Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

A Hajózási Főosztály figyelmeztet, hogy jön a jeges ár, és legyenek kikötve a hajók, miután a jeges ár megjött és elsodort egy kompot

 

Jobb későn, mint soha!

800x500_
Adj SZJA 1%-ot, hogy megtudd, mire megy el az adód 99 százaléka!
18516641-1-42

atlatszo.hu/azenadombol/

 

2017. február 13-én hétfőn a Tisza felső szakaszáról érkezett zajló jég Tiszacsegénél elsodort egy kompot, rajta az éjjeliőrrel, Janival. A hajót 500 méteren át sodorta a Tisza, majd a jégtáblák közé szorult. A szakemberek attól tartottak, hogy a jégmozgás összeroppantja a kompot, ezért a honvédség helikoptert küldött a helyszínre, és kimenekítették a férfit.

Az ATV stábja éppen ott volt, végig forgattak, és egy feszült videó lett a végeredmény, amit tegnap, február 14-én tettek ki, rengetegen meg is nézték. Ha kevesebb lenne benne a vágás, és fekete-fehér lenne, egy Tarr Béla kisfilm is lehetne.

 

 

 

Minden bizonnyal a Nemzeti Közlekedési Hatóság Hajózási Főosztályára is eljutott az incidens híre, talán még a videót is látták.

Ki is adtak egy figyelmeztetést, hogy jön a jeges ár, és legyenek kikötve rendesen azok az úszóművek, nehogy elszabaduljanak és gond legyen belőle! …

Jobb későn, mint soha!

Screenshot_02993

 

Előfizetőket keresünk – támogasd a munkánkat havi 1000 forinttal!

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás. Részletek itt.

Megosztás