TV2 Tények: Soros megölte volna az anyját

Screenshot_03197

A TV2 bátran és merészen állt bele olyan súlyos kérdésbe, mint az eutanázia, amikor összerakták a „Soros megölte volna az anyját” művet. A forgatókönyv a szokásos volt, a pártmédia előállított valami cikket, amit megfilmesítettek a TV2-ben. Itt most  az Origo egyik “cikkét” vették elő, melyben azt írták hogy Soros az eutanázia legalizálásáról és az amerikai egészségügyi reformról elkészített Open Society Foundation megjelentetett tanulmányban írt arról, hogy édesanyja beköltözött egy eutanáziát elősegítő intézménybe, és ekkor ajánlotta fel, hogy segít neki meghalni, mert “ennyivel tartozott neki”. Igaz, ez pont nem került bele a TV2 videójába.

 

 

Sőt, maga a videó sem került fel a TV2 honlapjára, pont ez az egy hiányzik csak, pedig nem kell szégyellni, ha már kérték tőletek és elkészítettétek akkor bátran bele kell állni, fel kell vállalni. A teljes adásban benne van, onnan kiszedtem, a bónusz hogy egyből utána jön a “Milliárdosok rángatnak pártokat” hasonló színvonalú munka, ahol egy fideszes milliárdos oligarcha tévéjében arról tudósítanak, hogy egy Fidelitas lakájmédiázik meg milliárdosozik … micsoda korban élünk!

 

A TV2-nél dolgozók a pénz miatt nyelik ezt le vagy elhivatottságból?

 

tetszett_a_cikk3

 

 • Sötétség

  Valamikor egy kedvelt csatorna volt a “Csiga TV”. A mióta kormánypropaganda TV
  képes ilyen silány undoritó hireket közölni. Még kiegészül a Botka Rolex órájával
  és a be nem vallot terpjárójával.
  Gyenge hiradások. Másik oldalon milliárdokat lopnak, csalnak. Ha majd erről kell
  beszámolni egy váltás után na akkor aztán lesznek jól előadott hirek. A hirolvasók
  ugyanolyan megélhetési emberek mint a FIDESZ “Politikusok”

 • http://alfa-kontakt.info Jani haverja

  Soros lehet, hogy még kabátlopási ügybe is keveredett.

  Mármint lehet, hogy ellopták a kabátját.

  De már sajnálom, hogy leírtam, nem akarok ötleteket adni a TV2-nek…

 • csaba

  ezt a “valódi hírek” című szlogent mindig megmosolygom.Olyan mint mikor a kurva azt mondja ő nem olyan.

 • Szilvia Juhasz

  Személy szerint én a magam részéről nagyon is pártolom az eutanáziát ! Bár a nagy okosok a kicsikkel karöltve a gyógyíthatatlan szenvedő betegeknek adja meg az emberi méltóságnak meg felelő halál lehetőségét!! Ne a magas emeletekről kelljen ki ugorni ha már a fájdalmakat nem lehet elviselni! Hiszen meg halni meg kell ,de nem mindegy hogyan!!

  • Rosenfeld Krisztián

   Amit minden felelősségteljes kutya-macska-aranyhörcsög tartó megad a kedvencének, azt mi a rossznyavajáért nem várhatom el a családomtól, gyerekeimtől, ha szükségem lesz rá? (Nyilván megfelelő szabályozással.)

 • Natrix12

  Ha az agyában az okosság mellett lett volna egy mező az etikának is, akkor csak ember lett volna. Így antikrisztus lett.

  • Ism.

   Milyen jó, hogy van egy ember, akit a saját bűneinkért utálhatunk.
   Ki ne tenne meg mindent pénzért és hatalomért? Ki az, aki visszautasít egy jövedelmezőbb munkát erkölcsi kifogások miatt? Ki az, aki nem akarja a pénzt, csak mert nem tiszta?

   Na de ha mégis, akkor ezeket az embereket hülyének nézzük és átverjük.

 • https://www.facebook.com/gusztos.istvan/about?section=work Gusztos István
 • akárki

  1944-ben a Keleti pályaudvarnál vette át a zsidóktól a családi aranyat,amit meg is tartott,mert nem jöttek vissza a tulajdonosok!

  • Virág et.

