Vastagbőr

Ilyen ország nincs még egy!

Hogyan futamíts meg egy fideszes politikust?

Kérdezd Habony Árpádról!
A hatás azonnali és garantált!

banner2_mozgo_2

Sorban derül ki, hogy a Nemzet Vitrinőre, Habony Árpád nem csak Orbán Viktornak ad tanácsokat, hanem egy sor vezető fideszes politikusnak, sőt, még Tarlós István budapesti főpolgármesternek is.

(Én is szívesen adnék nekik tanácsokat, szintén ingyen! Fideszes politikusok, írjatok!)

Viszont amikor a sajtó (egyes emberei) rákérdeznek arra, hogy meséljenek már erről, akkor elnémulnak, továbbállnak, nem válaszolnak, hülyének tettetik magukat.

Minimum egy Török Gábornak kellene lennem, hogy megfejtsem, hogy mi ebben a haszon a Fidesznek, miért csinálnak magukból totál hülyét vezető fideszes politikusok egy Habony Árpád miatt … Csak egy formális kinevezés kellene, hogy hivatalosan is tanácsadó legyen, és a sajtó kérdéseinek nagy része máris felesleges lenne. Vajon mi lehet az ok, hogy nem papírozzák le Habony tanácsadói munkáját? Tényleg nagyobb a politikai haszna ezeknek a roppant kínos jeleneteknek?

Természetesen a nálunk szerencsésebb fejlődésű országokban egy-egy ilyen videó után ha az illető megszólal, az összes média összes sajtósa ugyanazt a kérdést teszi fel, amire nem válaszolt. Egyszer, tízszer, százszor…. addig, amíg meg nem törik és nem hajlandó válaszolni. Nem idézik, nem írják le a nyilatkozatát, amíg nem válaszol.

Sajnos nálunk nem így mennek a dolgok, így megteheti a frakcióvezető (!) és a kormányszóvivő (!), hogy nem válaszol a sajtó egy teljesen releváns kérdésére, és egyszerűen faképnél hagyja őket …

Tarlós István a szokásos sajtótájékoztatóján zavarodott bele Habony Árpádba:

 

Nem árulja el, milyen minőségében jár be hozzá tanácsot adni, egyeztetni Habony:

 

A 444.hu Kósa Lajostól kérdezett egy teljesen értelmes, normális kérdést. A Mi Lajosunk megpróbálta magát szellemi fogyatékosnak tettetni (sokat nem kellett rajta dolgozni), majd egyszerűen elmenekült.

 

Kovács Zoltán kormányszóvivő, akinek az a feladata, hogy minden kérdésre válaszoljon, pedig szintén kisétált a kérdés hallatán ….

Támogasd az Átlátszó munkáját havi 1000 forinttal!
Őket is nagyon érdekli Habony Árpád.

Megosztás