Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Gyereknap ürügyén is migránsozott a kormány

Szintet lépett a Fidesz, és persze lefele.

Magyarországon 1950 óta tartjuk a gyereknapot, amikor különböző programok várják a kiskorúakat.

A Fidesz természetesen nem tudta megállni, hogy a tegnapi, hatvanhatodik alkalmat saját propagandacéljaira használja fel.

Reggel 8 óra előtt 10 perccel jelent meg egy közlemény a kormany.hu-n, aminek az eleje migránsozás, a közepe önfényezés, a vége pedig ismét migránsozás.

„A gyermekek az elsők, minden nap

A polgári kormány számára első gyermek, mert egész Magyarország jövője azon múlik, hogy lesznek-e magyar gyermekek és hogyan fognak saját hazájukról gondolkodni.

Azt gondoljuk, hogy nem migránsok betelepítésével, hanem a gyermekvállalás ösztönzésével kell Európa és Magyarország demográfiai gondjait megoldani. (…)

A gyermekeket tartjuk szem előtt akkor is, amikor minden eszközzel igyekszünk megvédeni Magyarországot az illegális bevándorlástól és a kényszerbetelepítéstől, mert szeretnénk, ha a gyermekek magyar országnak ismernék meg Magyarországot.”

Az egy dolog, hogy tele van helyesírási hibákkal, mert az sokkal nagyobb probléma, hogy ordít belőle a fasizmus.

Ezt a magyargyermekezést eddig csak a Jobbik nyomta, most pedig átvette tőle a Fidesz. Hiába, a választáson a szélsőjobbos szavazatokra is szükség van. Abba persze nem ártana belegondolni, hogy „fajtiszta” magyar nép nemigen van, mert itt a Kárpát-medencében és az imádott Nagy-Magyarország területén rengeteg népcsoport élt, amelyek folyamatosan keveredtek egymással. Tegye fel a kezét, akinek nincs legalább egy szlovák, sváb, szerb, jász, vagy bármilyen egyéb „nemmagyar” felmenője. És biztos tud mondani mindenki legalább egy olyan idegenellenes politikust is, akinek idegen vezetékneve van.

Manapság még több vegyes kapcsolat van, mint korábban, illetve még vegyesebbek, nem csak a környékbeliek, hanem a világ különböző pontjairól származó emberek között. Sok magyarnak is külföldi párja van, és sok kétnyelven beszélő, változatos bőrszínű kisgyerek született az ilyen kapcsolatokból. Nekik is magyar az egyik anyanyelvük, ők is magyarok. De van egy olyan gyanúm, hogy a Fidesz nem rájuk gondolt a közlemény szövegében.

Abból ugyanis az jön le, hogy a kormánynak nem tetszik a más, az idegen. Persze ezt eddig is tudtuk, a „polgári” értékrendjük eddig is azt jelentette, hogy tűzzel-vassal harcolnak minden ellen, ami eltér az ő elképzeléseiktől. A világ azonban szerencsére halad, és nem mindenki rekedt meg a középkori inkvizítorok szellemi szintjén. Akár az egész országot körbekeríthetik, az időt nem tudják megállítani, még Széles Gábor segítségével sem.

A nemmagyar gyerekek már itt vannak, és magyarok egytől egyig. Így volt ez évszázadokkal ezelőtt, és így van ez most is. Egy részük már felnőtt, és gyakorlatilag a saját őseit szembeköpve baromságokat beszél. Egy másik részük szintén felnőtt, és mindent elkövet azért, hogy a gyereke ne egy szűklátókörű, gyűlölködő seggfej legyen, hanem értelmes, nyitott, a világ sokszínűségét ismerő és tiszteletben tartó EMBER.

Olyan, aki tisztában van vele, hogy az aljasság mélypontja a gyereknapi közleményben is migránsozni. Olyan, aki tudja, hogy minden gyűlöletkampány csak a szavazatszerzésről és a kényes ügyekről való figyelemelterelésről szól. A kreált ellenség változatos: bankok, multik, rezsicégek, hajléktalanok, melegek, menekültek – de a cél mindig ugyanaz: a hatalom.

Támogasd az Átlátszót havi 1000 forinttal!

Megosztás