Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Tud valaki egy jó munkát Salgótarján ex-polgármesterének?

A fideszes Székyné Sztrémi Melinda a Facebook-on keres állást. Segítsetek!

 

tamogatoi_banner_cikkbe

2011-ben írtunk először Székyné Sztrémi Melindáról, aki 2006-ban lett Salgótarján polgármestere a Fidesz színeiben, majd 2010-ben a parlamentbe is bejutott. Bruttó tiszteletdíja 394.230 forint volt, a választókerületi pótléka 413.942 Ft, és plusz 115.950 forint a lakhatási támogatása. Polgármesteri illetményén felül pedig havi 130.000 forintos életbiztosítást fizetett neki Salgótarján, miközben takarékossági okokból bezártak a városban egy óvodát és két általános iskolát is.

2014 januárjában írtunk arról, hogy Salgótarjánban a Fidesz saját plakátszabályát kijátszva kampányol, ráadásul látványtervekkel. A Székyné Sztrémi Melinda által vezetett önkormányzatnak nem tetszettek a cikkek, helyreigazítást küldtek, majd helyreigazították a saját helyreigazításukat is.

2014 áprilisában Székyné azzal került be a hírekbe, hogy kamu közmunkásokat mutatott külföldi tévéseknek.

2014-ben Székyné politikusi karrierje véget ért, nem lett országgyűlési képviselő, és a polgármester-választást is elbukta. De a Fidesz nem hagyta az út szélén: ő lett a KLIK tankerületi igazgatója. Igaz, hogy nincs meg a szükséges szakvizsgája, de megoldották.

Most viszont ennek is vége, Székyné a Facebook-on keres állást. Segítsen, aki tud!

szekyne2

 

Ha tetszett a cikk

Előfizetőket keresünk – támogasd a munkánkat havi 1000 forinttal!

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.

Megosztás