   Ez ilyen osztogatnak-fosztogatnak hülyeség? Mi lenne, ha már a valóságot írnád le, amit 2 p google kereséssel meg lehet találni. Soros apja gazdag és befolyásos budapesti ügyvéd volt, amikor 44-ben elfoglalták a várost a nácik, akkor FIZETETT egy keresztény minisztériumi tisztviselőnek, hogy vegye magához az akkor 13 éves fiát (Soros Györgyöt) és hazudja azt, hogy ő a keresztfia. Az álca miatt a minisztériumi tisztviselő magával vitte többször Sorost a vagyonelkobzásokra, ami amúgy az ő munkája volt a minisztériumban. Soros így élt túl, gyerekként, kereszténynek kiadva magát. Más zsidók meg úgy, hogy KZ-ben voltak sonderkommandosok vagy a gettó Judenratjában dolgoztak.

   Ebben a történetben nem Sorosnak kell szégyellnie magát. Te meg próbálj meg legközelebb tájékozódni, mielőtt okosnak akarsz látszani.

   • akárki

    Nekem egy ma is élő tanú mesélte a viselt dolgait,aki a Huszár utcában lakott!Valószínűleg a keresztfaterral ügyeskedtek!
    Én is éltem a Huszár utcában egykor (6.sz.2.em.)Ennél nincs hitelesebb történet!

    • Virág et.

     13 éves zsidó gyerek volt. Mit ügyeskedett szerinted? Te is éltél a Huszár utcában??? Édesjóistenem … Ez mire érv?

     Majd mindjárt elhiszem neked, hogy a német náci megszállás és a nyilaskeresztes uralom alatt egy keresztényként bujkáló zsidó kamasz “ügyeskedni” meg nyerészkedni tudott. Örült, hogy élt. Ahogy minden más zsidó akkoriban. Egyébként meg rá sem voltak szorulva, mert az apja gazdag ember volt és a kapcsolatainak hála meg tudta védeni magát.

     • akárki

      Csak idézem a klasszikust:az is gyanús aki nem gyanús.Te is,ott a Kertész utcában!

     • Virág et.

      Hol?

 • Venyigeszu

  Szerencsére a TV2 is a csatornalistáról törölt adók közé került már nálam, így ilyenekkel nem idegesítem magam.
  :-)

  • Vidéki

   A Venyige nem Keményfa!

   • Venyigeszu

    Ja.
    A Vidéki meg nem Pesti.
    Egyéb hasonló okosság?

 • Vidéki

  A lista: a Soros-hálózat hazai kitartottjai (2016. május 25. 17:18 888,hu)

  “Létezik Magyarországon egy nagyon hangos, emberi jogi, aktivista, és civil-hálózat, melynek médiareprezentációja és eszmei befolyása sokkal jelentősebb a társadalmi támogatottságánál.

  Soros a Nyílt Társadalom Intézeten keresztül busásan szponzorálja helyi klienseit.

  Bodoky Tamás egykori Magyar Narancsos (egyébként jelenleg szintén Soros által fenntartott lap), majd indexes tényfeltáró újságíró által alapított és főszerkesztett balliberális tényfeltáró portál születésénél és felcseperedésénél is jelen van a Soros-pénz: csak 2013-ban 500 milliós donoradományt kaptak a hazai Soros-szervezetek, és ebből jutott az Átlátszónak is.

  Ugyanígy 2014-ben is bőkezű volt a magyar származású spekuláns a lappal. Akkor 22,9 millió forintot adott az OSI a portál működésére. Az Átlátszó mögött megtaláljuk az Átlátszónet Alapítványt is, melynek vezetői megegyeznek az Átlátszó vezető tisztségviselőivel.”

 • Vidéki

  Zero szövegéből nem derül ki, hogy valóságosnak tekinti-e ezen mondat tartalmát:

  “Soros az eutanázia legalizálásáról és az amerikai egészségügyi reformról elkészített Open Society Foundation megjelentetett tanulmányban írt arról,

  hogy édesanyja beköltözött egy eutanáziát elősegítő intézménybe,

  és ekkor ajánlotta fel, hogy segít neki meghalni, mert “ennyivel tartozott neki”

 • Agoston Danicsák

  a cikkben ezt irtatok “..hogy édesanyja beköltözött egy eutanáziát elősegítő intézménybe, és ekkor ajánlotta fel, hogy segít neki meghalni, mert “ennyivel tartozott neki”. Igaz, ez pont nem került bele a TV2 videójába.”

  Ez szorol szora igy van a videoban. Most akkor mi nem kerult bele a videoba? nem ertem