A Nemzeti Konzultáció reklámozásával támogatják a Fidesz-médiát

címlap

 

Nem azért van Nemzeti Konzultáció, mert valóban vannak eldöntendő kérdések, amikben a Fidesz / Orbán Viktor valóban kíváncsi az emberek véleményére, hanem azért, hogy a reklámozására elköltött milliárdokból finanszírozhassák a hozzájuk tartozó médiát.

 

 

Ugye senki nem gondolja komolyan, hogy Orbán Viktor, aki beszart egy budapesti népszavazástól, aki letol-lenyom mindent erőből, komolyan kíváncsi rá, hogy a zemberek mit gondolnak?

Mióta a G-nap után elkezdték felhúzni a Pártmédiát, azóta mindig van valamilyen hirdetni való. Magyarország erősödik, kvótanépszavazás, megüzentük Brüsszelnek a 98%-ot, nő a minimálbér, Magyarország tovább erősödik, Nemzeti Konzultáció …erre a legújabb kampányra most 1,2 milliárd forint jut.

Ebbe beleférnek olyan remekbe szabott reklámok, mint a frissen bekebelezett Figyelőben vagy a lepedőnyi Lokálban találhatók.

17547019_10155162656279183_2647632373644064555_o

Megjelent a reklámspot is, ez éppen az M1-n megy, de gondolom a TV2-csoport is meg lesz bombázva:

 

Az, hogy a roppant magasröptű “Állítsuk meg Brüsszelt!” a szlogen, sok mindet elárul, kb. kétbites hülyéknek nézik az embereket.

Hova megy Brüsszel?
Sehova.
Brüsszel Belgium fővárosa, évszázadok óta ugyanott van.

Az EU-s jogalkotás három intézmény feladata:
1. Európai Parlament, tagjai a magyar képviselők
2. Az Európai Unió Tanácsa, amely az egyes tagállamok kormányait képviseli. A Tanács elnökségét felváltva tölti be egy-egy tagállam. Ennek tagja Orbán Viktor.
3. Európai Bizottság. Tagja a magyar biztos, Navracsics Tibor.

Ha az a problémája Orbán Viktornak, hogy olyan döntéseket hoznak, amiben ő kisebbségben van, akkor csak annyit tudok mondani, hogy üdv a parlamentáris demokrácia világában.

A Lex CEU meg Paks2, és egy sor egyéb törvény kapcsán meg mások voltak kisebbségben, mégsem plakátolták tele az országot, hogy “Állítsuk meg Budapestet!”.

Persze lehetne “normális” kérdéseket is feltenni, de most már a látszatra sem adnak. Minden kérdés színtiszta hazugság vagy agitáció.

Ez az ötödik nemzeti konzultáció, de egyben a leghazugabb is:

Az EU nem akarja eltörölni a rezsicsökkentést.

Az EU nem akarja kényszeríteni Magyarországot, hogy illegális bevándorlókat engedjünk be, ellenben a tagállamok belügyminiszterei úgy döntöttek (Pintér Sándor), hogy 1293 olyan embert fogadjuk be, akik már megkapták a menekültstátuszt, vagyis jogszerűen vannak az Európai Unió területén.

Az EU nem akar adókat emelni, az EU nem támadja a munkahelyteremtő intézkedéseket, sőt, személyesen volt itt az adó- és munkahelyteremtési ügyben érintett biztos, aki Varga Mihállyal tartott közös sajtótájékoztatón erősítette ezt meg. Sokat elárul Varga Mihály gerincességéről és/vagy kormányzati súlyáról, hogy ezek után simán bekerült egy ilyen kérdés, és ő nem tiltakozott, nem mondott le.

Szintén nem igaz, hogy az illegális bevándorlókat nemzetközi szervezetek törvénytelen tevékenységre ösztönzik, hiszen ha törvénytelen lenne, már megtörtént volna a megfelelő rendőrségi intézkedés. Azt viszont nem törvénytelen, ha a menekültek menekültstátuszért folyamodnak, vagy civil szervezetek számon kérik a magyar törvények betartását.

Arról pedig, hogy azokat a civil szervezeteket, akik 7,2 millió forintnál nagyobb összeget kapnak külföldről, “külföldi ügynökönként” regisztrálnák…..éppen az Átlátszós jogászok vezették le, hogy ezt meg lehetett valósítani Oroszországban és Izraelben, de nem lehet az Európai Unióban.

Beadtam egy közérdekű adatigénylést a Miniszterelnöki Kabinetirodához, hogy ugyan legyenek már olyan kedvesek és küldjék már, hol olvashatóak ezek a gonosz EU-s törvények vagy javaslatok, amikkel szerintük újra kicsiny országunkra támadnak a tudjukkik.

Tisztelt Miniszterelnöki Kabinetiroda!

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Infotv.) 28. § (1) bekezdése alapján a következő adatigénylést terjesztem elő.

