Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

A Nemzeti Konzultáció reklámozásával támogatják a Fidesz-médiát

 

Nem azért van Nemzeti Konzultáció, mert valóban vannak eldöntendő kérdések, amikben a Fidesz / Orbán Viktor valóban kíváncsi az emberek véleményére, hanem azért, hogy a reklámozására elköltött milliárdokból finanszírozhassák a hozzájuk tartozó médiát.

[sharedcontent slug=”cikk-kozepi-hirdetes”]

Ugye senki nem gondolja komolyan, hogy Orbán Viktor, aki beszart egy budapesti népszavazástól, aki letol-lenyom mindent erőből, komolyan kíváncsi rá, hogy a zemberek mit gondolnak?

Mióta a G-nap után elkezdték felhúzni a Pártmédiát, azóta mindig van valamilyen hirdetni való. Magyarország erősödik, kvótanépszavazás, megüzentük Brüsszelnek a 98%-ot, nő a minimálbér, Magyarország tovább erősödik, Nemzeti Konzultáció …erre a legújabb kampányra most 1,2 milliárd forint jut.

Ebbe beleférnek olyan remekbe szabott reklámok, mint a frissen bekebelezett Figyelőben vagy a lepedőnyi Lokálban találhatók.

17547019_10155162656279183_2647632373644064555_o

Megjelent a reklámspot is, ez éppen az M1-n megy, de gondolom a TV2-csoport is meg lesz bombázva:

 

Az, hogy a roppant magasröptű „Állítsuk meg Brüsszelt!” a szlogen, sok mindet elárul, kb. kétbites hülyéknek nézik az embereket.

Hova megy Brüsszel?
Sehova.
Brüsszel Belgium fővárosa, évszázadok óta ugyanott van.

Az EU-s jogalkotás három intézmény feladata:
1. Európai Parlament, tagjai a magyar képviselők
2. Az Európai Unió Tanácsa, amely az egyes tagállamok kormányait képviseli. A Tanács elnökségét felváltva tölti be egy-egy tagállam. Ennek tagja Orbán Viktor.
3. Európai Bizottság. Tagja a magyar biztos, Navracsics Tibor.

Ha az a problémája Orbán Viktornak, hogy olyan döntéseket hoznak, amiben ő kisebbségben van, akkor csak annyit tudok mondani, hogy üdv a parlamentáris demokrácia világában.

A Lex CEU meg Paks2, és egy sor egyéb törvény kapcsán meg mások voltak kisebbségben, mégsem plakátolták tele az országot, hogy „Állítsuk meg Budapestet!”.

Persze lehetne „normális” kérdéseket is feltenni, de most már a látszatra sem adnak. Minden kérdés színtiszta hazugság vagy agitáció.

Ez az ötödik nemzeti konzultáció, de egyben a leghazugabb is:

Az EU nem akarja eltörölni a rezsicsökkentést.

Az EU nem akarja kényszeríteni Magyarországot, hogy illegális bevándorlókat engedjünk be, ellenben a tagállamok belügyminiszterei úgy döntöttek (Pintér Sándor), hogy 1293 olyan embert fogadjuk be, akik már megkapták a menekültstátuszt, vagyis jogszerűen vannak az Európai Unió területén.

Az EU nem akar adókat emelni, az EU nem támadja a munkahelyteremtő intézkedéseket, sőt, személyesen volt itt az adó- és munkahelyteremtési ügyben érintett biztos, aki Varga Mihállyal tartott közös sajtótájékoztatón erősítette ezt meg. Sokat elárul Varga Mihály gerincességéről és/vagy kormányzati súlyáról, hogy ezek után simán bekerült egy ilyen kérdés, és ő nem tiltakozott, nem mondott le.

Szintén nem igaz, hogy az illegális bevándorlókat nemzetközi szervezetek törvénytelen tevékenységre ösztönzik, hiszen ha törvénytelen lenne, már megtörtént volna a megfelelő rendőrségi intézkedés. Azt viszont nem törvénytelen, ha a menekültek menekültstátuszért folyamodnak, vagy civil szervezetek számon kérik a magyar törvények betartását.

Arról pedig, hogy azokat a civil szervezeteket, akik 7,2 millió forintnál nagyobb összeget kapnak külföldről, „külföldi ügynökönként” regisztrálnák…..éppen az Átlátszós jogászok vezették le, hogy ezt meg lehetett valósítani Oroszországban és Izraelben, de nem lehet az Európai Unióban.

Beadtam egy közérdekű adatigénylést a Miniszterelnöki Kabinetirodához, hogy ugyan legyenek már olyan kedvesek és küldjék már, hol olvashatóak ezek a gonosz EU-s törvények vagy javaslatok, amikkel szerintük újra kicsiny országunkra támadnak a tudjukkik.

Tisztelt Miniszterelnöki Kabinetiroda!

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Infotv.) 28. § (1) bekezdése alapján a következő adatigénylést terjesztem elő.

Kérem, szíveskedjen elektronikus másolatban megküldeni részemre, hogy a Nemzeti Konzultáció 2017 kérdéseiben mely Európai Uniós rendeletekre vagy törvényekre vagy javaslatra hivatkoznak.

„1. kérdés: Brüsszel a rezsicsökkentés eltörlésére akar kényszeríteni bennünket.”
Melyik Európai Uniós rendeletre, törvényre vagy javaslatra vonatkozik a kérdés?

„2. kérdés: Brüsszel kényszeríteni akarja Magyarországot hogy illegális bevándorlókat engedjük be.”
Melyik Európai Uniós rendeletre, törvényre vagy javaslatra vonatkozik a kérdés?

„5. kérdés: Brüsszel támadja a munkahelyteremtő intézkedéseket”
Melyik Európai Uniós rendeletre, törvényre vagy javaslatra vonatkozik a kérdés?

6. kérdés: Magyarország elkötelezett az adócsökkentés mellett. Brüsszel most emiatt is támadja hazánkat.”
Melyik Európai Uniós rendeletre, törvényre vagy javaslatra vonatkozik a kérdés?

A „kérdőívet” visszaküldeni nem érdemes, nincs értelme részt venni egy hazug, agitprop színjátékban.

[sharedcontent slug=”cikk-vegi-hirdetes”]

Megosztás