Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Tállai titokban járja a vidéket

 

Már nem teszi közzé a programját előzetesen, csak a fotókat utólag. Nehogy megint megzavarják a kérdezősködő firkászok!

 

800x500_
Adj SZJA 1%-ot, hogy megtudd, mire megy el az adód 99 százaléka!
18516641-1-42

atlatszo.hu/azenadombol/

 

Tállai András friss vagyonbevallásából kiderült, hogy az adóhivatal vezetőjeként a politikusi fizetése mellé több mint félmillió forintot kap két adótanácsadó cégtől. A 444 szerette volna erről megkérdezni a NAV-elnököt, és ebben segítségükre volt Tállai hivatalos Facebook-oldala, ahol mindig közzéteszik, hogy az adóügyekért felelős államtitkár az ország melyik csücskében bukkan fel hétvégén.

A 444 munkatársai el is mentek február elején Sajóhídvégre, ahol az aktuális kiírás szerint Tállai megtekintette volna a fejlesztési helyszíneket. Azonban mikor a helyi erők megtudták, hogy ÚJSÁGÍRÓK, méghozzá nem valamelyik pártlaptól, akkor ugrott a nagy megtekintés:

„Nemhogy az államtitkári autó nem érkezett, de az addig reményteljes várakozással teli környék is teljesen kiürült: a faluház előtt parkoló kocsik elhúztak, a hivatal dolgozói hazamentek, végül pedig a takarítónő is rácsapta a rácsot az épületre, és eltekert.”

A rafinált Tállai túljárt a firkászok eszén, és tanult is az esetből: azóta nem teszik közzé a Facebook-oldalán a tervezett programjait. Nehogy megint bekavarjon valami kíváncsiskodó egy fontos eseménybe kellemetlen kérdésekkel, sőt a kérdezés szándékával se!

Szerencsére azonban legalább utólag értesülhetünk arról, hogy éppen milyen fontos dolga volt a NAV-elnöknek, mert a különböző eseményeken készült fotókat azért – nagy kegyesen – kiteszik Tállai Facebook-oldalára.

Íme a legutóbbi programok:

 

Előfizetőket keresünk – támogasd a munkánkat havi 1000 forinttal!

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás. Részletek itt.

Megosztás