Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Hunvald letagadja a saját honlapját

Tegnap írtunk arról, hogy Hunvald elindította a http://erzsebetvaros2019.hu/-t,  amelyen bejelentette, hogy indul a 2019-es önkormányzati választáson.

A honlapot maga Hunvald György regisztrálta:
Ashampoo_Snap_0002
Ám a honlap mára elérhetetlenné vált:

 

Ashampoo_Snap_0001
És kaptunk egy levelet „Erzsébetváros 2019 sajtóosztály” aláírással:

Több sajtóorgánumban tájékoztatták a weboldal látogatóit a sajtó munkatársai, miszerint Hunvald György újra indul a 2019-es önkormányzati választásokon egy félig kész weboldallal.

A sajtó munkatársai egy most készülő technikai teszt üzemmódban lévő oldalra alapozták – hangsúlyozzuk, tévesen – állításukat. (…)
A sajtó munkatársainak hibáját kijavítva örömünkre szolgál tájékoztatni Önöket a készülő weboldalunkkal, illetve Hunvald György politikai szerepvállalásával kapcsolatos információkról:

Helyi lokálpatrióták támogatásának köszönhetően valóban tervezés alatt áll egy weboldal, ami Erzsébetváros lakóinak készül. A tervezett weboldal várható elindulása 2017 februárjában lesz. A weboldal elsődlegesen a kerületi lakosok igényeivel, problémáival kíván foglalkozni, illetve minden általunk közérdeklődésre számot tartó színes hírrel szeretnénk hiteles tájékoztatást adni azoknak az olvasóknak, akik Erzsébetváros iránt érdeklődnek.
A weboldalon helyet kap a 2019-es önkormányzati választás is. Az újságírók tévesen írták meg cikkükben Hunvald Györggyel kapcsolatban a 2019-es önkormányzati képviselői indulást. Erről majd az erzsébetvárosi lakosok előválasztási szavazásának eredményei döntenek, ahogyan a többi jelöltről is.

A weboldalon található információkat, adatokat és képeket csupán a weboldalt tervező designerek tették fel a tesztelés idejére. Ezért is fordulhatott elő, hogy angol nyelvű szöveget olvashattak az újságíró kollégák. Természetesen a valós tartalmakat a weboldalra a programozók fejlesztőmunkája után kezdjük el feltölteni.

Az email a [email protected] címről  jött, ami a RING Lifestyle Budapest emailcíme, akik „globális VIP személyi menedzser szolgáltatást” kínálnak.

Fene sem érti, mi folyik Erzsébetvárosban….

Megosztás