Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Mészáros Lőrinc „saját vagyonából”

A Felcsúti Hírlapban hálálkodik a felcsúti óvodavezető a jótékonykodó polgármesternek. Meg az öccsének, Mészáros János képviselőnek, aki meghívta az ovisokat egy fagyira.

 

tamogatoi_banner_cikkbe

Sok szürreális és szervilis újságcikket láttunk már az évek során, de ez az utóbbi idők legerősebbike mind közül.

A Felcsúti Hírlap júniusi számának címlapján Mészáros Lőrinc mosolyog, alatta pedig a cikk, miszerint átadták a helyi óvoda vadiúj sószobáját, és az ünnepségen

„színterápia is megvalósult. Az ünnepségen a nyugalmat árasztó zene (Óz a csodák csodája: Szivárványdal), a szivárványszínek és a fények elvarázsolták a gyerekeket, a felnőttek szemébe pedig könnyeket csaltak. Nehéz szavakba önteni az átélt pillanatot.”

Az újság hetedik oldalán ott a polgármester egyik cégének, az R-Kord Kft.-nek és a felcsúti fociakadémia által üzemeltetett alcsúti sporthotelnek a hirdetése is, de lapozzunk tovább, hogy eljussunk a tizedik oldalig, ahol elolvashatjuk, milyen szuper programjaik voltak az ovisoknak gyereknap alkalmából.

Szerdán:

– kisvasutazni mentek

– lezötyögtek az alcsúti arborétumig, majd a Pancho Arénáig

– közben gyönyörködtek a falu határait (sic!) ölelő természetben

– a vasútállomáson Mészáros János képviselő megvendégelte őket egy fagyira

Csütörtökön:

– bábszínház, ugrálóvár, arcfestés

Péntek:

– „reggel Mészáros Lőrinc polgármester úr átadta a sószobát – köszönjünk, hogy saját vagyonából az egészséges környezet mellé a színterápiát is meg tudtuk valósítani! ”

– majd játék az udvaron

felcsutihirlap2

Ha tetszett a cikk, támogasd a munkánkat havi 1000 forinttal!

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.

Megosztás