Kérem, szíveskedjen elektronikus másolatban megküldeni részemre, hogy a Nemzeti Konzultáció 2017 kérdéseiben mely Európai Uniós rendeletekre vagy törvényekre vagy javaslatra hivatkoznak.

“1. kérdés: Brüsszel a rezsicsökkentés eltörlésére akar kényszeríteni bennünket.”
Melyik Európai Uniós rendeletre, törvényre vagy javaslatra vonatkozik a kérdés?

“2. kérdés: Brüsszel kényszeríteni akarja Magyarországot hogy illegális bevándorlókat engedjük be.”
Melyik Európai Uniós rendeletre, törvényre vagy javaslatra vonatkozik a kérdés?

“5. kérdés: Brüsszel támadja a munkahelyteremtő intézkedéseket”
Melyik Európai Uniós rendeletre, törvényre vagy javaslatra vonatkozik a kérdés?

6. kérdés: Magyarország elkötelezett az adócsökkentés mellett. Brüsszel most emiatt is támadja hazánkat.”
Melyik Európai Uniós rendeletre, törvényre vagy javaslatra vonatkozik a kérdés?

A “kérdőívet” visszaküldeni nem érdemes, nincs értelme részt venni egy hazug, agitprop színjátékban.

 

tetszett_a_cikk3

 

 • zsoltix

  Múltkor írtam valahová, hogy nem Orbán levelét kéne mellékelni ezekhez a kérdőívekhez, hanem azt, hogy miről van szó konkrétan? Mik azok a javaslatok, rendeletek, amikről most olyan nagyon kell nemzetikonzultálni? De hát végül is úgysem számít. A többség kapásból kukázza, a visszaküldő fideszhitűeknek úgyis mindegy, aki kidekorálva, vagy szarral bekenve küldi vissza, annak is. Én kíváncsi volnék rá, ha esetleg jön válasz a közérdekű adatigénylésre, remélem, közlöd majd, zero:)

  • https://vastagbor.atlatszo.hu/ laspalmas

   közöljük majd persze mindenképp, ha válaszolnak

 • Molnár Máté

  Az ügyfélkapun keresztül rég letiltottam a megkeresést, ennek ellenére az előzővel mégis megtaláltak.
  Ugyanez a helyzet egy rokonomnál. Beadvánnyal éltem a NAIH-nál, ahonnan azóta egy hang nem érkezett válaszul, de idén már csak a rokon kapta meg (akinél ugye ugyancsak le van tiltva).

  • JJ

   Én is évek óta letiltottam, nem küldenek orbános baromságokat. Csak ajánlom mindenkinek.

   • csaba

    Te is naggggyon penge vagy:XD

   • Molnár Máté

    Nagyon érdekes, mert a hozzászólásom napján érkezett meg a válasz a hatszáz éves beadványra. Kezdek félni. :) Nagyon alapos levél, leírják, hogy jogszerűen adták ki az adataimat a letiltás ellenére, mert más volt az adatkezelő, mint ahol letiltottam.

  • csaba

   Nagggggyon penge vagy.

 • liveman

  Kellene egy össznépi nagy “nemzeti konzultációs” levélégetős buli a Kossuth térre. Legalább egy kis fény lenne….

  • csaba

   “Legalább egy kis fény lenne….” abban a sötét agyatokban.

 • csaba

  A kormány (ami történetesen a Fidesz-KDMP alkot),ott akkor és azt reklámoz amit akar.
  Inkább a konzultációt mint a Pride-ot.

  • Domjan Janos

   A KDMP mi? Kereszténydemokrata Mém Párt?

   • Rufus78

    Money Párt…

  • NERKeseru

   Jah, csak epp mi hozuk a piaci penzt az orszagba, te kreten, es had ne tetszen mar, hogy mire kolti a geci, oke? Nem, te nem, a kozmunkadat is az en adombol fizetik, szal erted, hol a helyed 😉

 • pitya

  Te meg nagyon hülye vagy Csabika…

 • Kereszturi József

  Tele kell írni jól olvashatóan saját véleménnyel és ki kell ragasztani forgalmas helyen.

 • Hódi Kálmán

  Mit szól a sok millió FIDESZ szavazó, hogy személyes adataikat az imádott királyuk kiszolgáltatja a Yandex kódjain keresztül, az orosz titkosszolgálatoknak.

 • Péter Miklós Kovács

  “Az, hogy a roppant magasröptű “Állítsuk meg Brüsszelt!” a szlogen, sok mindet elárul, kb. kétbites hülyéknek nézik az embereket.
  Hova megy Brüsszel?
  Sehova.
  Brüsszel Belgium fővárosa, évszázadok óta ugyanott van.”

  Ez a néhány sor pontosan mutatja, hol tanyáznak az igazi “kétbites hülyék”.

 • Pingback: Nem engedi el csak úgy az adatainkat a NER – YooJooz