Bezárás

TV2 Tények: Soros megölte volna az anyját

A TV2 bátran és merészen állt bele olyan súlyos kérdésbe, mint az eutanázia, amikor összerakták a „Soros megölte volna az anyját” művet. A forgatókönyv a szokásos volt, a pártmédia előállított valami cikket, amit megfilmesítettek a TV2-ben. Itt most  az Origo egyik “cikkét” vették elő, melyben azt írták hogy Soros az eutanázia legalizálásáról és az amerikai egészségügyi reformról elkészített Open Society Foundation megjelentetett tanulmányban írt arról, hogy édesanyja beköltözött egy eutanáziát elősegítő intézménybe, és ekkor ajánlotta fel, hogy segít neki meghalni, mert “ennyivel tartozott neki”. Igaz, ez pont nem került bele a TV2 videójába.

Sőt, maga a videó sem került fel a TV2 honlapjára, pont ez az egy hiányzik csak, pedig nem kell szégyellni, ha már kérték tőletek és elkészítettétek akkor bátran bele kell állni, fel kell vállalni. A teljes adásban benne van, onnan kiszedtem, a bónusz hogy egyből utána jön a “Milliárdosok rángatnak pártokat” hasonló színvonalú munka, ahol egy fideszes milliárdos oligarcha tévéjében arról tudósítanak, hogy egy Fidelitas lakájmédiázik meg milliárdosozik … micsoda korban élünk!

A TV2-nél dolgozók a pénz miatt nyelik ezt le vagy elhivatottságból?

Előfizetőket keresünk – támogasd az Átlátszót

Az Átlátszó nonprofit szervezet, nem fogadunk el pénzt politikai pártoktól vagy az államtól. Rád viszont nagyon számítunk!

Támogatom