes, közel 30 perces videót az átadásról. És milyen jól tettem!

A csengeri tanuszoda 442 millió forintból épült, az átadásán ott volt Orbán Viktor, Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter, Szabó Tünde sportért felelős államtitkár, Boros Anita, az NFM vagyongazdálkodásért felelős helyettes államtitkára, beszédet mondott Forján Zsolt polgármester (Fidesz-KDNP) és Kovács Sándor, a Fidesz térségi országgyűlési képviselője.

Kovács képviselő úrról soha életembe nem hallottam, pedig amit a tanuszoda átadása kapcsán művelt, az nem volt semmi!

Először is az egész beszédét egy irgalmatlan összetett hasonlatra fűzte fel, mely szerint a magyar választók a kenyér, Orbán Viktor a főpék, és nem engedjük, hogy külföldi színes adalékanyagot szórjanak a kenyerünkbe.

Ezután szemrebbenés nélkül fordult Orbán felé, hogy ha már idelátogatott a Tekintetes Miniszterelnök-Pék Úr, akkor kérni kellene valami isteneset, amit egy miniszterelnöktől lehet kérni, de mit kérjen tőle? Az M49-es autópályát már nem tudja kérni, mert az folyamatban van, így megfogalmazta a feudális Magyarország esszenciáját:

“Azt kérem, hogy még kérhessünk!”

Itt van a videón:

 

Majd ezután fapofával előhúzta a zsebéből a Nemzeti Konzultációs levelet, és megkérdezte az embereket, hogy ugye mindenki megkapta már? Majd megkért mindenkit, hogy töltsék ki, és csinált egy próbát, miszerint

“mi szatmári emberek bizonyítsuk be hogy ott állunk a magyar kormány mögött, hogyha a magyar kormány elmegy harcolni, tudja, hogy van egy hátországa, és szatmári emberek, összefoglalva a kérdőívet, fel szeretnék tenni egy kérdést: felhatalmazzuk-e a miniszterelnököt, hogy a magyarországi gazdasági érdekeket és a magyar nemzeti érdeket Brüsszelben képviselje, és mi ehhez hátországot adunk, szavazást adunk, szavazóbázist adunk és vigyázunk arra, hogy az ország határain állítsuk meg azokat a színezéket, amik nem tesznek jót annak a kenyérnek, amit mi meg szeretnénk sütni. Aki egyetért azzal, hogy hatalmazzuk fel a miniszterelnök urat, egy igennel válaszoljon …”

“IGEEEEN” ……

Videó:

 

 

tetszett_a_cikk3

 

 • Kayla

  Ez azért felér egy virtuális lesz*pással.

 • NERminátor

  A kenyérbe nem szoktak színezéket rakni amúgy, szóval a hasonlat elég szar.
  Ez a be és alányalás elképesztő.

  • f.fredericks

   Na épp ez az, hogy a Brüsszel még a kenyérbe is színezéket akar tenni, ami nem szokás. 😀 😀 😀

 • http://alfa-kontakt.info Jani haverja

  Nyelvében él a nemzet, ahogy mondani szokták…
  Már Széchenyi is megmondta, igaz, ő nem kimondottan az ilyen szituációkra értette…

  • NERminátor

   Az ilyen szintű benyalás felszopás kombó csak éjszakai pornócsatornán szokott menni, azzal a különbséggel, hogy én eddig Nő Férfi felállásban szoktam nézni. A melegpornó nem az én pályám :-)

   • http://alfa-kontakt.info Jani haverja

    Nekem sem, viszont ettől függetlenül észrevettem ezeknél egy burkolt melegséget…

    Szerintem EZÉRT ragaszkodnak annyira pl. a CSALÁD fogalmának a meghatározásához…

    Különben is az ő tanácsadójuk egy meleg zsidó:
    Arthur J. Finkelstein

    Nekem amúgy semmi bajom nincsen se a melegekkel, se a zsidókkal, nekem csak azokkal a meleg zsidókkal van bajom, akik a melegek, meg a zsidók ellen uszítanak…

 • Csépai Lókupec

  Mi fáj? Hogy nem zsinagógát újjítottak fel, hanem gyerekek kaptak uszodát? A cikk végi koldulás, a leírtak függvényében szánalmas libsikém.

  • Odiv

   ezért igazán kár volt regisztrálnod

 • pumuklik

  1 %-ot az Átlátszónak?

  Lófaszt!

 • NERminátor

  Az ilyen szintű felszopás fenomenális.
  Kár hogy a melegpornót nem kedvelem..

 • Vidéki

  Zero megkeseredett lelke már nem tud örülni egy járási tanuszodának sem.

  Ahelyett hogy meglátná a hírben a pozitívumot, elkezd a kákán is csomót keresni, leizzad az erőlködéstől. Orcája verejtékével esz az Ő kenyerét.

  De hát az Alapítvány ezt követeli tőle!

  “Aki nem lép egyszerre,
  Nem kap rétest estére.”