Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Az MSZP és a kockárda

A kockásing a pedagógustüntetések jelképe lett, de nem a kockásingtől fog megbukni a NER, és nem a kockásingtől lesz jobb az oktatás. A kockásing az égvilágon semmire sem jó, csak szembeállítja a kockásingeseket a nem kockásingesekkel.

 

banner2_mozgo_2

Te miért vagy kockásingben?
Te miért nem vagy kockásingben?

Kinek jó ez, mi értelme van ennek?

Tiltakozni kell, tüntetni kell, megoldásokat kell keresni, meg kell győzni a nagy Fidesz-szavazó szomszéd nénit, hogy az unokája jövőjét éppen most teszik tönkre. Ehhez kurvára nem kell kockásing.

Van 198 tankerület, van 198 tankerületi Klik-székhely 198 Klik vezetővel. A címek, emailcímek a Klik honlapján elérhetőek. Nem kell várni a „csodát” mert az nem fog eljönni, oda kell menni, tiltakozni kell, levelet írni, felhívni telefonon.

Ha iskoláskorú lenne a gyerekem, már ment volna a kedves levél a tankerületi Klik-vezetőnek, és erre buzdítottam volna a szülőtársakat is … érezzék csak a „szeretetet” és a „törődést”. Nehogy azt higgyék, hogy tényleg mindent le lehet nyomni a torkunkon, és nem is rólunk van szó, mert mi azért már sok mindent láttunk, sok mindent megértünk, de a gyerekek … sajnos nekik még a gyerekek sem fontosak. Ha ennek ellenkezőjét mondják, akkor hazudnak.

Ahogy nem fontosak a gyerekek az MSZP-nek sem.
Ők is csak politikusok, a szavazatokra mennek, mindenre felülnek, felkapaszkodnak, lerugdosni sem lehet őket a civil megmozdulásokról. Nekik teljesen mindegy, mi a téma, ha lehet vele a kormányt támadni, akkor rátelepszenek.

Bullshit az egész, ők is leszarják a gyerekeket, az oktatást, csak bent akarnak maradni minél többen a politikai melegedőben vagyis az Országgyűlésben 2018-tól is. Pár plusz szavazatért bármi mellé odaállnak. Olyanok, mint a pestis, mindent tönkre vágnak ezek a nyomorult idióták.

A legújabb ötletük a Minősített Faszkorbács-különdíjas Kockárda NER-ellenállás jelképpé való nyilvánítása és felavatása!
KOCKÁRDA. Nem hiszem el. KOCKÁRDA.

Már a Fidesznél is gyűlöltem, hogy azt kérték anno, hogy mindenki hordja a kokárdát a választásokig, mert ezzel csak szembefordították az embereket.

Ezek az agyhalott kullancsok meg ráugrottak a civilek által kitalált jelképre.

Felavatták a Szabadság hídon a NER-rel szembeni ellenállás jelképét, ami egy bazi nagy KOCKÁRDA.

Komjáthi Imre MSZP elnökségi tag szerdai sajtótájékoztatóján elmondta, hogy az általa a Szabadság-hídnál hatalmas méretben bemutatott kockás kokárda, a „kockárda” eredetileg a pedagógusok és a diákok melletti szolidaritás jelképe lett volna, de olyan népszerűvé vált az interneten, hogy mára új jelképnek tekinthető. A politikus jelezte, hogy azóta tízezrek készítettek és viselnek kockárdát – különböző színekben és formákban, ahogy a magyar társadalom is sokszínű.

Széleskörű elismertsége miatt alkalmas arra a kockárda, hogy a NER-rel szembeni ellenállás jelképe legyen, méghozzá március 15-én: azoknak a jelképe, akik a hatalom szerint annyit érnek, amennyijük van, akiket bohócügyi államtitkárhoz küldtek, akiket másodrendű állampolgárként kezelnek és mindenkié, akit a NER megalázott.  Legyen március 15-én a nemzeti színű kokárda mellett mindenkin egy kockárda-kitűző is!

 

1043

1046

 

 

Köszönjük, MSZP! Megint megmutattátok, mit tudtok.

Támogasd az Átlátszó munkáját havi 1000 forinttal, bármilyen ing vagy pulcsi is van rajtad.
Nem a jelképektől lesz jobb az ország, hanem ha teszünk érte, hogy jobb legyen.

Megosztás